Halle Berry, gafa pe covorul rosu. Ce sa faci ca sa nu patesti ca ea. Frumoasa actrita Halle Berry este de obicei o prezenta ireprosabila la evenimentele cu staif care se desfasoara la Hollywood. Insa sunt si momente in care gafeaza, cel mai probabil pentru ca ignora micile trucuri pe care orice femeie ar trebui sa le stie. Vedeta a fost prezenta recent la un eveniment monden, care a avut loc la New York si unde a purtat o rochie cu maneca lunga si transparenta, care se mula perfect pe trupul fara cusur al actritei. Tinuta a fost la un pas de perfectiune, insa nu pentru ca ar fi lipsit un accesoriu sau pentru ca nu ar fi asortat-o corespounzator ci din cauza unui incident natural. Halle a suportat cu greu caldura din sala unde se desfasura evenimentul si a transpirat destul de rau, lucru care s-a putut vedea in zona axilei, noteaza Unica.ro.

Caru' cu vedeteFoto: Colaj foto

Doliu in lumea muzicii. Un cantaret celebru a murit in urma unui accident de masina. Avea 51 de ani. Rockerul David Van Landing a murit in urma unui accident de masina. Muzicianul, care a lucrat cu grupul Michael Schenker Group si Crimson Glory, a murit marti, la varsta de 51 de ani. Se pare ca masina in care se afla a intrat in coliziune cu un camion cu gunoi, iar ranile artistului au fost extrem de grave. Medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Van Landing a cantat in mai multe trupe rock, printre care Mannekin (1990), Crimson Glory - (1993-1994), Crush (1995), Erotic Liquid Culture (1996), Michael Schenker Group - (1997-1999). "Este foarte trist. Bunul meu prieten, David Van Landing, a murit astazi, in urma unui accident rutier. Sunt daramat de aceasta veste. Am vorbit cu el pe 13 noiembrie, de ziua mea. Vei ramane mereu in sufletele noastre, bunul meu prieten", a scris un fost coleg al artistului, pe o retea de socializare, informeazaLibertatea.ro.

Cele mai frumoase regine - Rania a Iordaniei si Letizia a Spaniei s-au intalnit la Madrid. Regele Abdullah II al Iordanie, insotit de Rania, superba lui sotie, se afla intr-o vizita la Madrid, cei doi fiind primiti de cuplul regal al Spaniei, Regele Felipe si Regina Letizia. Intalnirea celor doua regine a fost un moment extrem de asteptat, dat fiind faptul ca ambele sunt extrem de frumoase si foarte elegante. Au dovedit acest lucru si de data aceasta cand au afisat tinute impecabile. Letizia a mizat pe rosu, rochia, pantofii si clutch-ul fiind in aceasta nuanta care o prinde de minune. Rania a preferat sa mearga pe o combinatie de culori, peste rochia bleu pal avand un trench roz, iar in completarea look-ului a ales pantofi roz si o geanta bleu. Coafurile si machiajul le-au avantajat, de asemenea, cele doua oferind imaginea unor femei classy si stylish, scrie Viva.ro.

Radu Beligan, internat la Spitalul Elias. Apropiatii marelui actor au trecut prin momente de teama in ultimele zile. Radu Beligan, actorul in varsta de 97 de ani, a fost internat la Spitalul Elias din Capitala cu diagnosticul de infectie urinara. Carmen Safta, director medical al Spitalului Elias, a declarat pentru stirile Pro TV ca actorul s-a simtit rau cateva zile, iar la data de 15 noiembrie a fost dus la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul de infectie urinara. Actorul a raspuns foarte bine tratamentului, iar in cursul zilei de vineri, 20 noiembrie, la cinci zile dupa internare, a fost declarat insanatosit. Astfel, in cursul zilei de vineri urmeaza sa fie externat. Apropiatii actorului au decis amanarea unui spectacol ce trebuia sa aiba loc la inceputul acestei saptamani. Pe ste o saptamina marele actor urca pe scena la Sinaia, informeaza Click.ro.

Sore, super sexy in a cincea luna de sarcina! Ce decolteu a avut la un eveniment. Sore traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata ei. Cantareata va deveni mamica pentru prima oara, peste patru luni, si este foarte mandra de acest lucru. Desi sarcina este avansata, Sore nu ezita sa apara in public in tinute sexy, care o prind extrem de bine. Ea a mers, joi seara, la un eveniment monden unde a purtat o rochie lejera cu un decolteu extrem de generos, la care nu a purtat nici sutien. Cantareata este insarcinata cu avocatul Mircea Juleanu, cu care se iubeste de cativa ani, scrie Libertatea.ro.