​Primele declaratii ale lui Bebe Cotimanis, dupa ce a plecat de la "Romanii au talent": "Nimeni nu e de neinlocuit". Doar un sezon a stat Bebe Cotimanis in postul de jurat al emisiunii "Romanii au talent". Caristamticul actor a fost inlocuit cu Florin Calinescu, pe care telespectatorii il vor vedea la masa juratilor incepand din anul 2016. Plecarea lui Cotimanis a dat nastere unor zvonuri privind o posibila divergenta cu Mihaela Radulescu, zvonuri pe care actorul le-a lamurit in cadrul unui interviu acordat pentru adevarul.ro. "Am avut de ales intre mai multe proiecte atat ale Pro TV, cat si unele strict personale, dar si profesionale - trei piese de teatru si colaborari. Anul acesta "Romanii au talent" va avea cu siguranta un Bebe lipsa si un Florin in plus. Este decizia mea, nimeni nu este profesional de neinlocuit, iar cand in locul meu vine Calinescu, un om plin de umor si cunostinte intr-ale showbiz-ului, lucrul acesta nu poate fi decat benefic", a spus actorul, pentru sursa citata, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iuliana Marciuc, un destin ca un roman de dragoste. In febra pregatirilor pentru debutul unui nou sezon al emisiunii "Destine ca-n filme", de la TVR2, Iuliana Marciuc ne-a raspuns catorva curiozitati, intr-un interviu acordat in exclusivitate, din care am tras concluzia ca insasi viata ei poate fi oricand un scenariu de Hollywood. O profesionista desavarsita, cu o bogata cariera in televiziune, indragita prezentatoare a intrat deseori in colimatorul presei, prin prisma meseriei ei, cu propria ei poveste. Ar putea fi definita simplu o istorie frumoasa de iubire, intre un barbat si o femeie. Insa in ochii unora, o dragoste traita de 17 ani, intre doua casnicii si un fiu (David, in varsta de 10 ani) este un scenariu complicat, iar in ai altora, unul interesant. Cum vede Iuliana toate aceste lucruri, cum a trecut peste rautati, greutati, fara sa faca riduri, cum este viata ei acum si cum isi imagineaza tabloul fericirii pana la adanci batraneti, cititi in randurile de mai jos, anuntaUnica.ro.

Ii merge bine pe toate planurile! Magda Ciumac revine in televiziune.Magdei Ciumac ii merge bine pe toate planurile. Dupa ce a "scapat" de fosta sotie a iubitului ei, bruneta e pe cale sa se relanseze si profesional. Magda Ciumac e pe cai mari! Dupa ce, in urma cu cateva saptamani, barbatul cu care are o relatie de cinci ani a divortat, bruneta are acum inca un motiv de fericire. Mai exact, Magda Ciumac se relanseaza in televiziune. Ea va fi invitata permanenta a unei emisiuni mondene ce va fi difuzata de un post local din Timisoara. Dupa cinci ani de relatie cu Magda Ciumac, afaceristul Andrei Rain a divortat, in sfarsit, de sotia lui. Bruneta si iubitul ei au stabilit deja data nuntii si au ramas, amandoi, in relatii foarte bune cu fosta sotie a afaceristului, informeazaLibertatea.

Justin Bieber pregateste un nou album! Justin Bieber are peste 30 de tatuaje si, recent, si-a mai facut unul. De data aceasta, scopul lui este unul de promovare. Pe abdomenul lui Just scrie, mai nou, "Purpose". Pentru ca asa se numeste viitorul lui album. Albumul apare pe 13 noiembrie si va include si piesele "Where Are U Now?" si "What Do You Mean?". Bieber a inceput deja sa lucreze pentru designul de cover, iata cateva variante pe care le-a postat pe Instagram. Integral peBravonet.ro.

Mihaela Radulescu, amendata pentru incitare la ura impotriva homosexualilor. Cat va trebui sa plateasca vedeta! Chiar daca sta in Monaco, Mihaela Radulescu incaseaza amenzi din Romania. Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a hotarat sa o amendeze pe Mihaela Radulescu cu 3.000 de lei pentru declaratiile ostile si ofensatoare facute la adresa homosexualilor. In luna aprilie, Mihaela Radulescu a scris pe blogul sau un text in care le cerea homosexualilor sa nu se mai afiseze in public, deoarece sunt "anormali". "Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa - dar, daca va asumati 'diferenta', faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor. Nu ne agresati vizual copiii pe strada, caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati, ci respectati si voi drepturile copiiilor nostri de a creste normal si de a alege... drept", nota vedeta de televiziune la vremea respectiva, anuntaLibertatea.