Mitoseru si nea Marin, arestati! Actiune de senzatie a politistilor din Sibiu O galceava aparent banala, izbucnita in buricul Sibiului, s-a transformat rapid intr-un caz in care a fost nevoie de interventia politistilor. Pana sa realizeze ce se intampla cu el, Mitoseru s-a trezit, cu toata opozitia muschilor pe care ii tot etaleaza, cu mainile prinse-n catuse si incadrat de mai multi oameni ai legii care l-au dus la sectie. Camarad de nadejde nu numai pe platourile de filmare unde, destul de des, sunt colegi, nea Marin a sarit in ajutorul "arestatului", dar s-a ales si el cu acelasi tratament: bratari stranse, regulamentar, pe mani. Cand totul parea sa se termine cu ceva amenzi, in biroul anchetatorilor si-au facut aparitia producatorii emisiunii-concurs "Poftiti de va iubiti!", care i-au eliberat pe cei doi si i-au asigurat ca totul a fost doar o farsa, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Andi Vasluianu - Primul pictorial in familie I-am privit o vreme de la fereastra inainte de a cobori sa-i intampin. Era 8.30 dimineata si era sambata si inca nu-si bausera cafeaua. Dar sunt oameni obisnuiti cu munca. Andi este un actor extrem de solicitat, iar sotia lui este acum trainer de soft skills (tehnici de dezvoltare a abilitatilor sociale), dupa o cariera in domeniul bancar si posesoarea unui zambet foarte frumos si a unui ten fara defecte, as adauga. De fapt, insasi intalnirea noastra urma sa dureze doua ore doar, fiind conditionata de repetitiile lui Andi pentru o noua piesa de teatru. Asa ca Maia, la cei doi ani ai ei, s-a acomodat din mers cu ideea de sedinta foto, prima pentru o revista. Ba chiar si-a ales singura tinutele, din numeroasele variante propuse de stilist. Cu ce nu s-a acomodat insa deloc a fost machiajul mamei sale. Integral pe Viva.ro.

Blake Lively renunta la Preserve Blake Lively a luat prin surprindere pe toata lumea cand si-a anuntat intentia de a inchide site-ul sau Preserve. Platforma de lifetsyle a fost lansata in vara anului 2014 si intentiona sa faca legatura intre oameni si creatori de orice: manufacturieri, povestitori, artizani, bucatari, etc. Lively si-a anuntat sarcina prin intermediul platformei, lansarea acesteia fiind anuntata cu fast intr-un cover story in revista Vogue. "Preserve nu a reusit sa isi indeplineasca misiunea de a impacta vietile oamenilor, intr-un mod superficial sau mai profund", scrie Elle.

Pavel Bartos - Prima data in VIVA! alaturi de toata familia Este actor, om de televiziune, prezentator de evenimente si, nu in ultimul rand, capul unei familii cu trei fete: Eva (11 ani), Rita (7 ani) si Sofia (1 an si jumatate). Jovialul Pavel Bartos (40) a raspuns prezent la fiecare intalnire cu sansa, iar ea l-a rasplatit cu o ascensiune sigura in lumea capricioasa a show-business-ului. Alaturi i-a fost mereu sotia lui, Anca (38). Cum e sa fii tatal a trei fete? Sunt un norocos si un rasfatat al soartei. Ma bucur in fiecare zi si multumesc in fiecare zi pentru ce mi se intampla. E un sentiment fantastic de implinire" Abia astept sa ajung acasa, sa stam, sa vorbim, sa ne povestim si ma bucur ca reusesc sa-mi fac din ce in ce mai mult timp pentru a mea familie. Integral pe Viva.ro.

Prea vedeta, prea scumpa! Iulia Vantur a ratat revenirea pe micul ecran din cauza pretului Dupa schimbarile de acum doi ani din PRO TV, Iulia Vantur a devenit, potrivit informatiilor noastre, un soi de colaborator, avand un manager intermediar la semnarea contractelor cu PRO-ul. Ca in orice astfel de tranzactie, comisionul acestuia i-a marit pretul si, astfel, Iulia a devenit putin cam scumpa pentru dorinta de profit a noii conduceri. Desi discutiile mergeau ca pe roate, firul lor s-a innodat la capitolul bani, care erau mai multi decat percepuse moldoveanca pana acum. Si pentru ca, probabil, nu a avut libertatea de a face o noua oferta, care ar fi ajutat- o sa ramana in carti, Iulia a ramas cu buza umflata si si-a luat ramas bun de la grila de toamna. Asa s-a ajuns la varianta Amalia Enache care, cu aceasta ocazie, tinde catre o reprofilare. Dupa ani multi petrecuti la pupitrul stirilor, aceasta paseste in lumina puternica a platourilor de divertisment in calitate de gazda a showului "Clipa de fericire", un format gen "Surprize, Surprize", realizat dupa o productie BBC, care va fi difuzat in curand la PRO TV, anunta Libertatea.