Primul sarut, fluturasi in stomac, ghidusii ale iubirii si, mai devreme sau mai tirziu, prima noapte de dragoste. Personalitatile showbizului mioritic au facut fata, spun ele, destul de bine in prima noapte de amor. Manelistul Costi Ionita spune ca a facut fata situatiei si a fost mai mult decit indeminatic. Cintaretul spune ca i-a placut atit de mult, incit a "recidivat" nu o data, ci... de opt ori.

"Aveam 15 ani cind am facut pentru prima data dragoste. Ea era o frumoasa dansatoare si avea 18 ani. S-a intimplat in cuseta unui tren, in timp ce ne indreptam spre Paris. Ne cunosteam de mult timp, dar atunci s-a intimplat... nebunia.

Eram numai noi doi intr-o cuseta cu sase paturi suprapuse. Din cite imi amintesc, partida de sex a avut loc cind ne aflam in Austria. La inceput, nu mi-am dat seama ce se intimpla dar, dupa putin timp, a inceput sa-mi placa atit de tare ca am mai facut-o inca de opt ori. Ce sa va spun? E frumoasa viata", marturiseste Costi.

Vedeta porno Alina Plugaru isi aminteste de prima noapte de dragoste ca de cel mai frumos moment al vietii sale: "Aveam virsta de 16 ani si clipa a fost de neuitat. S-a intimplat cu iubitul meu cu care eram de un an si jumatate. Nu pot descrie in cuvinte acele momente."

Integral in 7Plus