Primele experiente lesbi i-au creat senzatii neasteptate Mariei Dinulescu: "Mi se facea greata de fiecare data!". Maria Dinulescu se poate lauda cu o activitate intensa pe plan profesional, ea fiind protagonista a nu mai putin de patru filme in acest an, urmand sa culeaga laurii abia la anul. Prezenta marti seara la inaugurarea unui magazin dintr- un mall din Capitala, care va gazdui creatii ale designerilor romani, actrita ne-a povestit despre proiectele in care e implicata. Este personaj principal in coproductia romano- americana Far from here ("Departe de aici") si il are ca partener pe Jonathan Ahmadi. "Nu imi place deloc sa joc drame! Interpretez o fata care devine corporatista, este workoholica si incepe sa faca tot felul de greseli fara sa isi dea seama, se inchide foarte mult emotional si isi pierde sotul intr-un final", ne-a dezvaluit ea. De departe, cea mai inedita experienta de pe platourile de filmare a fost o pelicula americana in care Maria Dinulescu a trebuit sa faca fata unei scene lesbi, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sore este insarcinata cu primul ei copil. Sore Mihalache (25 de ani) trece prin momente de fericire maxima, ea fiind insarcinata cu primul ei copil, care se va naste anul viitor, in luna martie. Vedeta a dezvaluit si sexul bebelusului, ea urmand sa aduca pe lume o fetita. "Dragii mei, traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea si imi doresc sa impart cu voi fericirea ce-o simt, unica pentru o femeie... voi fi mamica! Piesa si clipul de mai jos reflecta exact ceea ce traiesc acum si ma bucur sa transmit asta, inedit, muzical", a anuntat vedeta pe pagina sa de Facebook. Sore a marturisit in cadrul emisiunii de pe Pro Tv pe care o prezinta ca urmeaza sa aiba o fetita, dar si ca are pana acum o sarcina usoara, cu exceptia unor insomnii, anuntaViva.ro.

Andreea Tonciu si iubitul ei, ipostaze fierbinti, in lift! Nu s-au putut abtine pana acasa. Andreea Tonciu este in culmea fericii de cand l-a cunoscut pe noul sau iubit, Daniel. Cei doi sunt impreuna de putin timp, dar se simt ca si cum s-ar cunoaste de-o viata. Mai mult, bruneta posteza continuu, pe retelele de socializare, imagini tandre cu ei doi. Dupa ce a publicat pe o retea de socializare doua fotografii cu ea, goala, in pat, in bratele iubitul ei, dar si una dintr-un restaurant, in timp ce iubitul ei, o imbratisa si o... pipaia pe sani, Andreea Tonciu este mandra de o noua ipostaza tandra pe care a ales sa o faca publica. Incantata si mandra de relatia ei, bruneta le-a aratat amicilor virtuali ca a primit un superb buchet de trandafiri, gest pe care l-a rasplatit cu un sarut tandru in lift, informeazaLibertatea.

Emma Stone si Andrew Garfield s-au despartit definitiv. Emma Stone si Andrew Garfield au decis sa puna capat relatiei. Cei doi au format un cuplu din 2011, insa in primavara acestui an au decis sa faca o pauza, sperand ca acest lucru le va revitaliza relatia. "Au sentimente puternice unul fata de celalalt si s-au despartit prieteni", a declarat o sursa apropiata celor doi. "Pur si simplu relatia lor nu mai functiona". Emma si Andrew s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "The Amazing Spider-Man" si au format unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood, scrieElle.ro.

Vica Blochina, goala in asternut! Imaginile au ajuns pe internet. La 40 de ani, Vica Blochina are un trup de invidiat, fara pic de celulita sau vergeturi. Ea are grija la stilul de viata si nu sare peste orele de sport, pentru a sfida trecerea timpului. Tocmai pentru ca are un corp de invidiat, dupa ce a si dat jos ceva kilograme, Vica nu ezita sa isi arate trupul in toata splendoarea, chiar si pe internet. Dupa ce amicii ei virtuali au vazut cat de bine arata in costum de baie, fosta amanta a lui Piturca s-a fotografiat cu telefonul, aparent goala, in asternut si a publicat imaginile pe o retea de socializare, ridicand pulsul admiratrilor de gen masculin. Si pentru ca tabloul sa fie complet, Vica mai are publicata inca o fotografie, chiar mai incitanta, in care isi arata aproape tot corpul dezgolit, anuntaLibertatea.