Prima iesire la un eveniment monden! Iata-l pe Gabriel Cotabita in public, insotit de o femeie! Gabriel Cotabita a fost prezent in aceasta seara la prezentarea de moda a Lizei Panait. Artistul arata extrem de bine si a venit insotit de o agreabila prezenta feminina. Cotabita si-a reluat viata sociala de dinainte de cumpana pe care a suferit-o. Artistul a aratat o stare buna la o prezentare de moda ce a avut loc in aceasta seara. Imbracat elegant si cu ochelari fumurii la ochi, Cotabita parea ca nu a lipsit nicicand de la evenimentele mondene. Ba mai mult, cantaretul a ras si a glumit cu reprezentatii presei. Acelasi Gabriel Cotabita cu care s-a obisnuit publicul. Pana la intrarea in sala unde a avut loc show-ul de moda, artistul a fost condus de buna lui amica, Roxana Iliescu. In timpul prezentarii, artistul a comentat tinutele de pe podium cu o frumoasa doamna, cea despre care presa a scris de-a lungul vremii ca este iubita sa oficiala, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ea este vedeta cu cel mai frumos fund din Romania. Fashion icon, artista, mama. Corina Bud reuseste sa surprinda mereu cu muzica, aparitiile si show-urile ei. Invariabil, in toate manifestarile artistice, Corina te lasa fara cuvinte cu frumusetea si sex-appeal-ul ei. Mesaje jucause, muzica pe gustul tuturor, show-uri extravagante si un look in continua schimbare. Acestea sunt elementele definitorii ale personalitatii artistice a Corinei Bud, una dintre cele mai indragite cantarete de la noi. Iar un adevarat entertainer profita de toate atuurile si da tot ce are mai bun pentru publicul sau, nici Corina nu ezita sa faca exact acest lucru. Este si motivul pentru care cantareata lasa la vedere darurile cu care a inzestrat-o Mama Natura, anuntaUnica.ro.

Transformare radicala pentru Sanziana Buruiana! La nunta cu sanii pe afara, dupa ce a devenit nevasta - de nerecunoscut! Voluptuoasa blonda a avut nunta mare in weekend, la care si-a afisat imensul decolteu in toata splendoarea. Insa, dupa ce a devenit nevasta cu acte in regula, starleta parca s-a cumintit dintr-o data. Sanziana Buruiana s-a maritat weekend-ul trecut cu alesul inimii ei, Zuluf. In cea mai importanta zi din viata ei, blonda a vrut sa se faca remarcata prin atuurile ei fizice, astfel ca a ales o rochie de mireasa care i-a scos foarte bine in evidenta decolteul mai mult decat voluptuos, astfel ca toti ochii invitatilor au fost pe bustul ei impresionant. Cu toate acestea, la doar cateva zile distanta de la ceremonia in care a fost extrem de provocatoare, Sanziana Buruiana parca s-a cumintit brusc. Transformarea este aproape radicala. Starleta a fost invitata la emisiunea "Un show pacatos", de la Antena 1, unde s-a afisat intr-o tinuta mai mult decat cuminte, alegand sa poarte o rochita fara pic de decolteu, ba chiar inchisa pana-n gat, look-ul fiind departe de cel incendiar cu care si-a obisnuit admiratorii de-a lungul anilor, informeazaLibertatea.

Dezvaluirile misterioasei Angelina Jolie. Angelina Jolie apare pe coperta celui mai nou numar al revistei Vogue, oferind si un interviu plin de detalii interesante ce ne ajuta sa descoperim o femeie implinita. Este dificil sa o plasezi pe Angelina intr-o singura categorie, in ultimii ani, vedeta de 40 de ani a fost actrita, regizoare, producatoare, ambasadoare pentru cauze umanitare, mama si sotie. Si pentru ca din discutie nu putea lipsi Brad Pitt, relatia celor doi starnind controverse si un adevarat razboi intre fanii Angelinei si ai actritei Jennifer Aniston, Angelina a marturisit ca au unele neintelegeri, la fel ca alte cupluri. Insa, relatia lor nu este deloc asemanatoare cu cea dintre Roland si Vanessa, cuplul din "By The Sea", cel mai nou film scris si regizat de Angelina. Ah, tot ea interpreteaza unul dintre personajele principale, alaturi de Brad, cei doi reunindu-se pe marele ecran la 10 ani de la "Mr.&Mrs. Smith". "By The Sea" a fost scris dupa moartea actritei, Marcheline Bertrand, acum 8 ani si exploreaza modul in care oamenii se confrunta cu durerea, scrieElle.ro.

O cunoscuta vedeta de la noi este insarcinata! A ales deja numele bebelusului, desi nu stie sexul acestuia! O indragita solista din showbiz-ul romanesc este insarcinata cu cel de-al treilea copil. Cunoscuta interpreta de muzica populara Emilia Ghinescu este insarcinata cu cel de-al treilea copil al sau. Vedeta mai are doi copii dintr-o casnicie anterioara. Artista, care se afla in cea de-a patra luna de sarcina, a facut anuntul despre faptul ca va deveni din nou mamica pe pagina sa de Facebook. "Multumesc tuturor celor ce m-au sunat si mi-au trimis mesaje de felicitare! Da, este adevarat! Familia noastra se mareste cu inca un membru...baiat sau fetita are mai putina importanta. Important este ca el sau ea sa se nasca sanatos/sanatoasa. Bucuria noastra, a parintilor este una fara margini...un copil foarte dorit ce vine intr-o familie frumoasa", a scris Emilia Ghinescu pe pagina sa de pe site-ul de socializare. Desi nu stie inca sexul viitorului bebelus, artista a ales deja numele pentru acesta, dupa cum a declarat pentru emisiunea "Rai, da'buni", de la Antena Stars, anuntaLibertatea.