Rose Byrne asteapta primul ei copil. La 36 de ani, actrita Rose Byrne este insarcinata cu primul ei copil, al carui tata este actorul Bobby Cannavale. Cei doi asteapta cu mare nerabdare sa-si mareasca familia si si-au cumparat de curand o casa in cartierul Brooklyn, din New York. Ei au inceput sa se intalneasca in 2012, juncand impreuna in filmele "Adults Beginners" si "Annie", iar Bobby a declarat ca ea este "dragostea vietii lui". Actorul in varsta de 45 de ani care a jucat si in "Sex and the City" sau "Modern Family" a facut aceasta declaratie chiar la gala Premiilor Emmy cand a primit Premiul pentru cel mai bun actor in rol secundar intr-un serial dramatic pentru prestatia din "Boardwalk Empire", noteaza Viva.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Povestea miliardelor transformate in milioane! Gigi Becali este mai sarac, dar si-a reconsolidat pozitia in topul bogatilor tarii. Orice s-ar spune despre Gigi Becali, doua lucruri sunt clare: are un noroc proverbial si s-a priceput sa faca bani. Dupa ce in 2008 ajunsese pe prima pozitie in topul milionarilor tarii, miliardar fiind, din 2009 incoace nu a mai prins nici top 10. Pana anul acesta, cand averea lui, vizibil diminuata, a capatat alta greutate. n anul 2006, George Becali detinea medalia de bronz in topul celor mai bogati romani, cu o avere de 900-950 milioane de dolari. Boomul imobiliar din urmatorii doi ani l-a propulsat pe omul de afaceri pe primul loc, cu o avere de 2,5 miliarde de euro, in 2008. Scaderea preturilor terenurilor pe care le detinea insa l-a ruinat. Gigi Becali nu doar ca a pierdut coroana, dar in urmatorul an nici nu a mai intrat in primele zece pozitii ale clasamentului bogatilor, informeaza Libertatea.ro.

La 47 de ani, Florin Piersic Jr. va fi tata pentru a doua oara. Actorul Florin Piersic Jr. si iubita lui, Andreea Cipca, se pregatesc sa devina parinti. Andreea este insarcinata in 6 luni, iar bebelusul se va naste la inceputul anului viitor. Acesta este primul copil al cuplului, actorul in varsta de 47 de ani mai avand o fetita de 9 ani, Sonia, a carei mama este actrita Dorina Chiriac. Florin Piersic Jr. si Andreea Cipca, intre care exista o diferenta de varsta de 15 ani, au o relatie foarte discreta. Prima data au aparut impreuna la Gala Gopo de anul acesta, iar acum si-au facut aparitia la premiera filmului "Lumea e a mea", ocazie cu care sarcina Andreei a fost foarte vizibila, scrie Viva.ro.

Actrita Rose Byrne este insarcinata cu primul copil. Actrita Rose Byrne si iubitul ei, actorul Bobby Cannavale, vor deveni parinti pentru prima data. Stirea a fost confirmata de mai multe surse din anturajul celor doi. Byrne, in varsta de 36 de ani si Cannavale, de 45 de ani, formeaza un cuplu din 2012, iar prima aparitie publica impreuna a fost la ceremonia de decernare a Premiilor Emmy din 2013. "Vreau sa multumesc iubirii vietii mele, Rose", a declarat actorul in timp ce isi accepta premiul pentru rolul din serialul "Boardwalk Empire", informeaza Elle.ro.

Beyonce si Jay-Z s-ar fi despartit in secret. O noua explicatie pentru episodul din lift de la Met Gala pare sa prinda contur. Jay-Z ar fi avut o aventura cu Rihanna, acesta fiind motivul pentru care Beyonce ar fi decis sa ia o pauza de un an in relatia lor. Cel putin asta sustine autorul unei carti biografice numita "Becoming Beyonce: The Untold Story" ("Devenind Beyonce: Povestea Nespusa"). Se pare ca cei doi artisti ar fi fost despartiti in secret timp de un an dupa ce au iesit la iveala zvonuri potrivit carora rapperul ar fi avut o aventura cu Rihanna. S-ar fi intamplat in 2005, pe cand cantareata din Barbados avea numai 17 ani, cu 18 ani mai putin decat celebrul sot al lui Beyonce. De fapt, totul ar fi fost un artificiu de imagine pus la cale de echipa de comunicare a Rihannei, scrie Libertatea.ro.