Ca in filmele deocheate! Vancea, sarut pasional cu o prietena. Roxana Vancea nu se dezminte. Fosta asistenta de la emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani" a postat o imagine in care se saruta pe buze cu o prietena. Roxana Vancea a avut-o drept partenera de sarut pe o prietena pe nume Iulia Elena Avasiloei. Imaginile au aprins imaginatia internautilor, care au dat like-uri cu mic cu mare la respectiva fotografie. Roxana a fost atat de mandra de imaginea cu pricina incat si-a postat-o si ca poza de profil pe contul sau de Facebook. Fotografia a fost facuta de Radu Iordan, cameramanul Puberu, de la emisiunea "Neatza cu Razvan si Dani", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Mesajul lasat de printesa Diana fiului ei, William. Multi dintre cei care au vorbit cu Printesa Diana in ultima perioada a vietii ei, sustin ca Lady Di si-ar fi presimtit moartea. Una dintre cele mai iubite fete regale a lasat chiar un mesaj de suflet primului ei nascut, Printul William, pe o caseta veche. In inregistrare cea care a fost supranumita "Printesa Inimilor" si care a murit, impreuna cu iubitul ei, omul de afaceri Dodi al-Fayed intr-un tragic accident rutier in Paris, pe 31 august 1997, ii da cateva sfaturi de viata Printului William, dar si viitoarei sale sotii pe care Diana nici macar nu o intalnise. Printesa Diana a avut o presimtire ca nu va mai trai sa-l vada pe William la casa lui, asa ca i-a lasat inregistrarea cu limba de moarte cand inca el era mic si nici macar nu o intalnise pe Kate Middleton, anuntaUnica.ro.

Mihaela Radulescu il hraneste pe Felix cu salam si paine: "Fericirea vine din lucruri simple". Mihaela Radulescu a uitat, pentru o zi, de alimentele dietetice, si a facut un pranz "la minut", din salam si paine. Diva de la Monaco a consumat preparatul neobisnuit pentru ea impreuna cu Felix, pe un lac. Desi are mare grija la alimentatie si face sport zilnic, Mihaela Radulescu a renuntat, pentru o zi, la tabieturile ei si a luat un pranz mai simplu, pe malul unui lac. Diva de la Monaco a facut cateva sandvisuri din salam si paine si le-a consumat impreuna cu iubitul austriac. "Bucuria aia care vine din lucrurile simple... De neinlocuit! Un salam cu paine, chiar daca nu e cea mai sanatoasa optiune:), are farmec oriunde si cu oricine, am verificat", a scris ea, pe pagina de Facebook, unde le-a aratat prietenilor virtuali o ipostaza in care nu au ocazia sa o vada prea des, informeazaLibertatea.

Tati celebri si fiicele lor. Fie ca au meserii solicitante, periculoase sau imprevizibile, cand vine vorba de fiicele lor, tatii celebri dau dovada de o sensibilitate si rabdare deosebite. Merg in misiuni dificile, sustin concerte cu mii de spectatori sau joaca in productii de succes, dar toti se pricep sa aleaga o papusa Barbie. Razvan Fodor (40) & Diana (4). Razvan e norocos sa aiba o fetita cuminte, pe care nu o rasfata excesiv. O fereste de sucuri, de dulciuri si de smartphone-uri. "Copilul nu costa. Ai salariul peste 2.500-3.000 de lei? Atunci poti sa iti cresti copilul". Horia Brenciu (43), Mina (2), Andreea (24) & Maria (15). "Cresc si eu odata cu copiii mei. Pe zi ce trece sunt mai devotat vietilor lor. In asta si consta, cred eu, misiunea de parinte. Uiti de tine si te dezvolti sufleteste prin familia ta", povesteste Horia, scrieViva.ro.

O vedeta de la noi cu intimitatile la vedere, in plina strada. Toti au rosit cand au vazut-o asa. Creatoarea de moda Adina Buzatu a patit o rusinica la propriul eveniment, orgranizat marti, la un local din Bucuresti. Frumoasa vedeta si-a intampinat invitatii in strada, dupa care s-a fotografiat cu ei, la lansarea noii ei colectii vestimentare. Din pacate, tinuta i-a jucat o festa urata tocmai ei, in momentul in care il imbratisa pe Serban Huidu. Bluza s-a ridicat si pentru ca blugii se lasasera pe solduri, creatoarea si-a etalat fundul in toata splendoarea, evident, fara sa vrea, in fata tuturor. Altfel, Adina Buzatu are succes in cariera, dar ghinion in dragoste, fiins singura de jumatate de an. Discreta in ceea ce priveste viata personala, Adina Buzatu a reusit sa se indragosteasca si sa se desparta fara tam-tam. Relatia s-a erodat din cauza calatoriilor ei in interes profesional si a celebritatii care il punea, se pare, in umbra pe fostul partener. Nesincronizarea timpului liber i-a determinat pe amandoi sa puna punct povestii de dragoste, mai ales ca nici unul nu era dispus la sacrificii, anuntaLibertatea.