Mesajul unei blonde de la noi pentru Cristi Borcea: "Cand are urmatoarea permisie ca poate raman si eu gravida?". Scandalul iscat de sarcina Valentinei Pelinel si de ipoteza ca bebelusul ar fi al lui Cristian Borcea a starnit tot felul de reactii in randul multor vedete din showbiz-ul autohton. Luni, 4 ianuarie 2016, Valentina pelinel a facut un anunt-bomba, si anume ca este insarcinata si ca urmeaza sa devina mamica unui baietel. Blonda nu a dezvaluit identitatea tatalui, dar toata lumea speculeaza ca este vorba de cristi Borcea, pe care fostul model l-a vizitat in numeroase randuri la inchisoare, ultima oara inainte de Revelion. Dupa ce s-a aflat ca valentina pelinel este gravida, a inceput un adevarat razboi intre ea si sotia lui Cristi Borcea, Alina Vidican. De asemenea, scandalul a starnit vii reactii si in randul multor vedete din showbiz-ul autohton, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Bomba inceputului de an! E oficial, Leo de la Strehaia s-a insurat in secret! Leo de la Strehaia a spus "DA!" in fata ofiterului starii civile din Pitesti. De saptamana trecuta, Leo si Dana Criminala sunt casatoriti cu acte in regula. Ceremonia a fost organizata in secret. Dupa serialul in care Leo de la Strehaia si-a fluturat dragostea si banii intre Loredana Chivu, Renata si mama acesteia, Dana Criminala, titlul de "doamna Mihai" i-a revenit intr-un final celei din urma. Conform surselor Cancan.ro, Leo si Dana s-au casatorit in Pitesti, saptamana trecuta, pe 30 decembrie. Darul pentru cei doi proaspat casatoriti pare sa fi venit din partea unei singure televiziuni care ar fi semnat cu Leo contract de exclusivitate pentru cununia civila, urmand ca zilele urmatoare sa fie difuzate si imaginile. Acesta pare sa fie si motivul pentru care Leo inca n-a facut marele anunt, lasandu-se ghidat de producatorii emisiunii, anuntaCancan.

Lidia Buble si-a scos atuurile fizice la inaintare! Sa vezi cum arata in costum de baie. Lidia Buble se afla in vacanta departe de hotarele Romaniei. Artista a ales sa isi reincarce bateriile intr-o destinatie exotica. Aflata pe plaja, unde s-a bucurat din plin de soare si de mare, cantareata nu a ratat ocazia de a face cateva fotografii, pe care ulterior le-a postat pe pagina sa de Facebook. Intr-una dintre imagini, Lidia Buble isi arata atuurile fizice, imbracata intr-un costum de baie minuscul. Si are cu ce se lauda din puct de vedere fizic, formele sale fiind mai mult decat voluptuoase si apetisante. Lidia Buble este una dintre cantaretele care se bucura de succes in showbiz-ul romanesc. Anul trecut, ea a fost in centrul atentiei din cauza relatiei de dragoste pe care a inceput-o cu prezentatorul de televiziune Razvan Simion. De cand s-a aflat de povestea lor, cei doi au refuzat sa comenteze in vreun fel. prima lor aparitie publica impreuna a fost la inceputul lunii noiembrie a anului trecut. Lidia si Razvan au mers la cununia prietenilor lor, Anca Serea si Adi Sina, informeazaLibertatea.

Vedete care vor deveni parinti in 2016. 2016 este anul in care se vor naste mai multi copii de vedete. Sore, Adela Popescu sau Valentina Pelinel urmeaza sa devina mame pentru prima data. Sore va aduce pe lume o fetita in aceasta primavara, ea anuntand pe Facebook in toamna lui 2015 ca este insarcinata si ca va avea o fetita: "Dragii mei, traiesc cea mai frumoasa perioada din viata mea si imi doresc sa impart cu voi fericirea ce-o simt, unica pentru o femeie... voi fi mamica! Piesa si clipul de mai jos (n.r. Cand vremea e rea) reflecta exact ceea ce traiesc acum si ma bucur sa transmit asta, inedit, muzical". Fetita se va numi Erin, iar Sore, pasionata de design vestimentar, i-a creat deja prima rochita. Adela Popescu va trai si ea miracolul nasterii, vedeta anuntand de Craciun ca este insarcinata, iar acum dezvaluind ca urmeaza sa aiba un baietel. "A venit un colet in momentul in care eram toti stransi la masa. O fotografie cu ecografia pusa intr-o cutie metalica cu Mos Craciun, reni, zapada, stelute, cadouri , a ajuns la Radu. El a desfacut-o si a dat-o din mana in mana tuturor. Nu puteti sa va imaginati cum a fost!", a povestit Adela momentul in care familia ei a aflat ca ea este insarcinata. Integral inViva.ro.

Andreea Tonciu isi arata burtica de gravida! Uite ce proportii a luat! Andreea Tonciu se pregateste sa devina mama in acest an si mandra de burtica ei deja rotunjita,a postat o fotografie explicita pe contul de socializare. Andreea Tonciu (29 ani) si Daniel Niculescu (24 ani) traiesc o frumoasa poveste de dragoste inca din vara anului trecut, iar acum se pregatesc sa devina parinti. Bruneta este foarte fericita si, de curand, a postat pe contul ei de socializare o fotografie cu burtica ei de gravida. Este in al doilea trimestru de sarcina si a luat deja proportii. Bruneta care in trecut a facut turul televiziunilor din tara devenind emblematica pentru naivitatea fetelor de Dorobanti cuplate cu fotbalisti a incheiat relatia cu Nicolae Mitea dupa sase ani de iubire cu nabadai si s-a indragostit anul trecut de Daniel, un tanar afacerist pe care l-a cunoscut intr-un centru comercial. Dupa numai trei luni de amor, bruneta a ramas insarcinata si a anuntat ca este foarte fericita atat ea cat si viitorul tatic, anuntaLibertatea.