Si-a scos, in sfarsit, iubita in lume. Cel mai bine clasat jucator de tenis al Romaniei are o relatie de patru ani cu o oradeanca! Ea iubeste un Copil! Discret cu viata privata, Marius Copil (24 de ani si locul 158 ATP) si-a scos in lume iubita, in premiera, la un eveniment monden organizat de Ion Ion Tiriac, fiul magnatului cu mustata. Aradeanul cu ochi albastri, aflat in circuitul profesionist din 2008, si-a tinut partenera departe de privirile curiosilor. Amanunte pe Sportnews.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Durere fara margini. Actorul Ciprian Fanaca a fost inmormantat, sambata, la Galati. Ciprian Fanaca, simpaticul personaj din Divertis si Distractis, care a murit joi, la doar 53 de ani, a fost inmormantat sambata, la Galati. La funeralii au participat, pe langa familie, si multi fosti colegi si prieteni care au incercat sa lupte cu boala necrutatoare, care l-a chinuit in ultimii doi ani. Decesul a survenit in somn, la domiciliul sau. Integral in Libertatea.

Amalia Nastase e mama a treia oara: are un baietel de nota 10. Mama a doua fetite, Amalia Nastase a adus pe lume cel de-al treilea ei copil, un baietel. Tatal micutului este Razvan Vasilescu, cel alaturi de care Amalia traieste de cativa ani o frumoasa poveste de dragoste."New kid in town: Toma Alexandru Ion. Si Vasilescu", a scris acesta, iar cei doi fericiti parinti si-au declarat iubirea, aflam din Viva.

Slabii de azi pastreaza in garderoba amintirea grasilor de ieri. Teo Trandafir, Raluca Badulescu, Razvan Ciobanu, Oana Radu sau Minodora au cunoscut celebritatea pe vremea cand aveau greutate la propriu. S-au ambitionat, au topit zeci de kilograme si au dobandit dimensiuni de invidiat, luandu-si astfel "la revedere" de la tinutele XXXL care, ani intregi, au incercat sa le mascheze kilogramele in plus, noteaza Libertatea.

Cum isi incepe Jennifer Aniston ziua. Actrita si purtator de cuvant Aveeno, Jennifer abordeaza diminetile ca o adevarata fata din California - ii place sa aiba totul stabilit si totul sa se petreaca intr-un ritm relaxat. Aniston se trezeste de obicei la ora 8.00 dupa care se joaca putin cu catelusii ei. Apoi iese impreuna cu cainii la plimbare, iar dupa plimbare urmeaza micul dejun format din paine prajita si putin ulei de cocos, scrie Glamour.ro.