Nu mai e liber de contract! Cotabita a semnat cu Antena 1 pentru o suma fixa, participari la emisiunile postului si, poate, un format al lui Gabriel Cotabita se afla pe statele de plata ale trustului Intact, dupa ce artistul a semnat un contract de exclusivitate, care prevede, printre altele, participarea sa la emisiunile postului, atunci cand este solicitat. De asemenea, artistul nu are voie sa dea declaratii pentru un alt post. Mai mult, Cotabita are mari sanse ca la anul sa primeasca si un proiect TV, daca starea de sanatate ii va permite. Contractul cu Antena 1 ii prinde cat se poate de bine, mai ales ca acesta urmeaza un tratament destul de costisitor, medicamentos, dar si de recuperare, dupa ce a fost gasit inconstient, intr-o sala de fitness, in luna mai, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Fotografiile si mesajele de Sarbatori ale familiilor regale Printul Albert al II-lea de Monaco si Printesa Charlene au publicat o fotografie incantatoare in care apar langa brad impreuna cu Jacques si Gabrielle, gemenii lor de 1 an. Toti 4 au urat un "Craciun fericit!" si un an 2016 plin de bucurie. In Regatul Unit, Kate si William au ales sa le ureze tuturor "Craciun fericit!" publicand o fotografie adorabila in care apar in gradinile Palatului Kensington alaturi de cei doi copii ai lor, George si Charlotte. Si Printul Harry are o fotografie si un mesaj pentru aceste Sarbatori, el alegand sa-si ilustreze urarea cu o poza care surprinde unul dintre momentele memorabile traite de el in anul 2015: intalnirea cu veteranul Tom Neil. Printul Charles si sotia lui, Camilla, au publicat o fotografie facuta in aceasta vara pentru a le ura tuturor "Craciun fericit!" Cei doi apar zambitori si relaxati fiind surprinsi intr-una dintre vacantele lor, anunta Viva.

Mesajul lasat de printesa Diana fiului ei, printul William Multi dintre cei care au vorbit cu Printesa Diana in ultima perioada a vietii ei, sustin ca Lady Di si-ar fi presimtit moartea. Una dintre cele mai iubite fete regale a lasat chiar un mesaj de suflet primului ei nascut, Printul William, pe o caseta veche. In inregistrare cea care a fost supranumita "Printesa Inimilor" si care a murit, impreuna cu iubitul ei, omul de afaceri Dodi al-Fayed intr-un tragic accident rutier in Paris, pe 31 august 1997, ii da cateva sfaturi de viata Printului William, dar si viitoarei sale sotii pe care Diana nici macar nu o intalnise. Printesa Diana a avut o presimtire ca nu va mai trai sa-l vada pe William la casa lui, asa ca i-a lasat inregistrarea cu limba de moarte cand inca el era mic si nici macar nu o intalnise pe Kate Middleton, integral pe Unica.

Eva Longoria - Despre logodna, copii si noua ei viata Dupa despartirea indelung mediatizata de baschetbalistul Tony Parker, Eva Longoria s-a logodit si este pregatita pentru cea de 3-a casatoria. Actrita in varsta de 40 de ani a primit de curand inelul de logodna de la iubitul ei, Jose Antonio Baston, ea vorbind intr-un interviu pentru revista People despre viata sa de dupa divort, dar si despre ce va urma de acum inainte. A marturisit ca a avut nevoie de o pauza in viata sentimentala pentru a fi pregatita pentru o noua relatie. "Oamenii se mirau ca sunt singura. Dar nu eram singura deloc. Eram eu cu mine insami si asta mi se pare fabulos". Chiar si cand calatorea alaturi de prietenii ei, Eva nu simtea presiunea de a fi cu cineva, acestia cunoscand-o si intelegand-o perfect, scrie Viva.

Ele sunt "reginele Instagramului"! Au devenit milionare datorita fanilor numerosi pe care i-au cucerit pe reteaua de socializare Au siluete fara cusur, sunt sexy si frumoase si au devenit milionare datorita Instagramului. Tabloidul britanic The Sun a realizat un top al fotomodelelor care au cucerit internetul, desi nu au defilat pe podium pentru designeri de top si nici nu apar in reclamele unor branduri celebre. Ele si-au castigat faima si si-au marit conturile etalandu-si corpurile bine lucrate in imagini postate pe retelele de socializare, Facebook si, mai ales, Instagram, unde au strans milioane de fani, atat in randul femeilor care vor sa afle cum reusesc acestea sa se mentina in forma, cat si in cel al barbatilor care le urmaresc. "Reginele internetului" reusesc sa castige bani frumosi din promovarea produselor de fitness si de nutritie, alaturi de care se pozeaza. Primul loc in top e ocupat de americanca Ana Cheri (29 de ani), care se lauda cu cei mai multi fani, fiind urmarita de nu mai putin de 4,6 milioane de oameni, iar fotografiile postate de ea i-au adus o avere de 3.600.000 de dolari, anunta Libertatea.