Storc bani din like-uri! Vedetele si-au transformat paginile de Facebook in afaceri superprofitabile Sute de mii de utilizatori de Facebook, mai mult sau mai putin fani, urmaresc activitatea vedetelor autohtone pe reteaua de socializare. Cu atatea like-uri la purtator, acestea capata putere de promovare si, cu un pic de inteligenta si ceva mai multa disponibilitate, reusesc sa le transforme in bani. Aproape saptamanal, Bianca Dragusanu posteaza numele unui salon de frumusete sau lauda preparatele unui anume restaurant. De cate ori se intampla asta, in contul ei mai intra 500-1.000 de euro. Ea e fericita, "angajatorul" e multumit ca numele lui a fost vazut de peste jumatate de milion de romani, cati urmaresc pagina Biancai. In ceea ce-i priveste pe barbati, cel mai scump e Victor Slav, care precepe in jur de 500 de euro pe postare si ajunge si la 1.000, mai ales cand accepta sa promoveze produse dedicate sportivilor celor peste 730.000 de urmaritori virtuali, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Irina Nicolae - Primele fotografii de la nunta Irina Nicolae (37 de ani), fosta componenta a trupei A.S.I.A. traieste de cativa ani la Budapesta, iar acum ea s-a casatorit cu Marius Vizer, impreuna cu care este de o lunga perioada de timp. Cei doi si-au unit destinele intr-o catedrala din Moscova pe 2 octombrie, iar 2 zile mai tarziu s-au cununat la o biserica romaneasca din Budapesta. "A fost asa cum am visat"O nunta simpla, eleganta, rafinata, fiind inconjurati de familie si prieteni veniti din toate colturile lumii...", scris vedeta pe pagina de Facebook, dezvaluind si primele fotografii de la eveniment. Ea a imbracat o rochie alba, creata intr-un atelier romanesc. Printre invitatii mirilor s-au aflat Ion Tiriac, Nadia Comaneci sau Ilie Nastase. "Toti cei prezenti ne sunt apropiati, sunt parte din viata noastra, din familia noastra, si am fost mai mult decat onorati sa-i avem alaturi in acesta zi minunata. Le multumim inca o data tuturor.", scrie Viva.

Selena Gomez, diagnosticata cu lupus "Am fost diagnosticata cu lupus si a trebuit sa fac chimioterapie. Din acest motiv am facut o pauza. Imi doream atat de mult sa pot spune "M-am incuiat departe de lume pana cand m-am simtit din nou increzatoare in mine si confortabil", a povestit Gomez, facand referire la tabloidele care au publicat stiri in care spuneau ca Selena este internata intr-o clinica de realbilitare din cauza consumului de droguri si alcool. "Eu sunt atat de draguta cu toata lumea si toata lumea este atat de rea cu mine", a adaugat Selena. "Muncesc de cand aveam 7 ani. Sunt ambasador UNICEF de la 17 ani. Este atat de dezamagitor faptul ca am devenit subiect pentru tabloide", anunta Elle.

Care este primul lucru pe care Elle Macpherson il face dimineata Cafeaua este primul lucru pe care il bei dimineata? Mai gandeste-te. Elle Macpherson iti spune de ce. Elle Macpherson a povestit, intr-un interviu pentru Daily Mail, ca obisnuia sa bea, in fiecare dimineata, cate o cafea tare, pentru a-si incepe ziua in forta. Oboseala constanta si teama de cancer a facut-o, insa, sa renunte la acest obicei si sa faca unele schimbari in viata sa. "Am inceput sa dorm mai mult, sa beau apa cand ma trezesc, mananc mai putina carne rosie, mai multe fructe si legume, iar in cateva luni, m-am simtit o persoana diferita", a povestit MacPherson in interviu. Acum, vedeta sustine ca isi incepe ziua cu apa calda si lamaie, iar la cei 51 de ani arata senzational, scrie Unica.

Andra ne-a dezvaluit care-i cea mai buna dieta dupa nastere: "10 kg s-au dus deja si voi mai slabi. Eva ma ajuta!" Andra are un mod vesel, sanatos si... relaxat de-a privi viata, indiferent ca vine cu bune sau cu mai putin bune. Asa se face ca "problema kilogramelor" cu care a ramas dupa nastere - una majora pentru cele mai multe vedete - pentru ea a fost... neinsemnata. "Dupa o sarcina, cred ca lucrurile se cam refac de la sine", ne-a marturisit vedeta. "Cea mai buna dieta este, pur si simplu, normalitatea... Eu am mai spus si sustin in continuare ca nu cred in regimurile drastice sau concepute dupa un plan riguros. Nu ma reprezinta si nici nu mi se par sanatoase. Sunt atenta la ceea ce mananc. Dupa o sarcina, cred ca lucrurile se cam refac de la sine. As zice ca vreo 10 kilograme din cele 15 luate s-au dus deja, le-am spus "adio". Si voi mai slabi, stiu ca n-am de ce sa-mi fac griji. Eva ma ajuta!", spune Andra, conform Libertatea.