Showbizul intra in anul nuntilor! In 2016 se anunta multe finaluri fericite la altar pentru vedete. Daca anul 2015 a fost anul bebelusilor, anul 2016 promite sa fie bogat in casatorii. Printre candidatii la altar sunt: Mihaela Radulescu-Felix Baumgartner, Iulia Vantur-Salman Khan, doua cupluri mixte de maxima audienta. Mihaela Radulescu si Felix Baumgartner se intrec in declaratii de dragoste publice si sunt nedespartiti. Relatia lor a trecut testul primului an, iar Raduleasca pare pregatita pentru o noua casnicie, una deja speculata din plin de fanii celor doi, pe Facebook. Antonia si Alex Velea sunt impreuna de doi ani si, cu toate ca arata mai degraba ca o telenovela cu mii de episoade, divortul solistei de Vincenzo Castellano ar trebui sa se pronunte in 2016. Cantareata va deveni libera si va putea merge iar la altar impreuna cu noul partener. Totodata, cei doi vor putea face si botezul lui Dominic, baietelul lor de un an, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Valentina Pelinel a ramas insarcinata cu Cristi Borcea? Anuntul care zguduie din temelii showbiz-ul! Astazi a aparut zvonul conform caruia Valentina Pelinel ar fi insarcinata cu Cristian Borcea. Contactata telefonic de reporterii Cancan, fostul model a declarat ca nu este nimic adevarat. Prin urmare, Borcea ar urma sa devina pentru a saptea oara tatic. Acesta are trei copii cu Mihaela fosta lui sotie, doi cu actuala sotie Alina si unul cu o fosta amanta. Toate speculatiile care au aparut cu privire la o posibila relatie dintre Valentina Pelinel si Cristian Borcea au aparut dupa ce tanara a divortat, anul trecut, de politicianul Cristi Boureanu. In urma zvonurilor aparute,Cancana obtinut primele declaratii de la Valentina Pelinel cu privire la zvonurile aparute: "De doi ani se speculeaza ca sunt insarcinata, insa in momentul in care o sa se intample chestia asta, chiar nu o sa ascund pentru ca nu am cum si de ce. Este un lucru frumos, dar nu este cazul acum. Acum ma pregatesc sa merg la munte, la Brasov, unde ma asteapta prietenii mei."

Top trei perle de maxima audienta! Mihaela Radulescu a fost starul anului pe sticla si pe net. Revenirea in showbizul autohton a Mihaelei Radulescu s-a facut cu multe momente controversate, cu picanterii si cu audiente ridicate atat pe "sticla", cat si in mediul virtual, unde prezentatoarea este foarte activa. Intr-unul din episoadele "Romanii au talent", juratul Mihaela Radulescu a urcat pe scena si a realizat un moment asemanator cu al protagonistei: s-a tavalit prin faina, la fel ca aceea care aspira la celebrul trofeu. Secventa "Romanian pie", cum a fost denumita Mihaela in faina, a devenit virala si indelung comentata pro si contra. Unii spuneau ca a fost sexy, fatala si ca a ridicat audienta show-ului, altii erau de parere ca atitudinea ei nonconformista a fost total nepotrivita, informeazaLibertatea.

Ele sunt femeile secrete din viata lui Adrian Enache! Pe logodnica Iuliana Marciuc o stie toata lumea, pe fiica lui, Diana, de asemenea, insa mai exista doua femei pe care Adrian Enache (49 de ani) le iubeste ca pe ochii din cap: mama si sora. Mama lui Adrian Enache, Nastasia, este o prezenta discreta si apare rar in public. Zilele trecute, ea a fost serbata de cei dragi pentru aniversarea zilei de nastere. De la eveniment nu au lipsit Adrian Enache si Mariana, sora artistului, si aceasta o prezenta destul de rara in lumea mondena. Adrian si Mariana si-au serbat mama la munte, in urma cu doua zile. Mariana Maracine are doua fete superbe cu George Maracine, directorul casei de discuri Intercont Music. Insa primul sot al artistei a fost, surpriza, nimeni altul decat prietenul lui Adrian, Daniel Iordachioaie, de care Mariana a divortat in 1997, dupa doi ani de casnicie, scrieClick.

2015 le-a readus succesul! Anul acesta a fost marcat de reveniri spectaculoase in atentia publica. Destinul si-a spus cuvantul in 2015 si unele dintre vedetele noastre au revenit in atentia publicului, in unele cazuri dupa ce au trecut prin momente dramatice de viata. Cotabita, Serban Huidu, Nadine sunt cateva nume care au revenit pe scena sau pe platourile de filmare anul acesta. Gabriel Cotabita a trecut anul acesta prin cea mai grea incercare din viata lui. A stat in coma timp de o luna dupa un accident cardiovascular, iar cand medicii erau cat se poate de rezervati in privinta sanselor lui la viata, solistul si-a revenit miraculos. Multi au considerat asta ca fiind o minune, iar Cotabita a facut progrese uimitoare, astfel ca, in doar cateva luni, a revenit pe scena, iar cariera lui a cunoscut un boom. A semnat un contract cu o televiziune si este foarte posibil ca anul viitor sa aiba propria emisiune. Mihaela Radulescu a lasat Monaco pentru Bucuresti, unde au adus-o filmarile pentru "Romanii au talent". Mihaela a facut parte din juriu si prezenta ei a creat numeroase controverse, dar si audiente uriase. Aparitiile la bratul lui Felix, dar si fotografiile incendiare postate pe contul de socializare au mentinut-o in atentia publicului, anuntaLibertatea.