Imaginile astea ar putea topi gheata! Adelina Pestritu si-a scos formele la soare. Fosta prezentatoare de la KanaD, Adelina Pestritu s-a eliberat de stransoare hainelor si a aratat tot ce are ea mai frumos pe plajele din Bahamas. Aterizata pe insula dupa zile intregi petrecute pe continentul american, intr-o binemeritata vacanta, Adelina Pestritu a aruncat hainele de pe ea fara sa stea la discutii. O raza calda de soare si atmosfera exotica a locului au determinat-o sa imrace costumul de baie si sa-si cufunde picioerele in nisipul fin si fierbinte de Bahamas. Bucuroasa ca a ajuns unde a dorit, Adelina noastra a lasat entuziasmul sa conduca si s-a supus unei sedinte foto de-a dreptul incendiare in care si-a etalat formele in toata splendoarea lor. Scapata complet de complexe de cand si-a schimbat modul de viata dedandu-se alimentatiei sanatoase si sportului practicat cu abnegatie, bruneta nu a ascuns nimic, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Unul dintre cei mai puternici barbati din Romania a facut anuntul: "Divortez!" Ce plan are cu amanta! Se iubesc, au facut si un copil, el si-a lasat nevasta pentru ea, asa ca toti apropiatii ii vedeau deja la altar. Gresit! O spune chiar Achim, iubitul Alinei Radi, si tatal copilului ei. Alina Radi a fost acuzata si criticata de multe persoane ca a ales sa aiba un copil cu un barbat insurat si ca viseaza la un viitor impreuna cu Achim, desi el este legat in fata lui Dumnezeu si in acte de o alta femeie. In ciuda opozitiei celor din jur, Alina si Achim au ajuns totusi la concluzia ca relatia lor este una de viitor, asa ca interpreta de muzica populara a ramas insarcinata. Mai mult, relatia lor a evoluat foarte repede, asa ca imediat dupa ce au devenit parinti, cei doi amorezii au anuntat ca se casatoresc. Asta dupa ce afaceristul a declarat raspicat ca o sa divorteze de sotia sa pentru a fi cu Alina, anuntaCancan.

Cum arata Raduleasca in urma cu 25 de ani, pe vremea in care se iubea cu Banica! Mihaela Radulescu are 47 de ani si un fizic de invidiat, care nu ii arata varsta. Putina lume isi mai aminteste ca vedeta nu a aratat asa bine dintotdeauna. Primul mariaj al Mihaelei Tiganu a fost in 1988 cu Bogdan Radulescu de care s-a despartit la doi ani. In anul 1994, Raduleasca s-a casatorit cu Stefan Banica. Cei doi au stat impreuna cinci ani, dar diva l-a acuzat la divort ca a inselat-o. La vremea respectiva, Raduleasca nu arata nici pe departe atat de bine ca azi. Cei doi apareau la toate evenimentele mondene, dar Mihaela, pe atunci creata, nu iesea in evidenta cu calitatile fizice. E drept, nici nu purta decolteurile de astazi, informeazaLibertatea.

O printesa de 19 ani, noua cucerire a Printului Harry. Printul Harry, unul dintre cei mai doriti celibatari, s-ar fi indragostit de Maria-Olympia, o printesa din Grecia in varsta de 19 ani. Se pare ca printul in varsta de 31 de ani este extrem de implicat in aceasta poveste, cei doi vizitandu-se des si intentionand sa mearga la schi in perioada urmatoare. Maria-Olympia s-a nascut intr-o familie extrem de bogata, ea fiind fiica Printesei Marie-Chantal si a Printului Pavlos. Mama printesei este celebra pentru relatiile cu oameni foarte bogati, tatal ei fiind Robert Warren Miller, un binecunoscut colaborator al lui Andy Warhol. Printesa Beatrice, verisoara lui Harry, este cea care a facut prezentarile, iar tanara cu sange albastru este pe placul lui Kate si al lui William, scrieViva.ro.

Andreea Banica a renuntat la sutien! Imagini incendiare! Cantareata Andreea Banica a fugit de zapezile din Romania si s-a refugiat intr-o zona exotica unde face plaja costumata doar in bikini. Plecata intr-o vacanta exotica tocmai in Thailanda, Andreea Banica si-a etalat formele perfecte pe un iaht unde a facut plaja topless. Cantareata a renuntat la sutien, si s-a lasat fotografiata din spate. Imaginea, demna de un pictorial incendiar a fost postata chiar de artista pe contul ei de socializare si a adunat in numai cateva minute numeroase like-uri. In fiecare zi, Andreea a oferit fanilor ei imagini si vesti din vacanta ei in Thailanda, iar filmuletele si fotografiile postate dovedesc faptul ca Andreea a pastrat formele fizice perfecte si ca este pe deplin fericita. Zambitoare si radioasa, cantareata s-a distrat pe insula Phi Phi, unde a inotat, apoi a vizitat locurile exotice, s-a jucat cu maimutele, dar si pe plajele de vis ale Thailandei, anuntaLibertatea.