De cand s-a intors din SUA, Bianca Dragusanu traieste un cosmar De trei zile, de cand s-a intors in Romania, Bianca Dragusanu se lupta cu o raceala teribila, care se agraveaza pe zi ce trece. Daca prima zi a debutat cu cateva simptome, astazi, putinul timp pe care nu l-a petrecut alergand de colo, colo, sa mai rezolve cate ceva din treburile lasate de izbeliste in ultima luna, l-a petrecut letargica, la pat. In mod evident, oboseala pricinuita de schimbarea de fus orar, care i-a slabit sistemul imunitar, si schimbarea de clima, in conditiile in care a aterizat la -20 de grade, de la +30, i-au dat sanatatea peste cap si i-au distrus ritmul. Nici medicamentele nu o ajuta prea mult, iar starea de relaxare obtinuta in vacanta s-a transformat intr-un cosmar, scrie Libertatea.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Cum se mentine tanara Jennifer Lopez La 46, Jennifer Lopez arata la fel de bine ca la 20. Continua sa fie considerata una dintre cele mai frumoase femei din lume si are un trup de invidiat. Vezi care este secretul ei. Tracy Anderson, antrenoarea personala a lui Jennifer Lopez, a dezvaluit secretele vedetei intr-un interviu pentru revista "People". "Mananca doar organic si totul este bine gandit, existand un echilibru, pentru ca mananca multe proteine de calitate si alimente bogate in nutrienti", a dezvaluit Anderson. Ziua lui Jennifer Lopez incepe cu un shake proteic si o cafea decofeinizata. La pranz mananca o salata de legume cu somon proaspat, iar cina contine cereale (quinoa este cel mai des in meniul ei) si proteina slaba, informeaza Unica.

Lidia Buble a pus piciorul in prag! Cum il "santajeaza" pe Razvan Simion sa divorteze Lidia Buble il preseaza pe Razvan Simion sa divorteze mai repede, caci s-a saturat de statutul de amanta, insa matinalul nu are curaj sa vorbeasca despre acest subiect cu Diana, sotia lui in acte. Cantareata vrea neaparat un inel de logodna. Razvan Simion se afla intr-o situatie in care putini barbati isi doresc sa se afle, insa asa se intampla cand iti doresti iubita de 22 de ani. Moderatorul de la "Neatza" traieste o poveste de dragoste cu artista Lidia Buble, fosta penticostala, care nu prea mai vrea sa fie aratata cu degetul, in special de parinti, care sunt oameni credinciosi. Daca primul pas a fost facut, anume ca Razvan sa recunoasca relatia cu ea, acum, blonda isi doreste cu pasi repezi legalizarea divortului si ... inelul de logodna. Pai nu? Ca o doamna ce este, pardon, domnisoara, ca nu-i casatorita, Lidia Buble actioneaza tacit, fara tam-tam in public, ci doar in caminul conjugal, scrie Cancan.

La 8 luni, Printesa Charlotte este cea mai influenta persoana din Marea Britanie Nici nu a implinit 1 an si Printesa Charlotte reuseste sa devina cea mai influenta persoana din Marea Britanie, detronand-o astfel pe strabunica ei, Regina Elisabeta a II-a. Fetita Ducesei de Cambridge si a Printului William se situeaza pe prima pozitie in topul revistei Tatler, o revista preferata de aristocratia britanica. Locul al II-lea ii revine lui Kate Middleton, mama ei, in timp ce pe pozitia a 3-a se afla Printul William. Printul George si Regina Elisabeta a II-a ocupa pozitiile a 4-a si a 5-a in acest clasament. De la nasterea ei, in luna mai a anului 2015, Printesa Charlotte a suscitat un interes incredibil. Fotografiile cu ea fac inconjurul lumii intr-un timp record, iar accesoriile cu chipul ei se vand incredibil de bine. Charlotte se transforma si intr-un adevarat fashion icon, micuta fiind sursa de inspiratie a unei colectii de haine pentru copii creata de curand de brand-ul Seraphine, anunta Viva.

Andreea Mantea si Iulia Albu s-au batut in... masculi: "Al meu are ce arata!" Disperata sa socheze cu fiecare aparitie ei si, probabil, ajunsa intr-o pana de inspiratie la capitolul machiaj, Iulia Albu a aterizat la Kanal D purtata pe brate de un barbat la bustul gol cu alura de stripper, pe care, ulterior, l-a folosit pe post de cuier. Prima care a reactionat a fost, evident, Andreea Mantea. Dupa ce si-a incheiat misiunea, barbatul a ramas pe post de... cuier. Pe principiul, ce, ma, io nu pot?, Mantea a vrut sa-si arate suprematia si a convocat un membru al bandului emisiunii pe care o prezinta alaturi de Madalin Ionescu sa o salte mai ceva ca tanarul cu patratele pe abdomen pe Iulia, integral pe Libertatea.