Cand n-o pune masa, o pune la calcat! Raduleasca, pusa la munca de jos de Felix. Mihaela Radulescu traieste o frumoasa poveste de dragoste cu sportivul austriac Felix Baumgartner. Diva de la Monaco si celebrul parasutist sunt de nedespartit si fac aproape toate lucrurile impreuna. i pentru ca trebuie sa-l multumeasca pe parasutist, Mihaela face de toate. Recent, austriacul a postat o imagine in care romanca ii calca o camasa alba. "In cele din urma eu si prietena mea ne-am intors in apartamentul nostru din Los Angeles. Astazi, vremea e urata, timp perfect pentru a calca rufele. Un week-end frumos tuturor!", a scris Felix la explicatia foto. In urma cu cateva luni, Mihaela Radulescu a uimit pe toata lumea cand, s-a asezat pe post de masa, iar iubitul ei a servit cateva preparate chiar de pe ea. In fond, ce nu face omul pentru dragoste, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Ele sunt vedetele care si-au tunat sanii in 2015. Partea corpului pentru care vedetele apeleaza cel mai des la medicii esteticieni este bustul. Anul acesta, 6 vedete si-au modificat sanii, in tara, sau in strainatate. Prima vedeta care a apelat in 2015 la chirurgia estetica este Julia Jianu. In martie, artista s-a prezentat la cabinetul emdicului Ion Zegrea si si-a marit bustul cu implanturile sunt de 445 de mililitri fiecare, marca Mentor. Costurile procedurii se ridica la 3.500 de euro. Pentru ca slabise, iar bustul i se lasase, in iunie, Jasmine a trecut si ea pe la acelasi medic care a hotarat sa-i ridice sanii cu proteze 350 ml. Interventia a durat doua ore si a costat aproape 3.000 de euro. "Sunt foarte incantata de rezultat. Eram foarte indoita de marime, voiam sa-mi puna o cantitate mai mica, insa l-am ascultat pe medicul Ion Zegrea si, zic eu, rezultatul este foarte bun. Deocamdata sunt bandajata, m-am externat deja si stau cuminte cateva zile. Nu am voie sa fac efort deloc, iar luni voi merge la clinica pentru consultatie", a declarat Jasmine pentruClick.

Unde se ascunde Moni cu Irina! Fosta doamna Columbeanu incearca sa treaca neobservata in vizitele ei in tara. Devenita o prezenta discreta in ultimii ani, Monica Gabor nu se dezminte nici de aceasta data. Vizita sa in Romania, la acest sfarsit de an, va fi una la fel de secreta ca si pana acum. Motiv pentru care ea a pus bine la punct toate amanuntele, pentru ca nimeni sa nu-i afle planurile. Moni si-a facut deja rezervare la o casuta situata intre munti, la Busteni, in Poiana Tapului. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu va profita astfel din nou de dreptul pe care i l-a dat instanta, ca in aceasta perioada sa-si petreaca vacanta alaturi de fiica sa, aflata in custodia tatalui ei, informeazaLibertatea.

Interviu: Minunata lume interioara a Alexandrei Usurelu. O artista aparte in peisajul muzical romanesc, Alexandra Usurelu te poarte cu melodiile ei pana la capatul lumii. Nu crede in trenduri si retete, nu cauta succesul facil, ci isi cultiva cu bucurie sensibilitatea si imprima dragostea pentru muzica in tot ce face. "La capatul lumii" este un album foarte bine vandut si premiat, desi este un produs independent. De ce ai ales aceasta formula de a produce albumul independent? Initial, am avut o discutie cu una dintre casele de discuri mari pentru a fi impreuna coproducatori ai albumului, dar in timp ne-am dat seama ca atata vreme cat muzica este diferita decat cea auzita la radiourile comerciale, implicarea unei case mari de discuri nu e atat de necesara. Label-ul nostru a lansat si distribuit albumul, iar vanzarile au fost o surpriza totala, imi amintesc ca am intrat in noua librarie Carturesti Carusel de pe strada Lipscani din curiozitate, abia se deschisese, si am vazut CD-ul meu pe raft chiar la intrare. Era bestseller-ul lunii! Trecusera cred 3 luni de la lansare si abia atunci am aflat cat de bine s-a vandut. Eu cred ca pur si simplu oamenii care cauta muzica si nu se multumesc doar "cu ce li se da la radio" au apreciat ce facem noi si au reactionat in acest mod old-fashioned de a cumpara un CD. Integral inUnica.

O cunoscuta artista le-a aratat fanilor in ce lux traieste. Niculina Stoican, cunoscuta interpret de muzica populara, le-a aratat fanilor sai de pe Facebook casa in care locuieste in Bucuresti. Niculina Stoican a publicat pe pagina personala de facebook o serie de fotografii cu locuinta sa din Bucuresti. Ea s-a fotografiat in sufrageria, baia si bucataria din apartamentul ce il detine in Bucuresti dupa care a postat toate pozele pe facebook, acolo unde fanii i-au dat sute de aprecieri si zeci de comentarii. Artista, care anul acesta va aparea de Revelion la TVR a creat un colaj de fotografii in care apare in sufragerie, bucatarie si baie denumind albumul "Din ciclul singur acasa deci... facem poze". "Ce este frumos, tot frumos ramane, sa aveti o zi frumoasa", "Bogatii sunt mereu singuri" dar nu cei bogati sufleteste, ca tine" doar un pic nostalgici", au fost cateva din comentariile pe care Niculina Stoican le-a primit pe pagina sa de socializare, anuntaLibertatea.