Sotia lui Marius Moga, speriata de tragedia din Colectiv: "Mi-e teama ca e prea multa durere" Bianca "E doliu in inimile tuturor. Simt asta in glasurile prietenilor si ale familiei mele, in mesajele de pe facebook ale oamenilor pe care nu ii cunosc, dar le citesc vorbele cu sufletul la gura; in glasurile colegilor mei de la stiri si ale prezentatorilor, care cu greu isi ascund emotiile. Sunt mama acum si acest lucru ma face sa-mi fie teama. O teama pe care nu o pot descrie, dar exista si ma copleseste. Mi-e teama sa-mi imaginez ce simt mamele celor care au pierit in acea noapte neagra. Mi-e teama ca e prea multa durere. Nu pot! Mi-e teama sa-mi inchipui strigatele disperate si fara de raspuns ale familiilor si lacrimile sangerii in care se ineaca acum asteptand vesti. Mi-e teama, fiindca sunt mama... Da-le Doamne putere, atat ranitilor cat si familiilor lor, ca au ataaaaat de multa nevoie!!", a scris ea pe Facebook, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cum se costumeaza Raluca Zenga de Halloween Raluca Zenga se afla in aceasta perioada la Dubai, impreuna cu cei doi copii ai ei, Samira si Walter Jr. Frumoasa familie a antrenorului echipei Sampdoria s-a intors din Italia la resedinta din Dubai unde vor petrece si sarbatoarea de Halloween si, ca de fiecare data, Raluca stie sa aleaga cele mai inspirate costume. "Samira se asorteaza cu mine atunci cand vine vorba de costumatie. Si cel mic, zis si Pico, poarta un costum Eyeball Mike", spune Raluca. Duminica aceasta, Raluca isi va sarbatori ziua de nastere tot la Dubai, anunta Viva.

Cat de frumoasa e sotia romanca a lui Reamonn! Ea e cea care l-a inspirat pentru piesa "Supergirl" Bruneta, o privire misterioasa si o gingasie de copil. Sunt trasaturile care l-au facut sa se indragosteasca nebuneste, care ii bucura zilnic viata celebrului artist Reamonn si care l-au inspirat pe cantaret atunci cand a compus binecunoscuta piesa "Supergirl (Superfata)". Melodia este celebra pe tot mapamondul, insa nu la fel de multi sunt cei care stiu ca muza cantecului este o romanca, de altfel sotia lui Reamonn, Josephine, integral pe Unica.

Mara Banica: "De doua zile urlu in mine, a revolta surda. Vreau dreptate" "Am cateva intrebari la care as vrea sa mi raspunda autoritatile statului: 1. Cladirea in care functiona clubul Colectiv avea un proprietar. Care se ascunde in spatele unui offshore din Cipru. Vreau sa stiu numele lui. 2. Vreau sa stiu de ce patronii clubului nu sunt inca arestati. 3. Vreau sa stiu de ce primarul Piedone nu a demisionat inca. De doua zile urlu in mine, a revolta surda. Vreau raspunsuri. Vreau dreptate. Vreau sa nu mai planga alte mame, alti tati, alti prieteni. Vreau sa nu mai moara tineri. Vreau dreptate!", a scris Mara Banica, pe pagina ei de Facebook. Pana la aceasta ora, in tragedia din clubul Colectiv au murit 30 de persoane, iar alte aproape 150 sunt internate in spitale. Din pacate, numarul celor decedati s-ar putea dubla, potrivit declaratiilor lui Raed Arafat, scrie Libertatea.

Stefan Banica si Lavinia Parva - Culisele unei relatii discrete De doi ani, traiesc o frumoasa poveste de dragoste. In toata aceasta perioada, singura regula dupa care a functionat cuplul lor a fost discretia. Stefan Banica (48) si Lavinia Parva (30) au acceptat sa pozeze pentru prima oara impreuna in VIVA! O zi ploioasa de marti, 13. Stefan si Lavinia isi fac aparitia in lobby-ul Hotelului Hilton, fix la ora stabilita. Ea poarta colanti negri, botine cu varf ascutit, vesta de blana si o poseta Gucci. El are un pulover cu gluga, jeansi si bocanci. Se tin de mana si par foarte indragostiti. Ca si cum intre ei si restul lumii ar exista un zid. In timp ce ne indreptam spre spatiul rezervat sedintei foto, ma gandesc ca multe cupluri din showbiz ar putea invidia aceasta pereche. Si pe buna dreptate. El este un fel de Johnny Depp al Romaniei, iar ei i-ar sta bine in rolul lui Amber Heard. Ramane de vazut daca va aparea si inelul. Integral pe Viva.