E gravida! O vedeta TV va deveni mama. A facut anuntul pe Facebook. O fosta concurenta a concursului "Romanii au talent" va deveni, in curand, mama pentru prima data. Este vorba despre Crina Zvoboda, tanara care a cucerit o tara intreaga cu talentul ei deosebit. In anul 2013, Crina Zvoboda s-a fact repede placuta, la Romanii au talent, cu un numar deosebit. Fata, pe atunci in varsta de 24 de ani, a urcat pe scena cu "bunicuta", o papusa cu care a purtat o conversatie ce i-a facut sa rada pe toti cei prezenti. Tanara ventriloca a ajuns in semifinale, iar papusa a devenit un personaj foarte indragit la "Romanii au talent". Dupa ce a fost eliminata, Crina a continuat sa sustina spectacole, cu care le aduce zambetele pe buze copiilor, iar de curand a anuntat ca urmeaza sa devina mama. Blonda este insarcinata pentru prima data si asteapta cu nerabdare sa isi tina in brate baietelul, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Sotia lui Pepe, goala! Raluca si-a facut pozele in propriul dormitor! Cine a facut imaginea publica! Sotia lui Pepe a aparut intr-o serie de fotografii compromitatoare. Raluca a pozat goala, iar cel care a facut totul public a fost chiar interpretul. Pepe a dezvaluit faptul ca a fost santajat de diverse persoane care il amenintau ca vor vinde pozele presei. Acesta a fost motivul pentru care artistul a facut totul public. "Am vrut sa lamuresc aceasta problema si pentru a o linisti pe Raluca", a spus Pepe in urma cu ceva timp. Acesta a adaugat: "Uite ca am dat chiar eu pozele si le-am stricat toate combinatiile. Ajunsesera sa imi ceara si 5.000 de euro. Na, ca le-am facut publice si gata! Pana la urma nu e nimic iesit din comun. Raluca si-a facut pozele cand avea 17 ani, in propriul dormitor. S-a pozat singura, cu telefonul. Nici macar nu se vede nimic indecent. Mai mult, in camera nu a intrat nici un barbat", anuntaCancan.

Blonda care a facut furori in anii '98, revenire in forta! Canta in Italia! Vezi despre cine e vorba. A lansat hit-ul "Alin, Alin", provocand o adevarata isterie la acea vreme, dar treptat a disparut din peisajul muzical autohton. Dupa mai bine de 15 ani, Irina e mai sexy ca oricand! Cand spuneai "Sweet Kiss", in anii '90, spuneai in primul rand "Alin, Alin". Hit-ul se afla pe buzele oricui, iar Irina Pavlenco, alaturi de colega si colegul sau de atunci, erau pe val. Anii au trecut, drumurile celor trei artisti s-au despartit. Doar ca, la mai bine de 15 ani distanta, Irina revine in forta. Canta pe cont propriu si are deja ceva concerte la activ, desi abia ce s-a reapucat de muzica. Mai mult, blonda care parca e mai sexy decat oricand, a fost solicitata sa cante tocmai la Verona, in acest week-end. Din programul sau pe care-l va prezenta italienilor nu va lipsi nici hit-ul mai sus-mentionat, precum si alte melodii mai vechi, dar si unele noi, promitatoare. Totodata, Irina lucreaza la un nou single, cu care-si doreste sa dea lovitura, asa cum a facut-o si in anul 1998, informeazaLibertatea.

Angelina Jolie, aparitie controversata la avanpremiera filmului "Kung Fu Panda 3". Filmul "Kung Fu Panda 3" a avut avanpremiera la Los Angeles, iar pe covorul rosu de la TCL Chinease Theatre si-au facut aparitia vedetele care si-au imprumutat vocile personajelelor din aceasta animatie. Angelina Jolie si Kate Hudson, aflate in distributie, au atras atentia din motive diferite. Imbracata intr-o rochie neagra, scurta, semnata Saint Laurent, Angelina a parut mult prea slaba, generand din nou ingrijoare in randul fanilor ei din cauza fizicului sau firav. Rochia cu maneci scurte i-a lasat la vedere tatuajele pe care actrita si le-a facut de-a lungul anilor, dar si bratele sale extrem de subtiri. Si picioarele actritei in varsta de 40 de ani sunt mai slabe ca oricand, iar toata lumea se intreaba se se intampla cu frumoasa actrita si cat de grave sunt probleme de sanatate pe care le are, scrieViva.ro.

Loredana Chivu, dans sexy, pe boxe, intr-un club din Targu Jiu! Loredana Chivu a fost invitata speciala a unui eveniment ce au avut loc in orasul Targu Jiu in weekend, distrandu-se apoi, seara, intr-un club din central orasului. Dupa ce vineri dimineata Loredana Chivu a fost prezenta in calitate de invitat special la deschiderea unui centru de fitness, asistenta s-a distrat seara intr-un club din oras. Obisnuita sa incante audienta cu miscari lascive de dans, Loredana Chivu a fost in elementul sau in club, acolo unde s-a urcat direct pe boxe. Astfel, fiind la inaltime si avand loc sa se desfasoare in voie, ea a atras toate privirile si i-a facut pe cei prezenti in club sa se uite minute in sir la ea, sa o fotografieze sau sa o filmeze. Blonda sexy a fost solicitata de zeci de fani pentru poze la plecarea din locatie, acestia apreciind-o pentru miscarile de dans cu care le-a bucurat privirile, anuntaLibertatea.