Mihaela Radulescu, decolteu de infarct pe internet. Cum s-a pozat in masina. Mihaela Radulescu a incins spiritele pe o retea de socializare cu o fotografie pe care si-a facut-o la volan. Vedeta purta o bluza foarte decoltata, care ii lasa bustul siliconat la vedere. Alaturi, ea a scris si un mesaj de suflet pentru amicii ei virtuali: "Nu exista nicio formula magica si nici vreo divinitate care sa ne ajute sa ajungem unde vrem noi, cu visurile noastre cu tot, implinite, muncite, bine planificate... In afara de noi insine, nimeni nu ne poate ajuta pe masura dorintelor noastre, daca le-am insirat coerent si realist pe drumul din fata noastra. Ma gandeam ca e bine sa ne mai repetam asta in gand, pe alocuri, ca sa nu ne creasca dezamagiri, in loc de aripi... Cu aceleasi bune intentii si ganduri senine, Mihaela", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Cristi Borcea a decis sa rupa casnicia cu Alina! Toate detaliile divortului. Cristi Borcea a anuntat ca vrea sa divorteze de sotia sa, Alina Vidican, promitandu-i o suma imensa de bani si o casa, daca aceasta accepta divortul. In urma vestii ca Valentina Pelinel este insarcinata si presupusul tata al copilului ar fi fostul patron de la Dinamo, Cristian Borcea, a izbucnit scandalul in showbiz-ul autohton. Cristian Borcea a fost casatorit cu Mihaela, prima sotie, cu care are trei copii, pentru a se insura cu Alina, o fata din Timisoara pe care a tinut-o ascunsa timp de opt ani de zile. In auguts 2011, Cristi a decis sa o ia de sotie pe Alina, cu care a facut doi copii. Valentina Pelinel a anuntat ca este insarcinata in patru luni, ca va fi fericita mamica a unui baietel, insa nu a anuntat cine este tatal sau, lasand sa interpreteze faptul ca fostul patron de la Dinamo ar fi tatal baietelului pe care il asteapta, anuntaCancan.ro.

O vedeta a venit fara chilotei pe ea la Gala Globurilor de Aur. Charli XCX a facut senzatie la o petrecere de dupa Globurile de Aur. Vedeta s-a afisat fara lenjerie intima, aratand ca are si forme si tupeu. Charli XCX are 23 de ani, dar stie cu ce se mananca showbiz-ul. Cantareata nascuta in Cambridge a avut o tinuta vaporoasa la evenimentul saptamanii. Ba mai mult, Charli XCX , pe numele sau real Charlotte Emma Aitchison, nu a purtat lenjerie intima. Britanica si-a atins obiectivul si toata lumea a vorbit despre indrazneala sa. E drept, ca la o asemenea croiala, Charli XCX n-ar fi putut sub nicio forma sa poarte chilotei, informeazaLibertatea.

Mesajele celebritatilor dupa moartea lui David Bowie, "artistul care le-a schimbat viata". Cantareti, actori, designeri sunt indurerati de tragica disparitie a lui David Bowie, una dintre figurile iconice ale muzicii ultimilor ani. La 2 zile distanta dupa ce implinise 69 de ani si isi lansase cel de-al 28-lea album, David a murit din cauza unui cancer cu care fusese diagnistricat in urma cu 18 luni. Madonna, Lenny Kravitz, Beyonce sunt doar cativa dintre cei multi care i-au adus un omagiu lui David Bowie. Madonna a fost devastata de moartea lui David Bowie, artista postand pe Instagram mai multe fotografii. "Sunt devastata. Acest artist mi-a schimbat viata. Talentat. Unic. Geniu. Avangardist. A schimbat regulile jocului. Omul care a cazut pe Pamant. Spiritul tau traieste pentru totdeauna. Atat de fricita ca te-am cunoscut". Iggy Pop, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui, a postat pe Twitter mai multe mesaje, scriind: "Prietenia lui David era lumina vietii mele. Nu am mai intalnit o persoana atat de sclipitoare. Era cel mai bun". Trupa Rolling Stones si-a aratat durerea in fata disparitiei marelui David. "Suntem socati si profund indurerati de moartea dragului nostru prieten David Bowie. Nu era doar un om minunat, ci si un artist exemplar si original", scrieViva.ro.

11 ani de la despartirea O-Zone. Cinci lucruri mai putin stiute despre trupa. Ieri s-au implinit 11 ani de cand membrii trupei O-Zone (Dan Balan, Arsenie Todiras si Radu Sarbu) au decis sa o ia pe drumuri separate. Iata lucruri mai putin stiute despre trupa: O-Zone s-a infiintat in 1999 la Chisinau in componenta Dan Balan - Petru Jelihovschi, dar formatia a cunoscut consacrarea in formula Dan, Arsenie si Radu. Melodia "Dragostea din tei" a ajuns pe prima pozitie in 27 de tari ale lumii. O-Zone au fost 13 saptamani pe locul 1 in Eurocharts si s-au vandut peste 8 milioane de discuri. Baietii de la O-Zone erau certati inainte sa lanseze "Dragostea din tei". "Cu baietii am decis sa lucram pentru ca este o sansa mare si era evident ca lucram aceasta doar cat va avea succes apoi urma sa ne despartim. Nimeni nu stia nimic si mai ales fanii", a povestit la un moment dat Dan Balan, anuntaLibertatea.