Loredana Groza, decolteu demential la Vocea Romaniei. Cea mai sexy tinuta de pana acum. Loredana Groza a facut din nou senzatie in public, in prima editie live a emisiunii "Vocea Romaniei", cu o tinuta extrem de sexy. Jurata si-a facut aparitia intr-o tinuta foarte sexy, scurta cu o bluza foarte decoltata, care i-a pus in evidenta bustul apetisant. Lori s-a lasat admirata de public, in cateva momente, cand s-a ridicat de pe scaun, etalandu-si sanii intr-una dintre cele mai atragatoare tinute pe care le-a purtat pana acum. De altfel, Loredana isi surprinde fanii si publicul din sala cu tinute extrem de sexy, la fiecare editie a concursului. La cei 45 de ani, jurata de la "Vocea Romaniei" este in forma maxima si reuseste acest lucru printr-un program strict de fitness, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Iata cum au sarbatorit vedetele Ziua Nationala! Romanii sarbatoresc astazi Ziua Nationala, prilej pentru vedete sa le urmeze "La multi ani" tuturor romanilor si sa-si insoteasca mesajele de diverse fotografii sugestive cu steagul sau ia romaneasca. Iata ce au scris si cum s-au fotografiat Loredana, Andra, Anca Lungu sau Dana Rogoz. Mihaela Radulescu a ales sa celebreze in aceasta zi ia romaneasca pe care o poarta cu mare placere oriunde pleaca in lumea larga: "Oriunde plec in lumea larga, iau o ie cu mine. De drag, de mandria de a spune ca e o bluza romaneasca si... ca sunt romanca. Cred ca e un fel simplu, dar sincer, de a spune, ca mai toti romanii plecati de ani de zile, ca-mi port tara cu mine. In suflet, mai ales...". Dana Rogoz a postat pe blog-ul personal o selectie cu cele mai frumoase imagini cu Romania. Multe dintre ele iti taie cu adevarat rasuflarea si merita sa le vedeti aici. Alina Eremia le-a urat si ea La multi ani tuturor romanilor, postand o fotografie in care apare zambind in timp ce tine in mana un steag, anuntaViva.ro.

Adrian Despot, despre Colectiv: "Pentru mine nu s-a terminat. Acolo erau oamenii mei, era viata mea". Adrian Despot este, in continuare, marcat de tragedia din Colectiv. Vorbeste cu greu despre asta, preferand mai mult sa ajute, cat de mult poate, pe cei in nevoie. Adrian Despot isi gaseste cu greu cuvintele atunci cand este intrebat despre noaptea tragica din clubul Colectiv. Intr-un interviu acordat pentru Pro TV, artistul, care s-a aflat in clubul groazei pe 30 octombrie si care a ajutat cat de multi oameni a putut, marturiseste ca nu se simte un erou, deoarece nu a facut decat sa-si salveze familia, din flacari. Asa i-a considerat pe cei aflati in Colectiv: familia lui, informeazaLibertatea.

Jennifer Lopez s-a dezbracat ca sa-si vanda hainele mai bine. Jennifer Lopez (46 de ani) este una dintre cele mai dorite femei din lume. Focoasa satena a pozat sexy in hainele create chiar de ea. Artista are o silueta de invidiat si a demonstrat inca odata ca este un etalon al stilului. Chiar daca nu mai are 20 de ani, cantareata are sex-appeal si nu se sfieste sa isi expuna corpul in sedintele foto. Senzualitatea lui J. Lo este incontestabila. A ramas una dintre cele mai frumoase femei din lume si pare ca detine secretul tineretii. Artista se apropie de 50 de ani, dar nu pare ca ii pasa, aratand in continuare de milioane. Focoasa satena este celebra in industria cinematografica si muzicala, insa cocheteaza cu modellingul ori de cate ori are ocazia, spre deliciul fanilor ei, scrieClick.

Vei ramane uimit! Cum arata Ozana Barabancea in fusta scurta si mult mai slaba decat acum! Ozana Barabancea era mult mai subtirica decat in prezent si chiar avea motive sa poarte si tinute sexy. Ozana Barabancea nu a avut mereu probleme cu greutatea. Jurata unei emisiuni concurs de la Antena 1 obisnuia chiar sa poarte tinute sexy si fustite scurte, asta intrucat in urma cu ani buni, silueta ii permitea. Mai mult, ea chiar se mandreste cu acele vremuri, dovada fiind si cateva fotografii din tinerete, pe care si le-a postat. Vedeta a pus insa multe kilograme pe ea in ultima perioada, dupa ce reusise initial sa slabeasca spectaculos in urma unei diete stricte pe care a tinut-o, anuntaLibertatea.