Keanu Reeves, marturie cutremuratoare: "Nu mai pot in aceasta lume. Aleg calea mea!". A depasit recent 5 decenii de existenta, insa a trait cat altii in 7 vieti. Cu toate acestea, starul american este OM inainte de toate, reusind sa ramana cu picioarele pe pamant. Viata i-a dat cateva lectii dure lui Keanu Reeves. Si-a pierdut copilul, iubita si prietenul cel mai bun intr-un timp foarte scurt. Este vazut zambind foarte rar, dar acest lucru nu-l impiedica sa aduca fericire in vietile celor din jur, prin gesturile extraordinare pe care le face in fiecare zi, noteaza Libertatea.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Victor Socaciu, obligat sa plateasca o suma uriasa la pensia alimentara. Razboi total pe banii de pensie alimentara. De la 500 de lei cat a fost stabilita initial la notar, partea pe care Victor Socaciu o are de platit fiului sau a crescut simtitor. Dupa ultimul calcul, instanta a decis ca artistul are sa-i plateasca lui Victoras o diferenta de peste 25.000 de lei. Banii au fost un motiv de scandal permanent intre Marina Almasan (49 de ani) si Victor Socaciu (64 de ani). Vedeta de la TVR i-a reprosat mereu fostului sot ca nu-i plateste fiului lor pensia cuvenita. Pe de alta parte, artistul a dovedit cu acte in instanta ca si-a facut datoria de tata. Daca in martie 2012, atunci cand s-au despartit la notar, Almasan a fost de acord ca fostul sot sa dea cate 500 de lei lunar pentru intretinerea lui Victoras (18 ani), dupa cateva luni s-a razgandit. L-a actionat in judecata si a solicitat instantei 25% din indemnizatia pe care o primea de la Camera Deputatilor, dar si din drepturile de autor venite de la Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor si Credidam. Instanta a fost de acord ca pensia sa fie majorata la 1.100 de lei lunar, informeaza Click.ro.

Cantaretul britanic Cliff Richard, acuzat de agresiune sexuala. Cantaretul britanic Cliff Richard a fost audiat de politie saptamana aceasta in legatura cu acuzatiile de agresiune sexuala asupra unui baiat in anii 1980, a anuntat joi un purtator de cuvant al solistului. Sursa a precizat ca artistul a venit "de buna voie" la politie saptamana aceasta si ca acuzatiile de abuz sexual asupra unui minor de 16 ani sunt false. "Sir Cliff nu a fost nici arestat nici pus sub acuzatie", a precizat purtatorul de cuvant. Cliff Richard, 75 de ani, a fost deja interogat anul trecut de anchetatori dupa realizarea unei perchezitii la proprietatea sa din Berkshire, in sud-estul Marii Britanii. Fosta vedeta rock a vandut peste 250 de milioane de discuri in intreaga lume si a fost innobilat in 1995 de regina Elisabeta a II-a, scrie Libertatea.ro.

La premiera de la Los Angeles a celui mai nou film al lor, "By the Sea". Cel mai glam cuplu de la Hollywood, Brad Pitt si Angelina Jolie, a oferit o reprezentatie stralucitoare pe covorul rosu de la Los Angeles. A fost seara in care cea mai noua pelicula a lor, filmul "By the Sea", regizata de Angelina, a avut premiera. Au trecut 10 ani de cand Brad Pitt si Angelina Jolie nu au mai jucat impreuna, de la "Mr. And Mrs. Smith", film pe platourile caruia s-au indragostit. Intre timp, cei doi au devenit parintii a 6 copii, iar anul trecut s-au casatorit in Franta in cadrul unei ceremonii discrete, noteaza Viva.ro.

Un superstar de la Hollywood se lupta cu SIDA. Un mare actor din Cetatea Filmului nu vrea sa vorbeasca public despre boala sa de teama ca "fanii il vor uri". Originar din Tinseltown, starul considerat un adevarat "bad boy" la Hollywood a ascuns un mare secret: este HIV pozitiv. Desi a aflat teribila veste in urma cu peste doi ani, acesta a decis sa nu vorbeasca despre acest lucru decat cu persoanele care au putut pastra discretia. In lipsa unui tratament, o persoana infectata cu HIV traieste maxim 11 ani din momentul contractarii virusului respectiv. In acest caz, insa, se pare ca boala este tinuta sub control cu ajutorul unui tratament puternic. Cu toate acestea, actorul este cunoscut pentru stilul de viata dezorganizat pe care il duce, el fiind mare amator de consum de alcool si sex cu prostituate. Mai mult decat atat, acesta ar fi recunoscut in trecut ca si-ar fi injectat droguri si s-ar fi tatuat in stare de ebrietate, actiuni ce cresc riscul imbolnavirii cu SIDA, scrie Libertatea.ro.