Cu un picior in altar, Fuego dezvaluie cum l-a "raspopit" muzica: "Am toate atributele unui preot moral" Fuego "s-a dezbracat" de secrete, intr-un interviu in care vorbeste, in premiera, nu doar despre cariera sa artistica, ci si despre trecutul si viata lui personala. E unul dintre cei mai indragiti artisti de la noi, dar, ca orice om, a avut si are propriile trairi si sentimente. Cu o sinceritate debordanta, Paul Surugiu, alias Fuego, a vorbit despre momentele in care i-au fost inselate asteptarile, despre acelea in care, tanar fiind, credea ca are vocatie sa fie preot, dar si despre un talent mai vechi de-al sau, pictura, pe care acum insa il valorifica. De asemenea, artistul nu a ascuns faptul ca a trecut si prin clipe dificile, cand a facut foamea in Capitala, doar pentru a-si urma visul, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cu ce se ocupa in prezent fostul sot al lui Britney Spears Kevin Federline a ajuns un DJ foarte bine cotat in Japonia. Se pare ca cel care i-a fost sot artistei pop timp de patru ani urmeaza sa incaseze cea mai mare suma din cariera sa de DJ chiar la Tokyo. Daca pana acum Federline reusea sa castige doar aproximativ 1000 de dolari pe noapte, se pare ca in preajma sarbatorii de Halloween, pentru doua zile, 23 si 24 octombrie, acesta va incasa un cec de 15.000 de dolari. Saptamana trecuta, Kevin a avut parte de o primire foarte buna in Portland, lucru care nu poate insemna altceva decat ca si-a gasit menirea, informeaza Viva.

Chris Martin are o noua iubita Dupa o casnicie de 10 ani incheiata si o relatie cu mult mai tanara Jennifer Lawrence, Chris Martin formeaza un cuplu cu Annabelle Wallis, o actrita britanica. Cei doi indragostiti au fost surprinsi pe strazile Parisului, imbratisandu-se, dansand si sarutandu-se. Solistul Coldplay, in varsta de 38 de ani, si actrita din serialul "Peaky Blinders", de 31 de ani, au parut a fi cuplul perfect. Detalii despre aceasta relatie au iesit la suprafata la scurt timp dupa ce Brad Falchuk, iubitul lui Gwyneth Paltrow, a confirmat ca cei doi sunt impreuna. Chris Martin si Gwyneth Paltrow au anuntat decizia de a divorta in luna martie 2014. Cei doi au impreuna doi copii, Apple si Moses, anunta Elle.

Kate Middleton si Printul William, cel mai influent cuplu din lume Kim Kardashian si Kanye West, Victoria si David Beckham, pana si Barack si Michelle Obama ar trebui sa se dea din calea lor. Britanicii au ales pe principii patriotice, probabil, cel mai influent cuplu din lume: Ducele si Ducesa de Cambridge. 2000 de respondenti au fost rugati sa participe la sondaj, iar cei mai multi dintre ei au facut alegerea evidenta. Pe locul doi au iesit David si Victoria Beckham, pe trei, Regina Elisabeta si printul Filip, Brad si Angelina alegandu-se cu locul trei. Abia cea de-a patra opozitie a fost ocupata de liderul american si sotia sa. Se pare ca motivele care au stat in spatele acestei alegeri au fost lipsa de aroganta a acestora, modestia, respectul pentru ideea de familie si cea de casnicie etc., scrie Viva.

Schema care naste speculatii! Raduleasca l-a primit cu bratele deschise pe Calinescu in echipa, dar producatorii au fost prudenti Pro TV a anuntat cu fast noua formula a juriului "Romanii au talent". Fara Bebe Cotimanis, cu Florin Calinescu in locul lui, lucrurile arata complet diferit. "Sunt extrem de incantata de prezenta lui Florin Calinescu in echipa!", ne-a declarat Mihaela Radulescu. "Si regret plecarea lui Bebe, caci a fost un partener minunat", a continuat, semn ca, din punctul ei de vedere, lucrurile erau bine cum erau. De ce a fost inlocuit Bebe, greu de spus, dar e cat se poate de evident ca a fost o masura luata in pripa si anuntata in ultimul moment. Una peste alta, inlocuitorul a fost gasit rapid in persoana lui Calinescu, dar cat de bine i-a picat manevra asta Raduleascai, din nou, e greu de spus, caci toti juratii mimeaza o fericire molipsitoare, anunta Libertatea.