Si-a numit mostenitoarea inca de acum 10 ani. Lucretia Ciobanu, "Doamna Muntilor", a lasat lucrurile in ordine inainte sa moara. Se spune ca nimeni nu e de neinlocuit, iar Lucretia Ciobanu, o interpreta pe cat de valoroasa, pe atat de modesta, a subscris acestei zicale. Inca de acum zece ani, cand batranetea a-nceput s-o apese, "Doamna Muntilor" si-a ales urmasa si i-a predat zestrea, facandu-si, astfel, testamentul artistic. Lucretia Ciobanu s-a stins cu o luna inainte de ziua ei - pe 27 octombrie ar fi implinit 91 de ani. Simtea ca i se apropie sfarsitul, pentru ca obisnuia sa spuna, mai in gluma, mai in serios, ca a venit vremea sa se duca, pentru ca sotul ei s-a dus si multi altii din generatia ei nu mai sunt printre cei vii. Continuarea in Libertatea.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Ben Affleck si Jennifer Garner - Aflati in plin divort, ar astepta al patrulea copil. Aflati in plin proces de divort, Ben Affleck si Jennifer Garner si-ar putea schimba planurile, deoarece Jennifer ar fi insarcinata cu cel de-al patrulea copil. Cel putin asta sustine o revista de peste Ocean, indreptand astfel si mai mult atentia asupra celebrului cuplu. Se pare ca cei doi actori au mers la sedinte de terapie in cuplu, iar acest lucru s-a dovedit benefic pentru relatia lor. Ultimele aparitii ale lui Jennifer au alimentat zvonurile, tuturor parandu-li-se ca actrita afiseaza un inceput de burtica de gravida, anunta Viva.ro.

Poze interzise minorilor cu Elena de la Mandinga! Pentru prima oara, artista a renuntat la sutien si a etalat un bust impresionant. Elena de la Mandinga a iesit din grupul fetelor cuminti si a realizat o sedinta foto incendiara. Artista apare in ipostaze foarte sexy si etaleaza o silueta de invidiat. Foarte bronzata, Elena Ionescu s-a pozat si fara sutien, iar bustul sau este impresionant. Artista a avut mai mereu probleme la capitolul kilograme. Din fericire pentru ea, insa, nu a ajuns sa fie supraponderala, dar nici nu a putut sa ascunda burtica, scrie Libertatea.

Care-i treaba cu cel mai nou selfie nud al lui Kim Kardashian? Kim Kardashian si-a facut atatea selfie-uri incat a scos si o carte din asta. Incat a ajuns sa aiba 42,7 milioane de urmaritori pe Instagram. Si atunci, ce e atat de special la ultimul ei selfie? Recunosc, nu am bagat de seama in prima faza discutiile de pe internet care vizau cel mai recent selfie al lui Kim Kardashian. Asa ca am ignorat o vreme problema. Asta pana ce am vazut un articol postat de una dintre publicatiile mele preferate, The Guardian, al carui titlu este "De ce selfie-ul cu Kim Kardashian insarcinata l-ar stimula pe Titian". Integral pe Elle.ro.

Mihaela Radulescu, sexy intr-o tinuta... pe placul lui Felix. Cum s-a imbracat de dragul lui. Mihaela Radulescu s-a imbracat, pentru prima data, intr-un costum traditional austriac. A facut-o, desigur, de dragul iubitului ei. "Diva de la Monaco" a avut ocazia sa imbrace, pentru prima data, costumul traditional al austriecilor: dirndle. A facut-o pentru a-i face o placere lui Felix, pe care promite ca-l va imbraca, atunci cand va avea ocazia, in port popular romanesc, aflam din Libertatea.

Charlize Theron si Michelle Obama, despre importanta educatiei femeilor. Daca esti isteata si educata poti face orice! Aceasta a fost concluzia la care au ajuns Michelle Obama si Charlize Theron in cadrul conferintei The Power of an Educated Girl, gazduita de editia americana a revistei Glamour. Prima Doamna a Statelor Unite, fostul Prim Ministru al Australiei, Julia Gillard, si actrita Charlize Theron au vorbit despre importanta educatiei femeilor din intreaga lume, potrivit Glamour.ro.