Andreea Balan se da la superoferta americanilor. Ce suma primeste pentru 10 cantari. Un minispectacol la un restaurant obscur din New York i-a deschis Andreei Balan calea catre America. Solista cu parul albastru a plecat zilele trecute intr-un turneu concertistic in SUA si in Canada, pentru care vedeta a scazut pretentiile financiare pana la nivelul unui artist incepator. Andreea a obtinut, potrivit surselor din industra muzicala, doar 3.000 de dolari pentru intregul pachet concertistic, asemenea unui artist incepator. Si asta in conditiile in care, pentru prestatiile ei din tara, Andreea percepe sume intre 1.900 si 2.200 de euro, potrivit Libertatea.ro.

VedeteFoto: Colaj foto

Gerard Butler - De ce-l doresc femeile. Avand o atitudine de seducator prin care isi exprima deschis potentialul si intentiile, Gerard Butler este cu siguranta facut (doar?) pentru pasiuni nebune, genul de barbat pe care orice femeie spera sa-l intalneasca macar o data in viata. La 46 de ani, actorul reprezinta in continuare cu mult devotament tagma "burlacilor-vanatori", masculi alfa mereu in cautare de aventuri si/ sau relatii cu cele mai frumoase femei din lume, energici, spontani, teribilisti, inca adolescenti din anumite puncte de vedere. Ceva in constructia lui interioara il face incompatibil cu ideea de stabilitate si monogamie si il mentine in zona fierbinte a Don Juanilor irecuperabili. Cine spune ca trebuie sa avem o singura relatie de lunga durata intr-o viata? Poate tocmai acesta e secretul, sa avem mai multe relatii, dar mai scurte.", potrivit VIVA!

Daniela Crudu ameninta cu demisia. Face anticamera la Augusta Lazarov pentru implinirea profesionala. A dansat, s-a dezbracat si nu a lasat nici un talent nedescoperit in platoul emisiunii lui Capatos, dar, gata, pentru Crudu pare sa fi venit vremea reprofilarii. Bruneta s-a plans apropiatilor ca nu se mai simte bine in postura de asistenta si a sustinut ca ar fi accept a t s a r a mana in cadrul show-ului de noapte al Antenei in speranta ca se va relua emisiunea de bingo, unde era coprezentatoare, lucru care nu s-a intamplat. Dupa luni de strans din dinti, se pare ca Daniela a decis sa ia atitudine si, potrivit surselor din post, a ciocanit deja de cateva ori la usa Augustei Lazarov, potrivit Libertatea.ro.

Mihaela Radulescu, gafa de proportii dupa incendiul din Colectiv. Mihaela Radulescu a starnit valuri de revolta in mediul virtual, dupa ce a publicat mai multe fotografii cu ea, afisand un zambet larg, la fix o zi dupa tragedia din club Colectiv, in urma careia si-au pierdut viata, pana in acest moment, 31 de persoane, iar alte 140 sunt internate in spitale, dintre care aproximativ 90 sunt in stare critica. ''Si totusi, zambetul... Ce minuni face, ce cheie universala e, ce vibratie buna pune in suflete. Folositi-l cat mai des, daca vreti o zi buna'', a scris Raduleasca in dreptul fotografiilor, de pe reteaua de socializare, potrivit Click.

Premiera! Banica, indragostit in fata obiectivului. Mai mult decat discret cu viata lui personala, Stefan Banica a acceptat sa-si arate latura sensibila, de amorez, in numarul din noiembrie al revistei VIVA!, aflat la toate punctele de difuzare a presei. Artistul si iubita lui Lavinia Pirva au realizat prima sedinta foto oficiala intr-o camera cocheta de hotel. Desi au spus putine despre viitorul lor impreuna, cei doi nu au ascuns de obiectivul aparatului foto iubirea pe care si-o poarta. Ea l-a sorbit din priviri, el a imbratisat-o tandru si au pozat in cuplul perfect.