O balerina fierbinte la piscina! Romania ingheata, Vica o dezgheata In timp ce acasa pietrele trosnesc la mai putin de -10 grade, Vica Blochina se incinge la peste 30 de grade in insulele thailandeze, unde petrece o vacanta calduroasa alaturi de fiul ei. liberata de stransoarea contractului cu PRO TV, fosta amanta a lui Piturca a fugit in tarile calde si abia acum a reusit sa faca prima plaja adevarata din ultimul an. Pentru ca in Romania a trecut vara imbracata, pe de o parte nemultumita de cum arata, pe de alta de frica paparazzilor, reintrata in forma dupa o schimbare radicala de stil de viata, fosta balerina si-a luat revansa la mii de kilometri de casa, in soarele arzator al Thailandei, pe insula Koh Samui, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Talentatul Domn Smiley si toate iubirile sale Am petrecut o zi cu numeroasa familie a lui Smiley. Nu doar cu parintii si fratele, ci si cu familia formata din cei peste 30 de artisti HaHaHa Production. Intelegi cine este un om stand de vorba cu apropiatii sai, dar in ziua respectiva insusi domnu Smiley (cum il mai alinta lumea), care nu are timp niciodata, a vorbit mai mult decat de obicei. Chiar si despre dragostea ce se lasa atat de asteptata. Familia Maria (acesta e numele de familie) sunt oameni de viata, cum s-ar spune. Pe Filip, fratele lui Smiley mai mic cu sapte ani, e chiar mai usor sa il reperezi, prin simplul fapt ca cei doi au fix aceleasi trasaturi. Toti sunt implicati intr-un fel sau altul in HaHaHa: mama il ajuta pe Smiley cu finantele, are grija sa nu piarda prea multi bani, cum ar spune el, Filip este General Manager, practic seful fratelui sau, iar tatal, fost pilot, isi ajuta amandoi baietii acolo unde este nevoie, scrie Viva.

Sotul bataus al Geaninei Varga a ajuns pe mana Politiei! Risca ani grei de inchisoare Cancan.ro a aflat care este actuala stare legala a lui Irinel Varga, dar si ce risca el. Considerata una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Geanina Ilies a intrat in atentia presei atat prin postura de actrita si prezentatoare TV, cat si prin prisma scandalurilor avute in casnicia cu sotul ei, Irinel Varga, cu care a fost casatorita de la 18 ani si cu care are si un baiat. In 2011, cei doi au divortat cu scandal, dupa ce omul de afaceri si-a prins sotia inselandu-l cu un alt afacerist, Oliver Argirescu, cel cu care Geanina tocmai avusese o escapade la Paris. Suparat, Irinel a batut-o pe Geanina, i-a luat masina, apoi s-au despartit. Integral pe Cancan.ro.

Lora si Connect-R s-au dat singuri afara! Doar Pepe mai ramane in juriul "Next Star" Cei doi artisti au iesit din gratiile sefilor din cauza slabei cooperari pe care au avut-o cu Antena 1. Acestia fie veneau cu intarziere la filmarea promourilor, fie lipseau cu desavarsire si nu erau prompti in ceea ce priveste exclusivitatile cu postul, asa cum prevedea contractul. Nu a mai ramas mult pana cand se vor relua filmarile pentru un nou sezon al emisiunii "Next Star" si inca nu se stie componenta juriului care va evalua talentul copiilor inscrisi in concurs. Asta pentru ca, pana in acest moment, Pepe este singurul care a pornit la drum cu caravana acestui show si tot singurul care si-a reinnoit contractul cu Antena 1, pentru rolul de jurat, anunta Libertatea.

Florin Dumitrescu - Primul pictorial cu mezina familiei, Mia Victoria In mod curios si cumva condus de o ambitie involuntara am cautat raspunsul la o intrebare pe care am descoperit-o intamplator chiar pe site-ul lui chef Florin Dumitrescu: Ce face un bucatar atunci cand nu gateste? La TV, si-a construit treptat un personaj a carui constiinta emotionala pare impenetrabila. Ca si cum intre el si concurentii emisiunilor de gatit la care a fost jurat ar exista un zid. In timp ce discut cu el si cu sotia lui, Cristina, imi dau seama ca in preajma ei acest personaj exigent nu-si gaseste loc. Ei bine, in sanul familiei, Florin este rasfatatul casei si, desigur, parintele responsabil cu distractia, scrie Viva.