Delia a reinventat portjartierul! N-ai fi crezut niciodata ca poate fi purtat asa! Cu platforme pufoase accesorizate cu urechiuse de iepuras, pantaloni largi gen pijama si portjartier pe deasupra, Delia a intrat combinat stilul Barbie cu Baby, iar rezultatul i-a socat fanii de pe internet. Peste parul verde-praz, Delia si-a pus o sapca accesorizata cu voaleta, iar tinuta a fost completata cu o poseta ca un pet cu lapte. Portjartierul la vedere, peste pijamaua roz si pufoasa au completat outfitt-ul de spectacol. Femeia-copil, fatala si dragalasa, neglijenta si pretioasa in acelasi timp sunt doar cateva dintre extremele din stilul adoptat de cantareata. Si daca unii dintre fani au apreciat imaginatia stilistului, multi au considerat ca tinuta o urateste sau ca reprezinta produsul unei minti bolnave. Cantareata a urcat vertiginos in topurile muzicale din tara anul acesta si a reusit totodata sa socheze la fiecare aparitie publica prin stilul vestimentar si machiaj. Stilul Barbie-Baby a mai fost adoptat inca din anii trecuti si de Corina, dar cu accente mai putin indraznete decat Delia, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Emilia Clarke, desemnata cea mai sexy femeie a anului 2015. La doar 28 de ani, frumoasa Emilia Clarke a fost desemnata recent, de catre una dintre cele mai cunoscute publicatii pentru barbati, cea mai sexy femeie a anului 2015. Devenita celebra pentru rolul pe care il joaca in serialul "Game of Thrones/ Urzeala tronurilor", tanara Emilia este acum una dintre cele mai apreciate actrite ale noului val. De la razboinica Daenerys Targaryen, sau mama dragonilor, ea a ajuns acum sa joace si in productii cu istorie la Hollywood, precum cel mai recent film din seria "Terminator". Cu toate acestea, nu ar trebui sa ne mire deloc ascensiunea ei. Emilia Clarke a stiut ca vrea sa devina actrita inca de la varsta de 3 ani, iar de atunci si pana in prezent nu a facut altceva decat sa-si urmeze pasiunea, anuntaUnica.ro.

Mihaela Radulescu si iubitul ei, Felix, anunt fabulos, facut in urma cu putin timp, dupa un an de relatie! Mihaela Radulescu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Felix Baumgartner. Celebrul parasutist austriac este cat se poate de indragostit de romanca, iar cei doi tocmai au implinit un an de relatie. Relatia Mihaelei Radulescu cu Felix Baumgartner este una cat se poate de serioasa si nu ar mai mira pe nimeni daca cei doi vor ajunge in fata altarului. Ambii se iubesc la fel de mult ca-n prima zi si nu se sfiesc sa arate si public acest lucru. La un an de relatie, Felix i-a trasmis iubitei lui un mesaj plin de dragoste, alaturi de care a publicat o fotografie cu ei doi si un buchet superb de trandafiri. "Aniversarea de un an cu printesa mea. Iti multumesc, iubito, pentru ca esti inspiratia mea si pentru momentele minunate petrecute impreuna. Te iubesc. Felix", a scris el, pe o retea de socializare, informeazaLibertatea.

Mariah Carey, pretentii exagerate de diva pe platoul de filmare. Mariah este regizorul filmului "A Christmas Melody" in care joaca actrita Lacey Chabert, insa, potrivit surselor, cantareata mai mult doarme pe platoul de filmare decat sa regizeze. Mai mult chiar, pe langa numeroase pauze de somn, Mariah a cerut o cabina privata pentru cainele ei, mobilata si dotata cu 10 umidificatoare. Zvonuri despre pretentiile de diva ale cantaretei au mai circulat in presa, de la alimente ciudate in cabina, masuri exagerate de protectie, pana la inscriptionarea cu numele ei a numeroase obiecte de decor din casa ei. "Ziua de filmare se programeaza in functie de cat doarme", a declarat o sursa. "Face mereu pauze se somn si nu vrea sa fie trezita. Am fi inteles acest lucru daca ar fi sustinut concerte, insa nu face niciun fel de activitate fizica", a completat sursa, scrieElle.ro.

Loredana Groza, complet nemachiata! Iti place cum arata? La cei 45 de ani ai ei, Loredana Groza este in forma maxima, pentru ca se ingrijeste si pentru ca face sport. Ea nu a apelat foarte mult la medicii esteticieni, in afara de cateva interventii de marire a buzelor cu acid hialuronic. Si cum nu este dependenta de alte interventii estetice, dorind sa fie cat se poate de naturala, cantareata nu ezista sa isi arate fata nemachiata. Lori s-a pozat acasa, imbracata lejer si fara trucurile de machiaj pe care foloseste la fiecare aparitie publica. Fanii eu au fost impresionati si i-au transmis ca este foarte frumoasa chiar si fara fard si fond de ten. "Esti mult mai frumoasa nemachiata.sau machiata natural", "Total schimbata fara machiaj", "Esti minunata!", "Esti o dulceata de femeie!", i-au scris fanii pe o retea de socializare, dupa ce au vazut fotografia, anuntaLibertatea.