Ai trait sa auzi si asta! Maneaua lui Borcea si Pelinel face ravagii. Escapada amoroasa a lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel a devenit sursa de inspiratie pentru interpretii de muzica de petrecere. Dragostea nu a murit. Borcea si cu Pelinel au hit. Din tezarul folcloric al idilei si, prin virtuozitatea lui Puiu Fagarasanu, a aparut un nou hit. Aventurile nocturne ale patronul dinamovist cu Valentina Pelinel sunt cantate la nunti, botezuri si cumetrii. Se vede ca Puiu Fagarasanu a stiut cum sa speculeze scandalul, devreme ce miile de vizualizari ale hitului au inceput sa curga. Iata cum suna refrenul melodiei, cu "Dedicatie pentru Cristi Borcea si Valentina Pelinel". "Hei, Borcea, Borcea / N-as vrea niciodata / Sa ma pun in pielea ta / Sa nu afle nevasta / Cum spune amanta / Ca faci dragoste cu ea. Hei, Borcea, Borcea / Cauta-ti nanasul / Ca o sa ai un baietel / Ce faci cu Alina, daca Valentina / Iti face un Pelinel", scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Imagini de infarct! Daniela Crudu, pictorial sexy pentru luptatorii MMA. Asistenta pacatoasa profita de fiecare data cand are ocazia sa le arate tuturor ce corp perfect are. Cruduta si-a dorit sa isi gaseasca alesul inimii la show-ul "Burlacita", insa nu a avut nororc. Pentru a arata bine si a avea un corp perfect, Cruduta a apelat si la anumite interventii chirurgicale. Astfel, vedeta TV reuseste sa atraga si mai usor privirea barbatilor. In ultimul sau pictorial, Cruduta a pozat extrem de sexy pentru luptatorilor MMA. Vedeta TV s-a despartit recent de Valentin Gane, fostul castigator al ultimei editii de la "Burlacita". Dupa despartirea de acesta Cruduta asteapta sa fie curtata pentru ca este singura, anuntaCancan.

Un solist roman va canta la San Remo. Este pentru prima oara in istoria festivalului. Pentru prima oara in istoria faimosului concurs muzical, un solist roman are sansa sa cante in cadrul prestigiosului Festival de la San Remo (9-13 februarie a.c., Teatrul Aniston). In urma unei preselectii pe plan national, care va avea loc intre 15-18 ianuarie (Str Pictor Luchian nr 15, Bucuresti), un artist roman va reprezenta tara noastra pe scena prestigiosului festival. Inscrierile de fac pana pe data de 15 februarie pe Facebook (SanRemo Music Awards Selectii Nationale Romania). Tot o premiera pentru tara noastra, in spectacolul, ajuns la cea de-a 66-a editie, va fi prezentat si de actrita si fotomodelul international Madalina Ghenea, care va face echipa cu popularul Carlo Conti, informeazaLibertatea.

Liv Tyler este din nou insarcinata. Cuplul Liv Tyler si David Gardner ne dau o veste minunata: ei vor deveni din nou parinti! Nu a trecut nici un an de cand s-a nascut Sailor, primul copil al cuplului, ca in acest weekend Liv a anuntat ca va fi din nou mamica. Viitorii parinti au facut anuntul pe Instagram, fiecare dintre ei pe contul personal. Liv apare in ambele fotografii cu mana pe burtica, zambind, cu marea in spate. Cei doi mai au cate un copil din relatiile anterioare, Milo, 11 ani si Gray, 8 ani. In descrierea fotografiei postata pe contul ei de Instagram, Liv spune: "Oh, Doamne! Se pare ca barza ne viziteaza din nou! In mine creste un mic Tyler Gardner, iar familia noastra se extinde! Sunt atat de recunoscatoare. @davidgarnder, te iubesc!", scrieGlamour.ro.

Crede cineva ca are 47 de ani? Imaginile in care Tania Budi zici ca e pustoaica. Este trecuta de mult de 40 de ani, dar pare ca a gasit elixirul tineretii. Tani Budi are look-ul unei tinere de 20 de ani. Tania Budi este una dintre cele mai senzuale vedete din showbiz-ul romanesc. Blonda a fost si continua sa fie una dintre cele mai agreabile aparitii mondene. A ajuns la 47 de ani, dar nu-si arata nici pe departe varsta. Se tine atat de bine ca pare cu multi ani mai tanara, multe domnisoare avand motive sa o invidieze. In doua fotografii pe care le-a postat pe Facebook, blonda pare mai degraba o pustoaica. Imbracata cu tricou si cu o caciula haioasa pe cap, Tania Budi arata exceptional. Are un ten perfect, fara niciun rid. Zici ca a gasit secretul tineretii fara batranete, anuntaLibertatea.