Vizita secreta in Romania! Elena Carstea a aterizat din SUA in studio si a inregistrat o piesa Stabilita de ani peste Ocean, Elena Carstea a revenit pe plaiurile natale in cea mai mare discretie. Prima oprire a fost la prietenul ei, compozitorul Cristian Faur, care a condus-o apoi la clubul Colectiv pentru a aprinde o lumanare. Se pare ca dorul de casa si de muzica a manat-o pe Elena Carstea in Romania. Aceasta a venit in tara insotita de fiica ei cea mica si s-a oprit direct in studioul de inregistrari pentru o noua colaborare cu prietenul ei Faur. Artista a aterizat in Bucuresti intr-un moment negru si a tinut sa fie si ea alaturi de familiile victimelor din club. Elena a mers la altarul ridicat la Colectiv si a aprins o lumanare, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

"Spectre", cel de-al 24-lea film din seria "James Bond" a fost lansat in Romania in stil britanic Vedetele din Romania au vizionat in avanpremiera "SPECTRE", cel de-al 24-lea film din celebra franciza britanica "James Bond", dupa ce cel mai nou film din seria "James Bond" a avut parte de o premiera internationala regala, la care au participat Ducele si Ducesa de Cambridge si Printul Harry, alaturi de actorii Daniel Craig, Lea Seydoux, Monica Bellucci, Naomie Harris, Christoph Waltz. SPECTRE este si cel de-al patrulea film cu actorul Daniel Craig in rol principal, dupa "Casino Royale" (2006), "Quantum of Solace" (2008) si "Skyfall" (2012). In doar sapte zile de la lansare, filmul a intrecut toate recordurile de box office din Regatul Unit si a inregistrat incasari de aproximativ 63,8 milioane de dolari, devenind filmul cu cea mai buna deschidere din toate timpurile, in UK, anunta Viva.

Katy Perry, cel mai bine platita cantareata Una dintre cele mai populare cantarete din Statele Unite ale Americii se afla in topul celor mai bine platite cantarete din intreaga lume. Katy Perry a acumulat 135 de milioane de dolari in ultimul an, acest castig plasand-o pe locul intai in acest top. Vedeta de 31 de ani a acumulat aceasta suma impresionanta de bani in urma turneului sau "Prismatic", sustinut pentru albumul "Prism", lansat in 2013, care a inregistrat vanzari de 4 milioane de copii. In plus, Katy este imaginea unor brand-uri precum Coty si CoverGirl, fapt ce i-a adus castiguri suplimentare. Pe pozitia a doua se claseaza rivala lui Katy Perry, Taylor Swift, cu 80 de milioane de dolari, desi albumul sau "1989" a generat un venit de 8.6 milioane de dolari, informeaza Elle.

Anca Serea si Adi Sina s-au casatorit astazi in fata celor 4 copii ai lor Anca Serea si Adi Sina s-au casatorit astazi civil, avandu-i alaturi pe cei 4 copii ai lor. Urmeaza ceremonia religioasa care va avea loc la Manastirea Casin. Libertatea.ro a publicat primele fotografii de la cununia civila la care Anca a purtat o rochie ivoire, in timp ce Adi a ales un costum negru, foarte elegant. Inainte de a spune "Da", Anca a marturisit ca ii vine sa planga, acelasi lucru intamplandu-i-se si lui Adi: "Aproape ca mi-au dat lacrimile de fericire", a declarat artistul. Desi initial voiau sa faca nunta in afara tarii, in cele din urma s-au razgandit. Astfel ca, ei se vor cununa religios la Manastirea Casin, unde au fost botezati si copiii, ceremonia fiind oficiata de trei preoti. "Noah si David (n.r. - baietii) ma vor conduce la altar, iar domnisoare de onoare vor fi fetele", a declarat Anca Serea, anunuta Viva.

Copilul, proba de divort! Ellen DeGeneres si sotia sa, Portia de Rossi, se despart dupa 7 ani Dupa o casnicie tumultuoasa de sapte ani, prezentatoarea TV Ellen DeGeneres si sotia sa, actrita Portia de Rossi, sunt la un pas de divort. Potrivit unor surse citate de presa de peste Ocean, Ellen DeGeneres si Portia de Rossi au fost in pragul divortului inca de la inceputul acestui an, insa au decis sa isi mai acorde o sansa si sa incerce sa aiba un copil. Se pare insa ca Ellen, care are 57 de ani, nu ar fi tocmai incantata sa aiba un bebelus in casa, asa ca nu a fost foarte afectata de faptul ca sotia sa nu a ramas insarcinata, in ciuda tratamentelor in vitro repetate. De partea cealalta, Portia, in varsta de 42 de ani, a fost devastata, iar dupa ce sotia sa i-a spus ca trebuie sa inceteze tratamentele, a decis sa se mute de acasa, informeaza Libertatea.