Secretul Mihaelei Borcea! acceptat-o pe Alina cu ajutorul unui maestru reiki si al calugarilor Cum a reusit Mihaela Borcea sa treaca senina peste momentele in care Cristi Borcea o insela, sau divorta sau i-o aducea la firma pe amanta devenita intre timp sotie? Ei bine, femeia a apelat nu la ajutorul unui psiholog, asa cum fac vedetele internationale, ci la cel al unui maestru reiki, dar si la rugaciunile calugarilor ortodocsi din Grecia. nca din perioada casniciei cu dinamovistul, Mihaela a fost foarte ingrijorata de intoxicatiile cu metale grele pe care doctorii le descopereau atat in analizele ei medicale, cat si in cele ale partenerului ei. Imediat, Mihaela a luat cabinetele medicale la rand, apoi pe cele de medicina alternativa, naturista, dar si calea manastirilor. In acea perioada l-a cunoscut pe Argesanu, cel care avea sa-i devina mentor spiritual, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Trucuri de 60 de secunde de la vedete, care te ajuta sa slabesti - Jessica Alba bea smoothie: "Ma simt bine si am mult mai multa energie cand imi incep ziua cu un smoothie", a declarat Jessica Alba pentru revista People. Smoothie-urile te scapa de poftele nesanatoase, asa ca este indicat sa le consumi zilnic. Incearca combinatii diferite de fructe si legume si nu te vei plictisi de ele. - Kendall Jenner bea ceai: "Imi incep ziua cu o cana de ceai detoxifiant", a povestit Kendall Jenner pentru E!News. Ceaiul este foarte bun pentru metabolism, pentru ca activeaza hormonii care ard grasimile si reduce stresul. Ceaiul verde este printre cele mai bune bauturi, dar poti incerca si ceai de ghimbir sau de galbenele, integral pe Unica.

Adelina si Cristi Chivu - Vacanta de vis in Thailanda. Cat de indragostiti sunt Revelionul l-au facut tot alaturi de fetitele lor, realizand cu aceasta ocazie si una dintre cele mai frumoase fotografii de familie. Cei 4 s-au pozat in tinute elegante accesorizate cu palarii si au incercat sa para seriosi desi era clar ca situatia ii amuza tare. Dupa Revelion, celebru cuplu a plecat spre Thailanda, Adelina scriind pe pagina ei de instagram ca "au ajuns in paradis". Acolo, cei doi au sarbatorit si ziua de nastere a Adelinei, aceasta fiind nascuta pe 3 ianuarie, informeaza Viva.

2016 suna bine pentru Anca Turcasiu! Revine in televiziune A facut istorie in televiziune alaturi de Mihai Constantinescu in anii '90, cand prezenta emisiunea "Ba da, ba nu", iar in acest an spera sa reediteze succesul de care s-a bucurat odinioara. Dupa ce in 2015 ideile ei de emisiuni, propuse mai multor televiziuni, au fost respinse si isi luase gandul de la o revenire in forta pe "sticla", iata ca a iesit soarele pe strada Ancai Turcasiu. Artista a fost luata in vizor de producatorii emisiunii "Te cunosc de undeva", cu care a si batut palma pentru noul sezon, in calitate de concurenta, anunta Libertatea.

Fosta nevasta e in scandal, iar Cristian Boureanu isi traieste viata! Vezi ce gest a facut politicianul pentru iubita sa Vestea ca Valentina Pelinel a ramas insarcinata iar tatal copilului ar fi Cristi Borcea a zguduit din temelii lumea mondena. In timp ce Valentina Pelinel a plecat in vacanta la prietena ei, in strainatate, fostul sot al blondinei, Cristian Boureanu se bucura de viata alaturi de iubita lui mult mai tanara. Se pare Boureanu este foarte indragostit de ea, lucru demonstrat de gesturile pe care le face pentru aceasta. Divortul Valentinei de sotul sau, cunoscutul politician Cristian Boureanu, a fost unul neasteptat. Cei doi au format un cuplu inca din anul 2004 si nu au dat niciodata vreun indiciu ca aveau probleme in relatie. Cei doi au decis sa se desparta in 2014, scrie Cancan.