S-a ajutat din... ajutoare! Cum a ajuns s-o vorbeasa lumea pe Nadine Prezentatoare a emisiunii "Vorbeste lumea" de la PRO TV, alaturi de Vica, Sore si Cove, Nadine a ajuns ea insasi motiv de barfa. Saptamana trecuta, mulatra a realizat un live din localitatea in care traieste un pusti sarman, cu rezultate excelente la invatatura, personaj intr-unul dintre cazurile prezentate in emisiunea pe care o gazduieste. Ca sa nu mearga cu mana goala si sa influenteze darnicia telespectatorilor prin puterea exemplului, Nadine a dus cu ea ceva ajutoare constand partial in haine. Pana aici, numai de bine. Laudabil. Dar acum intervine barfa care a bagat-o in gura lumii.Potrivit unor surse din echipa de filmare care a insotit-o pe teren, vedeta TV s-ar fi servit din ajutoarele carate de la Bucuresti, cu o caciula si un fular, cu explicatia simpla si transanta: "Astea imi plac mie!", scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Amber Heard - Filmata cu camera ascunsa cu acordul lui Johnny Depp. Cum a reactionat frumoasa blonda Producatorii emisiunii "Overhaulin" l-au contactat pe Johnny Depp pentru a-i face o farsa tinerei lui sotii, posesoarea unui Ford Mustang din 1968, care nu se afla intr-o stare prea buna. Actorul mereu pus pe glume a fost de acord, dar i-a pregatit si o surpriza extrem de frumoasa lui Amber pentru a salva situatia. Amber s-a suparat tare cand a aflat ca masina ei a fost furata, in timp ce falsii politisti veniti sa constate furtul nu aveau alta grija decat sa-si faca fotografii cu ea, iar Depp juca excelent scena. Din fericire, actrita in varsta de 29 de ani si-a recapatat repede zambetul cand a aflat ca nu era nimic adevarat, dar a izbucnit in lacrimi cand si-a vazut masina. Aceasta fusese reconditionata si vopsita intr-un rosu metalic, bineinteles, cu implicarea lui Johnny Depp, anunta Viva.

Russell Brand, declaratii suprinzatoare despre Katy Perry Se pare ca o disputa intre Katy Perry si fostul sau sot, Russell Brand, e pe cale sa inceapa. Comediantul britanic urmeaza sa lanseze un documentar despre viata sa, in care este mentionata si vedeta americana. In cele cateva minute ale trailer-ului lansat recent, Russell spune ca o calatorie din 2010 in Africa l-a facut sa realizeze ca duce un mod de viata pe care il detesta si care intruchipeaza celebritatile insipide si lipsite de inteligenta. Acesta referindu-se la stilul de viata pe care il avea impreuna cu sotia sa din acel moment, Katy Perry. De asemenea, exista o scena in documentar in care Russell ii marturiseste unui prieten ca relatia si casnicia cu vedeta americana nu a fost de ordin spiritual si ca va fi nevoit sa plece (din relatie) la un moment dat, pentru ca sa poata fi fericit, scrie Elle.ro.

Sienna Miller si Bradley Cooper - Reprezentatie perfecta pe covorul rosu Filmul "Burnt" cu Sienna Miller si Bradley Cooper a avut premiera la Londra, iar cei doi actori au bifat o aparitie perfecta pe covorul rosu. Pentru aceasta seara, Sienna a mizat pe o rochie Marc Jacobs, cu print floral, reusind sa obtina un look uimitor cu extrem de putin efort. Cu un machiaj natural, Sienna si-a asigurat inca o aparitie perfecta. In timp ce Sienna, mama unei fetite, este in acest moment singura, Bradley Cooper are o relatie cu celebrul top model din Rusia Irina Shayk, care nu l-a insotit insa la Londra. "Burnt: Super Chef" este un film despre importanta de a primi o a doua sansa in viata. Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul - si a pierdut totul, scrie Viva.

Prizoniera la palat! Monica iese din vila din Malibu doar cu aprobarea lui Mr. Pink S-au dus vremurile in care Monica Gabor avea liber la distractie, chiar daca era maritata pe atunci cu Irinel Columbeanu. In prezent, nu mai are acest statut si, cu toate acestea, s-a trezit prizoniera in propria-i casa. Mai precis, de cand s-a mutat cu iubitul chinez intr-o luxoasa vila din Malibu, Moni paraseste "palatul" doar cu aprobare. Ea iese neinsotita doar pentru a merge la o sala din apropiere si la cumparaturi, dar si atunci se intoarce conform desfasuratorului orar anuntat in prealabil. Mai mult, romanca nu mai are prietene decat din cercul iubitului sau si nici nu mai este o prezenta nelipsita de la evenimentele mondene. "Daca iese din cuvantul lui Mr. Pink, chinezul o lasa in chiloti. Monica asculta orbeste de el, nu face nicio miscare fara aprobarea lui", a dezvaluit pentru Libertatea o persoana apropiata candva vedetei, de care aceasta s-a distantat tocmai din cauza restrictiilor pe care i le-a impus iubitul asiatic.