Un cunoscut prezentator de la noi a fugit din spital pentru un spectacol! A fost internat in stare grava! Nu este o farsa! Gabriel Jugaru a fugit din spital pentru un spectacol.Un gest de apreciat, cu un efort supraomenesc, aseara, fostul farsor de la PRO TV, actualmente prezentator al emisiunii "Hai acasa" (National FM), a fugit aseara din spital pentru a onora o promisiune mai veche, sa prezinte un spectacol caritabil. De aproape o saptamana, Gabi Jugaru s-a lepadat de glume caci a ajuns in spital in stare grava, dupa o criza pancreatica. Cu perfuzia mascata, fara ca niciun artist implicat in proiectul concertistic sa-si dea seama ca sufera, Jugaru, care a fugit din spital ajutat de sotia sa, i-a invitat pe scena ajutat de Laura Stone pe Aurelian Temisan, Miki, Tudor Turcu, Lora, Florin Apostol, Tavi Colen, Emma Stefan, Publika, copiii de la Stage Academy si trupa Special Guest Orchestra. Vizibil afectat, Jugaru nu a putut sa manance toata seara decat o felie de paine prajita. Desi a avut scutire medicala si rugat sa ramana in rezerva spitalului, Jugaru a insistat sa duca la bun sfarsit spectacolul caritabil intitulat "Noi suntem dincolo de cuvinte", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Stefan Banica si Lavinia Parva - In culisele unei relatii discrete. De doi ani, traiesc o frumoasa poveste de dragoste. In toata aceasta perioada, singura regula dupa care a functionat cuplul lor a fost discretia. Stefan Banica (48) si Lavinia Parva (30) au acceptat sa pozeze pentru prima oara impreuna in VIVA! O zi ploioasa de marti, 13. Stefan si Lavinia isi fac aparitia in lobby-ul Hotelului Hilton, fix la ora stabilita. Ea poarta colanti negri, botine cu varf ascutit, vesta de blana si o poseta Gucci. El are un pulover cu gluga, jeansi si bocanci. Se tin de mana si par foarte indragostiti. Ca si cum intre ei si restul lumii ar exista un zid. In timp ce ne indreptam spre spatiul rezervat sedintei foto, ma gandesc ca multe cupluri din showbiz ar putea invidia aceasta pereche. Si pe buna dreptate. El este un fel de Johnny Depp al Romaniei, iar ei i-ar sta bine in rolul lui Amber Heard. Ramane de vazut daca va aparea si inelul. Deocamdata, Lavinia nu poarta pe deget nicio bijuterie. Intram in camera 317 si incepem sa vorbim. Integral inViva.ro.

Lora, dezbracata de Photoshop. In poze, "slim", pe scena, din alt film. Ca are voce, nu contesta nimeni, dar ca e frumoasa de pica a avut ea grija sa le bage bine in cap fanilor. Si a uzat de toate tertipurile posibile, fara sa ia in calcul ca, mai devreme sau mai tarziu, macar unul dintre defectele ei fizice va iesi la lumina. De luni bune, pagina de Facebook a Lorei este invadata de fotografii care ar face si un eunuc sa viseze cu ochii deschisi. Picioare lungi, zvelte, perfecte, cu muschi alungiti, delicati, talie de viespe, brate armonioase, totul vecin cu pefectiunea. Evident, un ochi vigilent de fotograf ar observa ca unghiurile din care sunt realizate pozele sunt mai mult decat avantajoase sau ca unele contururi sunt redesenate cu ajutorul aplicatiilor de retusat. Si poate ar fi combatut daca aparitiile artistei nu i-ar da dreptate. Cea mai recenta, de duminica seara, poate trece drept marturie a situatiei mai sus prezentate, informeazaLibertatea.

Eva Longoria s-a logodit. Longoria, in varsta de 47 de ani, a anuntat pe Instagram ca s-a logodit cu iubitul ei, Jose Antonio Baston, in timp ce se aflau in vacanta in Dubai. In fotografia postata de actrita se poate admira si inelul de logodna pe care i l-a daruit Baston, cu care are o relatie din 2013. Cei doi au participat in weekend la Gala Global Gift din cadrul The Dubai International Film Festival. Cererea in casatorie a fost cu siguranta o surpriza pentru Eva, actrita marturisind intr-un interviu acordat recent ca "Nu vad in viitor o casatorie si copii". Aceasta va fi a treia casatorie pentru Longoria. Ea a fost casatorita cu actorul Christopher Tyler intre 2002-2004 si cu jucatorul de baschet Tony Parker intre 2007-2011, scrieElle.ro.

Sotia lui Mitoseru e insarcinata? A spus adevarul chiar ea, in direct. Dupa noua ani de relatie, Mihai Mitoseru si aleasa vietii lui au ajuns in fata ofiterului de la Starea Civila si au devenit, legal, sot si sotie. Cei doi asteapta acum cununia religioasa si... botezul. Dupa ce Noemi si Mihai Mitoseru au devenit, legal, sot si sotie, au existat si zvonuri potrivit carora tanara ar fi deja insarcinata. Acestea au fost alimentate si de cateva declaratii de-ale lui Mitoseru, in care acesta marturisea ca anul viitor va face nunta si botezul in acelasi timp. Pentru a lamuri misterul, Noemi a recunoscut, in cadrul emisiunii Acces direct, ca nu este inca insarcinata, dar se asteapta ca "minunea" sa se produca oricand. Sotii Mitoseru isi doresc cel putin doi copii. "Oficial nu sunt insarcinata. O sa fie si botezul si o sa fie si copilul atunci cand o sa vrea bunul Dumnezeu", a spus blondina, in direct, anuntaLibertatea.