"Veta bate lerul"! Duelul Stefanilor sub bradul de Craciun Apetitul lor pentru cantat, dezghetat la fiecare sfarsit de an, are o miza banoasa, caci fiecare castiga cat alti colegi de breasla in tot anul. In "Duelul Stefanilor", anul acesta, succesele lui Banica jr i-au adus acestuia mai multi spectatori, dar si mai multi bani decat lui Hrusca, ale carui colinde parca nu au mai prins ca in alti ani. Si totusi, pentru un teanc cat mai mare de bani sub bradul sau de Craciun din Canada, Stefan Hrusca a lasat din pret si a acceptat toate oportunitatile concertistice, ajungand sa colinde chiar si in mici cinematografe de provincie. Hrusca se chinuie sa tina "lerul" sus si nu ingroapa colindele nici dupa Craciun. Intr-un efort-maraton, el canta pana pe 28 decembrie si pe oricat, in tara, unde, in functie de localitate, pretul biletelor inregistreaza fluctuatii colosale (de la 25 la 160 de lei), scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Acasa la Dana Rogoz Actrita a terminat recent de renovat locuinta dupa trei ani de lucrari intense si se va bucura acum de un Craciun in casa noua, facuta pana la ultimul detaliu dupa propriile gusturi si preferinte. Dana isi prezintacasa pentru prima data in paginile revistei Unica si e tare mandra de felul in care a iesit caminul ei. Ea si sotul ei s-au documentat mult pentru a a-i reda farmecul casei lor din zona Gradina Icoanei si au transformat-o intr-o locuinta moderna, dar primitoare si confortabila. Au ales stilul nordic-minimalist, cu mult alb, lemn, caramida si au incercat sa reintegreze in noul decor cat mai multe elemente originale de-ale casei. Ei singuri au ales toate detaliile si acum se mandresc cu o casa originala, sic.

Supermodelul Bar Refaeli a fost arestata Unul dintre cele mai faimoase modele, Bar Refaeli, a fost arestata de catre autoritatile israeliene. Acestea ii aduc acuzatii de evaziune fiscala, sustinand ca vedeta de 30 de ani nu a declarat venituri si ca a mintit in legatura cu locul unde locuieste. Bar a fost arestata impreuna cu mama sa, Zipora, si a fost interogata timp de 12 ore, cele doua fiind eliberate dupa ce au platit cautiunea in valoare de 193.000 de dolari. Conform autoritatilor, supermodelul nu a declarat anumite afaceri de tip barter, prin intermediul carora a beneficiat de masini de lux si amenajari de interioare. In plus, se pare ca aceasta ar fi locuit in Tel Aviv, intr-un apartament inchiriat de catre mama sa, incercand sa ascunda faptul ca se afla in Israel. Bar si mama sa au primit interdictie de a parasi tara timp de 180 de zile, scrie Elle.

Portret de familie: Iata cum au pozat William si Kate, alaturi de cei doi copii ai lor In mesajul care insoteste fotografia se mentioneaza cat de mult au apreciat Ducele si Ducesa de Cambridge mesajele calduroase primite de-a lungul acestui an in legatura cu familia lor. Cei doi se pregatesc acum sa sarbatoreasca primul lor Craciun in 4, dupa ce anul acesta, in luna mai, a venit pe lume fetita lor, Printesa Charlotte. Cei 4 au pozat in aceasta toamna pentru Chris Jelf si apar extrem de zambitori in acest portret de familie extrem de reusit, realizat in gradina Palatului Kensington. Kate si William sunt imbracati casual, in jeansi, pulovere si camasi, la fel ca si Printul George, care insa poarta pantaloni scurti. Charlotte sta in bratele mamei ei si poarta acelasi outfit cu care a aparut in fotografiile facute de mama ei cand micuta printesa avea 6 luni, scrie Viva.

Pana ce viza ne va desparti! Iulia Vantur a dat-o-n bara fix cand toata India o vedea maritata cu Salman Imaginile cu Iulia Vantur si Salman Khan parasind in toiul noptii locuinta regizorului David Dhawan au dat apa la moara tuturor fanilor celor doi. Toata lumea e mai convinsa decat oricand ca ei se iubesc, mai ales ca Iulia a fost fotografiata si zilele trecute acasa la celebrul actor de la Bollywood. Avand in vedere ca pe 27 decembrie Salman Khan isi va sarbatori cu mare fast cea de-a 50-a zi de nastere, jurnalistii au speculat ca actorul va face atunci si marele pas spre renuntarea la burlacie - o va cere in casatorie pe romanca. Unii au mers chiar si mai departe, spunand ca in mod clar anul 2016 va fi marcat cu o nunta imparateasca, dar iata ca planurile au fost incurcate. Romanca a trebuit sa se intoarca de urgenta in tara pentru a-si reinnoi viza dupa ce a incercat in zadar sa rezolve formalitatile in India, anunta Libertatea.