"Nu vreau un viitor impreuna cu tine!". Prima CEARTA monstruoasa intre Pelinel si Borcea! Valentina Pelinel si Borcea vorbesc zilnic la telefon, caci fostul sef de la Dinamo se preocupa de sarcina modelului, mai ales ca urmeaza sa-i aduca pe lume cel de-al saptelea mostenitor. Chiar si asa, cei doi avut primele altercatii. Valentina Pelinel si-a exprimat dorinta de a-si creste copilul departe de ochii lumii, dar si singura, caci nu are de gand sa devina sotia lui Borcea, avand in vedere situatia in care acesta se afla. Acest lucru i-a fost comunicat si fostului sef de la Dinamo, care nu vrea sa renunte la model,relateaza Cancan.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

Pelinel are mustrari de constiinta dupa ce s-a aflat ca i-a fost infidela lui Boureanu!Si-a sunat fostul sot si i-a spus ca...La aproape doi ani de la divortul Valentinei Pelinel de Cristian Boureanu, blondina a marturisit ca este insarcinata in patru luni si ca va aduce pe lume in luna iunie un baietel. Mai mult, ea a recunoscut indirect ca tatal bebelusului ei este Cristi Borcea. Constienta ca toate aceste marturisiri l-au tulburat foarte tare pe Cristian Boureanu, Pelinel a considerat ca trebuie sa ii dea o explicatie si fostului sau sot, scrie Cancan.

Ce bine o duc fetele din dosarul ''Prostituate de lux''. La inceputul anului trecut, mai multe persoane publice au fost chemate la Sectia 19 de Politie sa dea cu subsemnatul intr-un dosar de prostitutie. Printre aceastea s-au numarat Daniela Crudu, Simona Trasca, Diana Guresoaie, fosta iubita a lui Cristi Tanase, dar si buna ei prietena, Diana Nicoras, cunoscuta dupa ce a pozat in Plazboy. Desi unele dintre ele au fost acuzate de proxenetism si prostitutie, fetele continua sa se distreze numai prin locuri exotice si sa poarte pe brat genti de mii de euro,noteaza Click.ro

Catalin Botezatu, model ca in tinerete pe strazile din Italia. Catalin Botezatu a pozat pe strazile din Italia ca in perioada in care era model. Designerul participa la targul anual de moda masculina, Pitti Uomo, de la Florenta, si a realizat o sedinta foto in care apare imbracat cu haine ce apartin unui nou brand vestimentar. Catalin Botezatu a participat saptamana aceasta la o noua editie a targului de moda masculina Pitti Uomo, desfasurat in Florenta,relateaza Agentia de Presa Mondena.

David Bowie si-ar fi prezis moartea in ultimul sau hit. Cum au interpretat adeptii teoriei conspiratiei albumul "Blackstar".Lazarus, piesa lansata de David Bowie pe 17 decembrie anul trecut, a capatat o cu totul alta conotatie dupa disparitia subita a artistului. "Uitati-va in sus, sunt in cer/Am cicatrici care nu pot fi vazute" ("Look up here, I'm in heaven/I've got scars that can't be seen"): acestea sunt versurile cu care incepe piesa Lazarus, primul single de pe albumul Blackstar al lui David Bowie. Piesa a fost lansata cu mai putin de o luna inainte de disparitia artistului, pe 17 decembrie, titlul facand aluzie la personajul biblic Lazar,informeaza Stirile Pro TV.