Imaginea vedetei trustului Pro, precum si cea a colegelor sale, Roxana Ciuhulescu si Diana Dumitrescu va fi folosita si in portalul WAP al Orange. Pretul unei descarcari este 2,50 euro plus TVA. Ramane de vazut daca Nicoleta se va si dezbraca la final, doar este o regula a jocului de poker…

Barbatii care au renuntat sa mai spere la favorurile Nicoletei Luciu, se pot lauda, acum, ca joaca poker in compania celei mai focoase brunete din telenovela „Inima de tigan“.

Cea mai apetisanta vedeta din Romania iti va sta alaturi la masa de joc, pentru a-ti purta noroc, indiferent daca pierzi sau castigi. Nicoleta te incurajeaza dupa fiecare mana de la jocul de poker. Ea nu comenteaza ca te joci, nu te cearta, ba chiar te incurajeaza sa te implici mai mult in jocul de poker. Cu cat butonezi mai mult, cu atat bruneta ti se infatiseaza in alte ipostaze prietenoase. Nici macar Zsolt Csergo, iubitul acesteia, nu poate sa va desparta. Ba mai mult, este interesat ca numarul prietenilor viitoarei sale sotii sa fie in crestere.

Pretul, desi nu se ridica nici la a mia parte din suma cheltuita de Zsolt Csergo cu iubita sa, este de numai 2,5 euro la care se adauga TVA. Dupa achitarea taxei, Nicoleta cu TVA va poposi pe telefonul tau mobil compatibil WAP, ce are o cartela Orange, dar si serviciul setarile WAP activate. Dupa ce posesorul acestuia va trimite un mesaj gratuit la numarul 344 si va tasta „poker” pentru jocul „Nicoleta Luciu Poker", „xcut” pentru „Diana Dumitrescu XCuts“ si „sexy” pentru „Roxana Ciuhulescu Sexy Bricks” va putea sa-si petreaca cat timp doreste cu cele trei pro-tv-iste... numai sa-l tina portofelul.

Ziarul