Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol si-au facut vila cu banii de distractii Ioana si Alexandru formeaza unul dintre cele mai stabile cupluri din showbizul autohton. Cei doi actori s-au combinat pe platourile de filmare si, timp de ani buni, au fost nevoiti sa respecte la sange conditiile stipulate in contracte. "Noi, cat am fost in telenovele, nu am avut voie in cluburi. Asa era in contract: deci nu aveam voie. Si ne-a prins bine intr-un fel, pentru ca am strans bani si ne-am facut casa. Dupa ce am terminat filmarile, eram prea batrani ca sa mai mergem in cluburi", a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghina. Cum imobilul este destul de spatios, cei doi actori nu au ascuns faptul ca isi doresc o familie numeroasa. Vedeta chiar a apelat la tratamente pentru a-si indeplini acest vis. De aproape un an, ea a renuntat la terapie, fiind hotarata sa lase natura sa isi urmeze cursul firesc.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Ellen DeGeneres a sarbatorit 2000 de editii ale emisiunii pe care o prezinta Joi, intr-una dintre cele mai importante zile din viata sa, prezentatoarea americana i-a avut alaturi pe Jennifer Aniston si pe Justin Timberlake. "O sa-ti spun ceva, daca mi-ar fi zis cineva ca voi face 2000 de emisiuni, in primul rand, as fi cerut foarte multi bani", a glumit Ellen. In timpul show-ului aniversar, moderatoarea si invitatii sai au baut shot-uri de tequila, blonda recunoscand ca se afla in compania a doi dintre oamenii sai "favoriti". De asemenea, comediana a fost suprinsa placut de presedintele Warnes Bros., Peter Roth, acesta redenumind platoul de televiziune al emisiunii in onoarea sa. Gazda a fost vizitata si de Kerry Washington, cea care a interpretat "Twinkle Twinkle Little Star", scrie Viva.

INNA a lansat videoclipul celui mai recent single, "Yalla" Filmarile videoclipului au avut loc in Maroc, au durat 3 zile, iar regia este semnata de Barna Nemethi, cu care INNA a colaborat si la clipurile "Good Time" si "In Your Eyes". Co-regizori au fost INNA si John Perez, iar DP au fost John Perez si Bogdan Daragiu. John Perez este unul dintre cei mai importanti cinematografi la nivel international, el colaborand de-a lungul timpului cu artisti precum Shakira, Rihanna, Beyonce, Jay-Z, Alicia Keys, Lady Gaga. Piesa "Yalla" a fost compusa si produsa de Sebastian Barac, Marcel Botezan, impreuna cu INNA si Nadir. ""Yalla" este una dintre cele mai energice piese de pe albumul "INNA", ma bucur mult ca am filmat videoclipul in Marrakesh. Abia astept sa vad reactiile fanilor mei cand vor vedea videoclipul, stiu ca piesa este pe placul lor", a declarat INNA, scrie Elle.

Si-au amanat luna de miere pentru decembrie! Anca si Adrian Sina ar fi trebuit sa ajunga ieri in Paris Atentatele de la Paris au indoliat o lume intreaga. Acolo ar fi trebuit sa isi petreaca luna de miere Anca si Adrian Sina, care, din fericire, nu se aflau in capitala Frantei in momentul in care au atacat teroristii. Anca si Adrian Sina ar fi trebuit sa isi consume voiajul de nunta la Paris si Florenta, escapada fiind cadou din partea nasilor. "Eu si Anca trebuia sa fim la Paris duminica (n.r. - ieri), dar am anulat plecarea. E o situatie delicata. E trist ce s-a intamplat acolo", a declarat, pentru Libertatea, Adrian Sina. Artistul si proaspata lui sotie spera sa plece totusi intr- o escapada romantica pana la sfarsitul acestui an. "Incercam sa stabilim plecarea pentru decembrie. Probabil ca vom merge la Paris", a adaugat el, informeaza Libertatea.

Kylie Minogue, primele declaratii despre noul iubit Cantareata in varsta de 47 de ani este foarte incantata de relatia pe care o are cu actorul Joshua Sasse, in varsta de 27 de ani. Invitata intr-o emisiune de divertisment, Minogue a confirmat relatia cu actorul, precizand ca s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului "Galavant", in care joaca Sasse. "Pot confirma ca suntem impreuna", a precizat Minogue. "Este o persoana extraordinara". Declaratiile cantaretei vin dupa ce paparazzi i-au surprins impreuna la finala Campionatului Mondial de Rugby. Mai mult chiar, cei doi au inceput sa posteze pe retelele de socializare poze in care apar impreuna, semn ca relatia ar putea deveni foarte serioasa, informeaza Elle.