Florin Calinescu, noul jurat la Romanii au Talent. Florin Calinescu a facut anuntul care a surprins pe toata lumea. El va fi noul jurat de la "Romanii au Talent". "Talentul meu este sa vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor oamenilor carora ma adresam. Ma intrebau pe strada ce fac si cand revin", i-a marturisit Florin Calinescu Andreei Esca in cadrul Stirilor Pro Tv. "Romanii au mai mult talent decat alte popoare. Nu am putut sa refuz invitatia", a adaugat acesta. Din primele informatii, se pare ca juratul pe care il va inlocui Florin Calinescu este Bebe Cotimanis. Preselectiile pentru cel de-al saselea sezon Romanii au talent au inceput deja. Caravana Romanii au talent continua marti, 20 octombrie la Chisinau, la hotel Codru, Craiova, pe 28 octombrie, la Casa de Cultura a Studentilor, iar ultima oprire a caravanei va fi la Iasi, pe 4 noiembrie, la hotel Unirea, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Pozele in fundul gol l-au enervat grav pe Justin Bieber! Cine a ratat pozele cu Bieber in fundul gol, clar, a avut o saptamana proastaaaaa!!! Omu' s-a aratat in toata splendoarea, iar oamenii vigilenti i-au tras cateva... cadre, care mai de care mai explicite. Daca exista vreo banuiala ca ar fi fost vreun blat pentru presa, iacata cum au sarit ei avocatii sa confirme faptul ca pozele exista si ca nu a fost niciun fel de facatura. Mai mult decat atat, se pare ca artistul s-a mega suparat, avocatii lui fiind hotarati sa-i dea in judecata pe cei care au indraznit sa-i pozeze cocoselul lui Justin Bieber, anuntaBravonet.ro.

Marius Moga e tatic. Sotia lui a nascut o fetita. Bucurie mare pentru Marius Moga. Bianca Lapuste, sotia lui, a nascut in urma cu cateva minute o fetita. "Micul Mozart" este in culmea fericirii si este alaturi de sotia lui in aceste momente. Relatia dintre Marius Moga si Bianca Lapuste a mers pe repede-nainte. Cei doi s-au cununat civil anul acesta, pe 6 iulie, la aproape un an de cand s-au cunoscut. Marius Moga si-a facut publica relatia cu tanara in cadrul unei emsiuni "Vocea Romaniei", cand a anuntat ca s-a logodit cu Bianca. Aceasta este 12 ani mai tanara decat sotul ei si a fost, ani buni, corespondent al Stirilor Pro TV din Iasi, informeazaLibertatea.

Hilary Rhoda s-a casatorit. Iata primele imagini de la nunta! La sfarsitul saptamanii trecucte, celebrul model s-a casatorit cu iubitul ei, jucatorul de hochei, Sean Avery. Cuplul a oficializat relatia la mai putin de doi ani de la anuntarea logodnei si a ales sa isi spuna juramintele in Southampton, New York. Mireasa a purtat o superba rochie Carolina Herrera, impodobita cu pietre de jad si a ales un coc simplu, accesorizat cu un voal lung pana in pamant, scrieGlamour.ro.

Lidia Buble ii pregateste o surpriza lui Razvan Simion? "Sunt pregatita sa devin mama. Am experienta". La cei 22 de ani pe care ii are, Lidia Buble are o experienta de viata foarte vasta. Crescuta intr-o familie cu 11 copii, cantareata a fost invatata de mica sa isi creasca fratii si sa isi ajute mama la toate treburile casei. Tocmai din acest motiv, Lidia Buble se simte pregatita sa isi intemeieze o familie, ba chiar si sa aiba copii. Invitata la Antena Stars, solista a vorbit despre copilaria in familia foarte numeroasa pe care o are, dar si despre planurile de viitor. "Am avut o copilarie foarte fericita. E adevarat ca am muncit mult ca sa imi castig existenta. Primul meu job a fost in Bucuresti, ca si bona. De mica mi-am crescut ceilalti frati. Cand va fi momentul sa devin mama... sunt pregatita. Nu imi fac griji. Am experienta", a declarat ea, anuntaLibertatea.