Stefan Banica junior si-a incheiat "cu stangul" turneul national Nauciti si treziti dupa tragedia din clubul Colectiv, echipele ISU Prahova au inchis Casa de Cultura a sindicatelor din Ploiesti pe motiv ca nu corespunde normelor de siguranta. Din nefericire, Stefan Banica jr urma sa-si incheie acolo turneul sau national, sambata, 21 noiembrie, fapt trambitat inca din vara. Nedorind sa-si dezamageasca platitorii de bilete, artistul nu a renuntat la concert. Astfel ca organizatorul a gasit cea mai buna varianta din oras, Sala Filarmonicii, una mult mai mica, unde s-au inghesuit peste 300 de fani. Fapt ce a creat un val de nemultumiri in randul spectatorilor, care au trebuit sa-si preschimbe biletele, iar cativa nu au stiut acest fapt, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Serban Copot - "Este o experienta inedita ca propriul copil sa fie martor la casatoria parintilor" Dupa o relatie de peste 10 ani, Serban Copt s-a casatorit in primavara cu iubita lui, Roxana, dar abia acum lumea a aflat de fericitul eveniment. Solistul a fost coplesit de numarul mare de felicitari pe care le-a primit si a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook: "Va multumim foarte mult pentru urarile pe care ni le-ati adresat dupa ce s-a aflat ca Roxana si cu mine ne-am casatorit civil. Ne copleseste acest val de atentie. Ne iubim de foarte mult timp si nu am considerat acest pas al casatoriei mai mult decat o formalitate. O formalitate pe care am indeplinit-o si de dragul celui mic (Tedi e acum foarte fericit ca pe mama o cheama ca pe mine si ca pe el J). Este o experienta inedita ca propriul copil sa fie martor la casatoria parintilor, credeti-ma pe cuvant!, conform Viva.

Ce s-a intamplat cu fiica lui Albano si a Rominei Power, disparuta in urma cu 24 de ani Dupa 24 de ani, misterul legat de disparitia Yleniei Carrisi, fiica lui Albano si a Rominei Power, e pe cale sa fie dezvaluit. Ylenia Carrisi a fost vazuta ultima data in anul 1993, pe vremea cand avea 23 de ani. De atunci, tanara a fost de negasit, desi autoritatile si parintii ei au facut eforturi supraomenesti pentru a afla ce s-a intamplat cu ea. De-a lungul timpului, au aparut mai multe ipoteze privind disparitia, existand speculatii ca ar fi fost rapita de traficantii de droguri sau ca s-ar fi calugarit, informeaza Unica.

Irina Shayk si Bradley Cooper - O rusoaica in Liga Campionilor Despre ea se spune ca a dat lovitura renuntand la un fotbalist metro sexual din Europa pentru un actor din "liga campionilor" de la Hollywood. Despre el, gurile rele spun ca a facut (in sfarsit) alegerea perfecta, Irina fiind cea mai frumoasa iubita a sa de pana acum. Povestea de iubire cu Irina Shayk are un potential enorm pentru amatorii de senzational, cu atat mai mult cu cat actorul nu-si ascunde sentimentele nici atunci cand e in public. Pentru ea, exteriorizarea emotiilor reprezinta un fapt firesc, dovada fiind numeroasele fotografii cu Ronaldo in care cei doi au fost surprinsi in ipostaze foarte fierbinti. Cat despre Bradley, pana sa intre in scena focoasa rusoaica, saruturile in public, imbratisarile si, in general, manifestarile explicite ale iubirii erau mai degraba fenomene izolate. In aceste conditii, pe urmele lor s-a grupat deja un pluton constiincios de paparazzi care ii urmaresc indeaproape chiar si in vacanta, scrie Viva.

Diva in Qatar - Arabii i-au indeplinit toate conditiile Innei, doar ca sa le cante Inna ramane, fara indoiala, una dintre putinele noastre artiste cu mare cautare peste hotare. Vedeta strabate "lumea-n lung si-n lat", pentru a onora toate joburile si-si ingroasa substantial veniturile. Abia ce a cantat weekendul trecut, in Polonia, acolo unde a sustinut doua concerte, la Varsovia si Radom, iar artista va zbura din nou peste hotare. De data aceasta, tocmai in Doha, acolo unde este asteptata cu nerabdare de seicii arabi. Acestia au facut cam tot ce au putut, pentru ca romanca sa le cante, asa cum a facut-o si in urma cu cativa ani, cand pur si simplu i-a vrajit. Mai precis, organizatorii i-au indeplinit toate dorintele, astfel ca Inna va beneficia, pe langa un onorariu record (aproximativ 30.000 de euro), si de un "zbor" la business class, si de cazare la unul din cele mai luxoase hoteluri din Doha, scrie Libertatea.