Scos din schema! Connect-R nu a fost invitat sa semneze reinnoirea contractului cu Antena 1 Cand toate pareau asezate pe plan profesional pentru Connect-R, "constructia" incepe sa se zgaltaie... Nici un mare hit dupa "Vara nu dorm" nu l-a mai scos in evidenta, iar acum, pare pe punctul de a pierde si contractul pe care il are cu Antena 1. Calitatea de jurat in cadrul showului de talente destinat copiilor "Next Star" i-a intregit cantaretului paleta de activitati profesionale in zona artistica. Sezoane la rand, acesta a prestat, aparent cu succes, alaturi de Lora, Vasile Muraru, Elena Merisoreanu si Pepe. Se pare insa ca aportul lui in cadrul formatului nu i-a multumit si pe sefi, care ar fi decis ca, la reluarea emisiunii, sa-l schimbe, scire Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Anda Adam a devenit mama - "Este cea mai fericita zi din viata mea" Anda Adam a nascut astazi primul ei copil, o fetita perfect sanatoasa, pe care o va boteza Evelin. Micuta a venit pe lume prin cezariana intr-o clinica privata din Bucuresti si a cantarit la nastere 3 kilograme. "Este cea mai fericita zi din viata mea", a declarat solista imediat dupa ce a devenit, pentru prima data mama. Artista se va externa in cursul acestei saptamani, iar la sfarsitul lunii decembrie va reveni pe scena. De altfel, Anda a fost deosebit de activa pe tot parcursul sarcinii, filmand cinci videoclipuri si sustinand o serie impresionanta de spectacole, anunta Viva.

Cantareata Sinead O'Connor a incercat sa se sinucida Cantareata Sinead O'Connor, celebra pentru piesa "Nothing compares to you", a incercat sa se sinucida cu o supradoza de pastile. Ea a lasat un mesaj pe Facebook in care isi explica gestul. Sinead O'Connor a lasat un mesaj ingrijorator pe pagina ei de Facebook, in care marturiseste ca s-a saturat de "setul ingrozitor de tradari" din partea familiei si a prietenilor. In nota de adio, cantareata invinovateste mai multe persoane pentru suferinta ei, printre care il mentioneaza pe sotul ei, pe copii si chiar pe iubita fiului sau, scrie Unica.

Printesa Charlotte, la 6 luni. Uite cum arata in fotografiile realizate chiar de mama ei Surioara Printului George a crescut, iar fotografiile realizate de mama ei sunt superbe. Micuta cu ochi albastri si parul castaniu este surprinsa stand pe un fotoliu si purtand o rochie cu flori. In timp ce in prima fotografie schiteaza un zambet timid, in cea de-a doua rade din toata inima in timp ce se joaca cu un catel din plus. Printesa Charlotte a venit pe lume pe 2 mai la maternitatea Lindo, aceeasi unde Kate l-a nascut si pe George, si a cantarit 3,71 kg. Este a 4-a in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, scrie Viva.

O moldoveanca in Marea Britanie Felicia Munteanu, un fotomodel celebru in Republica Moldova, a decis sa isi incerce norocul si in actorie. Aceasta abia a plecat in Marea Britanie si se pare ca deja a inceput sa culeaga laurii. Intr-un timp extrem de scurt, a prins un rol intr-un scurtmetraj care vrea sa cucereasca festivalurile de film europene, a filmat un videoclip si va aparea si in cateva reclame la Londra, dupa cum a confirmat pe pagina ei de Facebook. In scurtmetraj, moldoveanca interpreteaza o scena in care saruta pasional un tanar. "Am ajuns de curand in Londra, dar deja am reusit sa filmez in cateva videoclipuri si intr-un film, urmeaza si reclame", a confirmat Felicia si pentru KanKan.md. Tanara, studenta a Universitatii Libere Internationale din Moldova, are 22 de ani, detine si titlul Miss ULIM 2015 si practica dansul de la varsta de 16 ani. Aceasta a devenit celebra in Republica Moldova datorita pictorialelor incendiare in bikini, scrie Libertatea.