Asa-i moda? Corina Bud canta cu un san pe afara. Corina Bud a fost dintotdeauna o nonconformista. Artista a aparut la un eveniment in Bucuresti cu un san care se vedea printr-o bluza transparenta. Noroc ca sfarcul vedetei era acoperit. Corina Bud a sustinut un recital la o prezentare de moda. Vedeta s-a imbracat de-a dreptul ciudat cu o vesta mai mult rupta decat intreaga. Desi canta in fata unor copii, vedeta nu a catadixit sa-si acopere sanii complet. Corina s-a multumit sa-si acopere sfarcul cu un accesoriu in forma de floare ce pare a fi din dantela, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sandra Bullock a tinut secret pana acum faptul ca a devenit mama a doua oara. Actrita Sandra Bullock este mama pentru a doua oara, ea doptand o fetita, Laila, in varsta de 3 ani si jumatate. Castigatoarea premiului Oscar este protagonista copertei People pe care apare in premiera impreuna cu cei doi copii ai ei: Laila, dar si Louis, baietelul in varsta de 5 ani, pe care l-a adoptat in 2010. "Cand o privesc pe Laila nu am nicio indoiala asupra faptului ca ea trebuie sa fie aici", a marturisit actrita. Fotografia este cu atat mai speciala cu cat aceasta este facuta de Bryan Randall, fotograful care este nimeni altul decat iubitul actritei. "Copilul potrivit a venit la mine la timpul potrivit", spune fericita mamica care are acum o familie amestecata, iubitoare si intelegatoare, anuntaViva.ro.

Cum s-a putut poza Ruby! Vrea sa fie celebra ca si Inna. Ruby a realizat o sedinta foto incendiara, chiar cu fotograful mult mai cunoscutei sale colege de breasla. Devenita o prezenta activa in show-bizz-ul autohton, Ruby este constienta ca trebuie sa ramana in top. Artista participa cam la tot ce-i poate aduce un plus de imagine si, recent, a realizat si o sedinta foto menita sa atraga atentia. Ruby s-a lasat pozata in ipostaze incendiare, cu sanii la vedere. Iar fotograful care a avut sansa sa o aiba pe artista in fata sa este cel la care apeleaza, nu de putine ori, si Inna, pentru diverse sedinte foto, informeazaLibertatea.

Prima fotografie cu fetita Andei Adam! Pe 30 noiembrie, in zi de mare sarbatoare, Anda Adam a adus-o pe lume pe fiica ei, Evelin. "Este cea mai frumoasa zi din viata mea!", a declarat vedeta la putin timp dupa ce a nascut fetita care a cantarit la nastere 3 kg. Si, asa cum le sta bine unor parinti celebri, au si postat pe Facebook prima fotografie cu minunea lor, dar nu cu fata, ci cu... manuta! Surpriza? Stii cine este nasul? Fix George (fost Jorge), bun prieten, se pare cu proaspetii parinti. Si, ca sa nu se dezminta, nasicul a prestat pe Facebook, la randu-i, scrieBravonet.ro.

Ileana Lazariuc, marturisire soc. "Dormeam pe mese, eram copilul restaurantelor". Ileana Lazariuc, nora lui Ion Tiriac, a facut dezvaluiri neasteptate din trecutul sau si al mamei ei, Anastasia Lazariuc. Ileana Lazariuc are in prezent tot ce-si doreste si, in primul rand, o familie fericita. Nora lui Ion Tiriac a trecut insa prin momente mai putin bune, a suferit chiar, la fel ca si mama sa, mai ales in momentul in care s-au mutat in Romania. "Cred ca aveam 7-8 ani, trecerea a fost destul de dura pentru mine. Eu eram obisnuita acolo, acolo o aveam pe bunica... eram la scoala acolo. A fost brusc pentru mine, mama nu mi-a spus din timp ca ne mutam. A fost greu. Mi-am gasit prieteni foarte repede. Mi se pare atat de indepartat... Ea deja avea foarte multe concerte, pleca foarte des, ea era aici, noi eram acolo si atunci a luat decizia ca este mult mai ok sa film langa ea. Asa a luat decizia sa ne mutam aici cu totii", a povestit Ileana Lazariuc la Antena Stars. Nu doar Ileana a suferit insa de aceasta schimbare, ci si mama ei, Anastasia, chiar daca pe plan profesional ii mergea foarte bine, anuntaLibertatea.