Flavia de la "Neatza", cu sfarcurile la vedere. In fiecare dimineata, Flavia, asistenta de la "Neatza cu Razvan si Dani" le arata telespectatorilor mai multe exercitii de gimnastica. In aceasta dimineata, Flavia a postat o imagine pe Facebook in care i se vad sfarcurile. Imbracata cu un maiou mulat, Flavia a preferat sa nu-si mai ia sutienul care o incomoda la exercitii. Tocmai de aceea, frumoasa blonda si-a expus sanii cu tot cu sfarcuri. Fanii asistentei au sarit cu like-urile si cu comentariile, toate de apreciere. "Frumoasa foc!", a scris un admirator in timp ce altul a adaugat: "Cea mai frumoasa din toate televiziunile", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Richard Gere - Prima aparitie oficiala alaturi de noua lui iubita, cu 34 de ani mai tanara. La 66 de ani, Richard Gere iubeste din nou, actorul prezentandu-si iubita in mod oficial la premiera filmului "Time Out of Mind" care a avut loc la Madrid. Femeia impreuna cu care este acum celebrul actor american se numeste Alejanda Silva, este originara din Spania si are 32 de ani. Cei doi au pozat impreuna pe covorul rosu, iar Alejandra a parut intimidata de atentia de care a avut parte cand si-a facut aparitia de mana cu unul dintre cei mai curtati barbati. Cei doi au schimbat multe priviri si zambete, iar tanara femeie nu a ezitat sa-si sprijine capul de pieptul iubitului ei. Alejandra este cunoscuta in Spania ca o socialite, face parte din artistocratia spaniola si este apropiata de familia regala spaniola. Ea are un fiu dintr-o casatorie anterioara, iar relatia ei cu Richard Gere dureaza de aproximativ 1 an, anuntaViva.ro.

S-a lasat de cantat insa are cea mai mare colectie particulara de clape din tara! Unul dintre veteranii scenei pop-rock romanesti, Calin Ilie are una dintre cele mai scumpe si ravnite colectii de clape din Europa de Est. Muzican ce in anii '80 a sustinut sute de concerte, in tara si tarile scandinave, alaturi de formatia Puls, de asemenea, de-alungul timpului a cantat cu mai toate vedetele din galeria muzicii usoare romanesti, Calin si-a facut propriul "muzeu" zeci de modele de clape, sintetizatoare si amplificatoare pentru chitare electrice. In mod special muzicianul prieten si coleg de generatie cu Marcel Pavel este fan al unei firme din Japonia care a revolutionat genurile de rock din ultimii 50 de ani. Calin are si o importanta colectie de autografe personalizate ale marilor vedete ale genului rock, informeazaLibertatea.

Kate Beckinsale s-a despartit de sotul ei! Dupa 11 ani de casnicie, Kate Beckinsale si sotul sau, Len Wiseman, au decis sa se desparta. Actrita britanica si regizorul s-au cunoscut in 2003, pe platourile de filmare pentru pelicula "Underworld", in care ea a interpretat rolul protagonistei, iar Wiseman a fost regizor. Cei doi s-au casatorit in 2004 si au mai colaborat impreuna la alte 2 filme. Conform unor surse apropiate cuplului, Kate si Len s-au separat acum cateva luni si au fost vazuti in cateva ocazii fara verighete. In prezent, actrita britanica se afla la Praga, unde filmeaza "Underworld 5", iar Len Wiseman se afla la Los Angeles, fiind vazut in compania unui model de 24 de ani. Kate Beckinsale a mai fost implicata intr-o relatie de noua ani cu actorul Michael Sheen, iar cei doi au impreuna un copil Lily Mo Sheen, in varsta de 16 ani, scrieElle.ro.

Oana Roman, schimbare de look. Crezi ca i se potriveste? Oana Roman pare sa se simta tot mai bine in pielea ei si mai nou este tot timpul cu zambetul pe buze. Oana Roman a aparut marti seara la un eveniment monden cu o noua coafura, unii catalogand-o drept o schimbare de look, si a atras atentia tuturor celor prezenti. Parul asezat intr-o coafura cu mult volum pare sa i se fi potrivit foarte bine Oanei Roman. Purtand o tinuta casual, Oana a fost prezenta la o prezentare de moda ce a avut loc marti seara in Bucuresti. Alaturi de ea, la eveniment a fost prezenta si sora ei, Catinca Roman. Oana Roman este casatorita cu Marius Elisei si au impreuna o fetita de doi ani. De curand, vedeta si-a lansat un magazin in Ploiesti, dar bucuria inaugurarii a fost umbrita de faptul ca micuta s-a imbolnavit si a fost nevoie de internare, anuntaLibertatea.