"Vreau o fetita de la el". Vica Blochina i-a pus gand rau lui Botezatu.Ceea ce ar putea parea o gluma sau un scenariu sau o prietenie care a depasit anumite limite pare sa se transforme intr-o legatura cat se poate de serioasa. Vica Blochina si Catalin Botezatu au o idila, iar ea pare dispusa sa-si asume responsabilitati uriase. Inca de anul trecut, Vica si Bote au dat semne ca intre ei ar exista chimie. Eh, de dragul publicitatii, s-au grabit multi sa spuna. Ce-i drept, au fost cateva gesturi intime intre ei, dar parca nu suficiente cat sa convinga de veridicitatea unei idile. Anul trecut l-au incheiat in aceeasi nota. Pe 29 noiembrie, aflati la un eveniment monden organizat in provincie, cei doi s-au sarutat in fata camerelor de filmat. Iar de atunci" mai nimic. Intoarsa in tara dupa o vacanta exotica petrecuta alarturi de fiul ei in Thailanda, lituaianca a penetrat din nou spatiul initim al cunoscutului designer, iar cei doi au fost vazuti din ce in ce mai des impreuna, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Nu s-a mai putut abtine! Gestul facut de Speak in vacanta! "Adelina Pestritu este insarcinata". Imaginea facuta publica de Adelina in urma cu putin timp a creat isterie in randul fanilor. Aflati in vacanta, bruneta si iubitul ei au facut un gest care lasa loc de interpretari. In prezent Adelina si Speak profita din plin de soarele din Bahamas, unde au plecat in vacanta, dupa ce bruneta s-a retras de pe micile ecrane. In urma cu putin timp, fosta partenera a lui Madalin Ionescu a postat pe contul de socializare o fotografie in care apare intinsa pe sezlong, in timp ce Speak isi pune mana pe abdomenul ei. Poza facuta publica i-a pus pe ganduri pe prietenii virtuali, care s-au grabit sa ii felicite. "Adelina, esti insarcinata? Din cauza asta nu mai apari la tv?", "Eu cred ca este insarcinata", "Adelina Pestritu este insarcinata", "Felicitari, bravo", au fost comentariile fanilor de pe contul de socializare, anuntaCancan.

I-a cumparat libertatea cu 2.000.000 E. Borcea a vrut sa o vada divortata pe Pelinel cu orice pret. Cand toata lumea credea ca s-a spus tot ce era de spus despre epopeea Cristi Borcea-Valentina Pelinel, detalii absolut neasteptate ies la iveala din sanul anutuajului pe care cei doi au ajuns sa-l imparta. Ea gravida, el intemnitat, o tara intreaga isterizata de povestea cu iz adulterin in care cei doi sunt protagonisti. De aici, scenarii cu carul si, basca, informatii atat de picante furnizate direct din apropierea lor. Nu incape nici un dubiu ca Valentina Pelinel si Cristian Borcea sunt vedetele mondene ale anului. La cat s-a vorbit despre ei, parea ca guralivilor nu le-a scapat niciun detaliu insa acum, la mai bine de doua saptamani de la rabunirea scandalului in care blonda este acuzata ca a ramas gravida cu sotul altei femei (Alina Vidican), apare un scenariu absolut uluitor. Dar pentru a vi-l expune, trebuie sa creionam putin contextul, informeazaLibertatea.

Maria Marinescu s-a casatorit pentru a 3-a oara. Designerul Maria Marinescu s-a casatorit recent cu Alin Petrache, actualul Presedinte al Comitetului Olimpic Roman. Casatoria civila ar fi avut loc la inceputul anului, dupa care cei doi au plecat intr-o vacanta exotica de unde Maria a postat cateva fotografii pe pagina ei de Instagram. Maria Marinescu este la cea de-a 3-a casatorie, ea avand la activ un mariaj de cateva luni cu Ion Ion Tiriac. Dupa aceasta casatorie, Maria Marinescu a fost maritata timp de 6 ani cu Frank Colin, cu care are si un baietel pe nume Levin, scrieViva.ro.

"Intalnirea" cu moartea l-a schimbat total! Cotabita vrea mai mult decat o nunta! Cu doar cateva ore inainte de a intra in coma, Gabi Cotabita declara intr-un interviu ca nu se va mai casatori niciodata. Dupa ce a deschis ochii insa, indragitul solist a cerut-o de sotie pe Alina, iubita sa. Artistul are insa un plan si mai indraznet si surprinzator. Gabriel Cotabita se declara un burlac convins, dupa ce trecuse printr-un divort. Pe atunci, artistul afirma raspicat ca nu se va mai casatori niciodata, asa cum de altfel a declarat si intr-un interviu pe care l-a dat doar cu cateva ore inainte de a intra in coma. "In fiecare femeie am cautat poate sa o gasesc pe mama. Nu ma mai insor, am trecut deja prin asa ceva", spunea Cotabita. Iata insa ca "intalnirea cu moartea" l-a schimbat total. Primul lucru pe care l-a facut cand a deschis ochii, dupa o luna de suferinta pe patul de spital burlacul convins a cerut-o de sotie pe Alina, iubita sa, care i-a fost alaturi zi si noapte in cele mai grele momente din viata sa. Si asta nu-i totul, anuntaLibertatea.