Anamaria Prodan renunta la silicoane! Celebra impresara si-a uimit familia cu decizia soc pe care a luat-o. Anamaria Prodan s-a hotarat sa renunte la silicoane. Anamaria Prodan a suferit, in urma cu multi ani, o interventie chirurgicala la un spital din Timisoara. Dupa ce a nascut-o pe Sarah, vedeta a decis sa isi micsoreze bustul. Cu aceasta ocazie, pentru mai multa ferimitate, ea a optat si pentru un mic implant de silicoan. Desi nu a avut probleme de sanatate pana acum, Anamaria Prodan a decis sa treaca printr-o noua operatie. "Dragii mei, pe fondul unor antecedente in familie in ceea ce priveste cancerul la san si a faptului ca sunt o sustinatoare activa a luptei impotriva cancerului la san, am luat decizia de a-mi scoate implanturile de silicon", a scris ea pe o retea de socializare. Pentru aceasta interventie, vedeta a plecat in Turcia si este insotita de partenerul ei de viata Laurentiu Reghecampf, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Actrita Crina Semciuc s-a casatorit. Weekend-ul acesta a fost unul de neuitat pentru actrita Crina Semciuc (29 de ani) care s-a casatorit cu alesul ei, Radu Stancu. Cei doi au organizat o ceremonie restransa la care au invitat prieteni dragi. Astfel, le-au spus "Casa de piatra!" mirilor, Laura Cosoi, proaspat casatorita si ea, Aylin Cadir, devenita mamica de doar o luna, Ela Voineag sau actrita Ana Popescu. "Cea mai nunta non-nunta", a scris Ela Voineag pe pagina sa de Facebook, dezvaluind locul petrecerii: restaurantul Simbio. In acelasi timp, Ela a avut numai cuvine de lauda pentru buna ei prietena: "Probabil cea mai frumoasa mireasa din lume". Crina a fost cu adevarat o mireasa extrem de frumoasa, ea alegand o rochie de mireasa neconventionala, 3 sferturi, accesorizata cu o centura neagra si o voaleta. Mirele a fost extrem de elegant cu un costum bleumarin, accesorizat cu un papion in aceeasi nuanta, anuntaViva.ro.

Ramona Badescu, despre criticile la adresa ei: "In Italia sunt mai ingaduitori cu mine". Actrita, cantareata, model de succes, realizator de emisiuni tv, Ramona Badescu a reusit sa duca numele Romaniei peste hotare. Dupa 25 de ani de locuit in Italia, superba romanca a prins un accent care i-a cam facut probleme de-a lungul timpului. Nu de multe ori s-a spus despre ea ca este enervanta si ca graiul nativ oltenesc este presarat cu expresii italienesti. "La inceput ma deranjau persoanele care spuneau ca am uitat sa vorbesc romaneste. Asta nu as putea niciodata sa fac. Seara, inainte sa adorm, imi fac intotdeauna rugaciunea "Tatal Nostru", nu "Padre Nostro", si "Inger - Ingerasul meu". A uita sa vorbesti limba pe care ai gangurit-o la inceput, nu. Ca am dobandit un accent, imi pare rau. Eu sunt o persoana foarte tipicara, atenta. Vreau sa fac lucrurile foarte bine", a declarat Ramona Badescu, informeazaLibertatea.

Rita Ora, o noua relatie! Cantareata britanica, Rita Ora, este implicata intr-o noua relatie cu nimeni altul decat solistul trupei Blink 182, Travis Barker. Noutatea a fost confirmata de catre reprezentantul rockerului de 39 de ani. Cei doi s-au cunoscut in luna septembrie, la meciul de baschet Power 106 All-Star, de la Los Angeles. Travis a postat o fotografie de la eveniment, in care apare alaturi de Rita Ora. Rita s-a despartit in luna iulie de Ricky Hilfiger, fiul creatorului de moda Tommy Hilfiger si a mai avut o relatie cu DJ-ul Calvin Harris. Travis Barker a fost casatorit cu Shanna Moakler. Cei doi au impreuna doi copii, Landon si Alabama, si continua sa locuiasca in aceeasi casa, scrieElle.ro.

Un cunoscut prezentator TV si-a botezat fetita in secret! Bucurie mare, ieri, in familia unui fost prezentator TV. Acesta si-a crestinat fetita, avand alaturi familia si prietenii apropiati. Robert Turcescu si sotia lui, Oana, si-au dorit un botez discret pentru fetita lor, care de ieri a intrat in randul crestinilor. Ziua ceremoniei nu a fost aleasa intamplator de parintii micutei, care tot ieri au celebrat un an de la casatorie. Fericitul anunt a fost facut chiar de sotia lui Robert, care a postat o fotografie cu o parte din florile primite la botez si o alta de la petrecerea data in cinstea micutei. Cuplul a avut alaturi familia si prietenii, distractia desfasurandu-se la un local pe malul lacului. "Incepand de azi, mai avem un crestin in casa. In primul rand, va multumim din toata inima ca ati fost alaturi de noi, in al doilea rand va multumim pentru gandurile minunate si calde, si nu in ultimul rand pentru nenumaratele cadouri oferite cu drag micutei noastre Vera Ilinca! Va iubim! Familia Turcescu", a scris Oana pe o retea de socializare, anuntaLibertatea.