Demi Moore a dat tonul în anul 1991. I-au urmat Cindy Crowford, Monica Bellucci, Eva Herzigova, Britney Spears, Christina Aguilera şi multe altele care n-au avut însă acelaşi impact. La noi, prima îndrăzneaţă a fost Andreea Esca, vedeta PRO TV pozând în revista “Tabu” în urmă cu patru ani, atunci când era însărcinată cu fiul ei, Aris.

Mihaela Rădulescu, Sanda Ladoşi, Adriana Bahmuţeanu şi, mai nou, Andreea Marin şi-au arătat şi ele burtica în pictoriale, stârnind reacţii pro şi contra.

Fosta soţie a actorului Bruce Willis a născut polemici în rândul puritanilor americani după ce, în anul 1991, a pozat goală şi gravidă în luna a şaptea, pe coperta celebrei reviste “Vanity Fair”. “Am vrut să arăt că o femeie poate fi senzuală şi atunci când e gravidă”, a spus actriţa, acum în vârstă de 45 de ani şi mamă a trei fete.

Mihaela Rădulescu, foto dreapta, a pozat însărcinată în revista “Tabu” în luna iunie a anului 2004, tema şedinţei foto fiind “Cleopatra, gravidă cu Elan”. De altfel, revista “Tabu” a fost preferata vedetelor care au ales să-şi imortalizeze burtica. Tot în această publicaţie a pozat şi Diana Lăscărescu, soţia lui Dan Şucu, însă într-o ipostază mult mai cuminte.

După modelul inventat de vedetele internaţionale, Andreea Marin, foto stânga, s-a lăsat şi ea fotografiată în ultima lună de sarcină, acoperită doar de o rochie de plasă. “Zâna Surprizelor” zâmbeşte provocator de pe coperta celui mai recent număr al revistei “Tango”. Soţia lui Ştefan Bănică jr. va naşte în preajma Sărbătorilor de Crăciun, la Maternitatea Giuleşti, din Capitală.

Ea şi-a făcut deja planuri pentru un al doilea bebe: “2007 rămâne, negreşit, cel mai fericit an din viaţa mea de până acum. 2008 îmi doresc să fie anul în care să ţin la piept o fetiţă sănătoasă şi voioasă. Pentru ca la Crăciunul următor să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru o nouă minune”, a declarat Andreea în “Tango”.

Psihologii spun că vedetele gravide pozează goale din nevoia de a-şi confirma că sunt dorite şi că mai pot atrage atenţia.

Click