Cum face sex Adelina Pestritu! Dezvaluiri incendiare din intimitate. Adelina Pestritu a facut marturisiri neasteptate despre lucrurile care o stanjenesc in dormitor. Adelina Pestritu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu muzicianul Speak. Cei doi se inteleg de minune din toate punctele de vedere. Intr-un interviu pe care l-a acordat pentru Kanal D, bruneta a facut cateva dezvaluiri din dormitor, marturisind ca o stanjeneste lumina. "Lumina. Perfectiunea nu o atinge nimeni. Si nu este vorba despre cum arati sau despre ce vrei sa arati. E vorba ca un moment atat de tandru si de pasional trebuie simtit, nu vazut", a declarat vedeta de televiziune, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Hotnews

Miley Cyrus, goala in cel mai nou videoclip. Cantareata a lansat videoclipul pentru melodia "Lighter", Miley aparand in niste ipostaze extrem de hot. Noul videoclip urmeaza stilul psihedelic al celui precedent, diferite imagini viu colorate fiind proiectate pe fata artistei si pe trupul sau gol. "Lighter" este o piesa cu mesaj puternic, produsa de Mike WiLL Made-It, cu influente din anii '80, amintind de coloana sonora a filmului "Drive". Melodia este inclusa pe cel mai nou album al vedetei, lansat dupa gazduirea VMA, anuntaViva.ro.

Piata muzicala s-a intors cu fundul in sus! Adee cel mai curajos debut muzical! Debut inedit pentru o solista care isi doreste drumul cel mai scurt spre celebritate pe piata muzicala autohtona! Solista Adee se lanseaza intr-un mod la fel de inedit: cu fundul inainte! Inspirata de reteta succesului nesperat al artistului care se afiseaza mereu cu o masca pictata pe chip, este vorba de Carla's Dreams, Adelinei Pascu i-a venit ideea sa-si promoveaze single-ul care-i confirma debutul sau pe piata muzicii de discoteca, alegand sa se identifice doar cu... propriul fund. Solista, care se prezinta sub titulatura artistica de Adee, isi trambiteaza aparitia melodiei sale intitulata "You.." cu un poster extrem de atractiv, dar si cu o galerie de instantanee menite sa atraga atentia cu orice pret, unde prefera sa fie reprezentata cu sezutul sau, ca fiind cea mai de pret parte din imaginea sa, nicidecum cu chipul, informeazaLibertatea.

Salma Hayek lupta impotriva violentei asupra femeilor. Salma Hayek vorbeste pentru GLAMOUR despre lupta impotriva violentei asupra femeilor. Celebra actrita si designerul Stella McCartney sunt reprezentantele campaniei initiate de Fundatia Kering, care are ca scop constientizarea si sensibilizarea privind efectele negative ale violentei asupra femeilor. Intr-un interviu special, Salma Hayek vorbeste despre implicarea in aceasta campanie. "Sunt o activista in lupta impotriva violentei asupra femeilor de mai bine de 20 de ani. Este o problema care afecteaza societatea in foarte multe moduri. Nu doar femeile sunt victimele, noi toti suntem victime. Multe din problemele noastre sociale incep de aici", a declarat actrita, scrieGlamour.ro.

Ce o inhiba pe Gabriela Cristea in dormitor! Nu te asteptai sa spuna asta. Vedeta de televiziune a fost intrebata daca exista ceva ce o inhiba atunci cand vine vorba de intimitate. Gabriela Cristea a facut dezvaluiri neasteptate despre ce anume o deranjeaza atunci cand vine vorba de intimitate. Prezentatoarea si-a spus parerea in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru Kanal D. "Eu cred ca depinde de partener. S-ar putea ca partenerul sa te inhibe in dormitor. Nu stiu, in rest... Poate daca vecina tipa mai tare decat tine. Habar n-am. Poate atunci sa te inhibi si sa spui: "ce se intampla?", a afirmat Gabriela Cristea, anuntaLibertatea.