Nicoleta Luciu s-a intors in tara dupa ce si-a micsorat sanii. Nicoleta Luciu s-a intors luni seara din Turcia, acolo unde a stat cateva zile pentru a se recupera dupa operatia de micsorare a bustului. Durerile de spate au facut-o pe Nicoleta Luciu sa renunte la silicoanele de peste un kilogram pe care si le-a pus dupa nasterea tripletilor. Zilele trecute a plecat la o renumita clinica din Turcia, pentru a-si duce planurile la bun sfarsit. Dupa ce s-a operat, Luciu a mai ramas cateva zile in clinica, pentru recuperare, si tot acolo si-a petrecut si ziua de nume, fara sa aiba aproape vreun membru al familiei, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Soc la Hollywood: Angelina Jolie si Brad Pitt divorteaza! Actrita l-a inselat. E soc la Hollywood dupa ce s-a aflat ca cel mai mediatizat cuplu e in pragul divortului! Revista "National Enquirer" anunta ca Angelina Jolie si Brad Pitt sunt la un pas de divort. Motivul: Angelina l-a inselat pe sotul ei. De mai bine de o luna, Angelina se afla in Cambodgia, acolo unde lucreaza la un nou film. Potrivit revistei americane, aici i s-ar fi aprins calcaiele dupa un membru al echipei de productie. In cea mai recenta editie, "National Enquirer" scoate la iveala mai multe imagini in care Angelina apare foarte des in compania unui barbat necunoscut, acesta fiind cel pentru care a "uitat" de casnicia sa. Potrivit publicatiei, dupa doar 15 luni de la casatorie, Jolie si Pitt sunt hotarati sa semneze actele de divort si urmeaza sa inceapa o adevarata batalie pentru averea impresionanta de 480 de milioane de dolari si pentru custodia celor sase copii, anuntaStiripesurse.ro.

Operat pe creier in urma cu trei luni, Leo Iorga a urcat in carje pe scena. In carje, ajutat si cu solist de rezerva, Leo Iorga a facut intreaga sala sa planga! De neimaginat, a cantat pentru un chitarist ce sufera de aceeasi boala. Leo Iorga a uimit duminica seara audienta stransa la un concert caritabil, dedicat chitaristului George Patranoiu (foto jos), diagnosticat cu o boala grea si aflat in grija medicilor. Un om ce da dovada de o mare putere, chiar daca si-a facut aparitia sprijinit in carje, asistat, caci are probleme de orientare dupa cea de-a patra operatie pe care recent a suportat-o, Leo a facut un mare efort sa urce pe scena, dar a facut- o pentru un om care sufera de aceeasi boala grea. Efortul sau de a ajuta concertand pentru un coleg din breasla artistica si a carui stare s-a agravat repede a emotionat intreaga audienta, asa cum poate nici un artist roman nu a reusit sa provoace atatea lacrimi vreodata, informeazaLibertatea.

Cele mai frumoase mame ale anului 2015. Anul acesta, Viva! a avut sansa de a gazdui in paginile sale povestile unora dintre cele mai frumoase mamici. Fie ca nascusera deja, fie ca traiau cu nerabdare clipa in care isi vor strange copiii in brate, fie ca isi doreau mult un copil, aceste vedete au raspuns la intrebarile noastre, dezvaluindu-si visurile, sperantele si temerile. Anonia si Alex Velea au aparut in Viva! februarie alaturi de fiul lor, Dominic, in varsta de 1 luna. Antonia arata incredibil si spunea ca nu face nimic in acest sens, doar mananca sanatos si alege fructe si legume. "Ca mama, Antonia e extraordinara, calduroasa, plina de afectiune, foarte atasata si atenta la absolut fiecare detaliu din viata copilului. Este o mama perfecta!", spunea Alex atunci. InViva!aprilie, Sore vorbea despre marea ei dragoste, dar si despre faptul ca isi dorea un copil, artista fiind acum insarcinata cu primul ei copil, o fetita, care se va naste in luna martie. "Casatoria nu e o prioritate pentru mine, dar pana la 30 de ani cred ca as vrea un copil, mi se pare mai important. Adica daca ar trebui sa aleg, as prefera sa nu ma ceara de sotie, dar sa facem un copil. Cred ca am ceasul biologic mai activ", spunea Sore atunci.

Ce spune Diana Dumitrescu despre relatia cu fosta soacra, dar si despre divort. Reactiile sunt surprinzatoare. Frumoasa actrita Diana Dumitrescu (32 de ani) este una dintre artistele care a devenit cunoscuta dupa ce a jucat cu succes in mai multe telenovele. S-a format pe platourile de filmare, iar acum a vorbit despre noua etapa in care se afla: linistita, sigura si cu noi provocari. Ai facut o trecere de la televizuiune la teatru, in prezent in spectacolul de comedie "Harca se intoarce". Ce te-a atras la aceasta piesa? Este un spectacol frumos, curat, o comedie muzicala care merita vazuta si in care cant, culmea, desi n-as fi crezut ca voi face asta vreodata. Am luat lectii de canto. Eu am mai jucat intr-o piesa de comedie, de Chris Simion, dar apoi a urmat o pauza. Iar eu mi-am dorit sa continui sa fac teatru. Propunerea pentru rolul Viorica din "Harca se intoarce", care este o adaptare dupa "Baba Harca", de Matei Millo, a venit din partea producatoarei si am vrut sa vad despre ce e vorba. Eram curioasa. Integral inLibertatea.