Emotionant! Membrii trupei ABBA s-au reunit dupa 34 de ani! Iata cum arata! Membrii trupei ABBA s-au reunit cu ocazia deschiderii restaurantului mediteranean din Stockholm detinut de Björn Ulvaeus. Iata cum arata legendarii artisti la 34 de ani de cand trupa lor s-a destramat! Cei prezenti la eveniment au avut ocazia sa ii vada din nou impreuna pe cei patru care au dominat topurile internationale in perioada 1972-1982,scrie Agentia de Presa Mondena.

caru cu vedeteFoto: Colaj foto

EXCLUSIV: Sore, noua membra a juriului "Vocea Romaniei"? Sore Mihalache (26 de ani) a surprins pe toata lumea cand a anuntat anul trecut ca va deveni mamica. Solista, care este regizor, actrita si prezentatoare TV, mai are doua luni si naste asa ca ne-a povestit exclusiv despre sarcina si ce va urma dupa ce va naste la prin luna martie,potrivit Click.ro

Cotabita strange bani pentru nunta din vara. Gabriel Cotabita (60 ani) si-a schimbat prioritatile, dar si optica de viata, in urma infarctului suferit anul trecut, care era sa-i fie fatal. Daca, pana la acest necaz, solistul nici ca avea ganduri de insuratoare, iata ca, recent, s-a sucit ca la Ploiesti: "M-am razgandit pentru ca Alina, iubita mea, cu care sunt impreuna de cinci ani, a stat tot timpul langa mine, la spital, a trecut cea mai dura si grea proba. Ne-am logodit deja, iar in vara ne vom casatori. As vrea undeva, pe o plaja, la Mamaia", a spus el, la Antena Stars. Reporterii Click! au aflat ca artistul isi doreste o petrecere cu toti prietenii care i-au fost alaturi la greu, astfel ca deja s-a apucat sa puna bani la ciorap: "Gabriel Cotabita urca pe scena, cu acordul medicilor, timp de 20 de minute, si, daca le mai povesteste ceva spectatorilor, se face jumatate de ora. Primeste in jur de 1.500 de euro pentru un recital",informeaza Click.ro

Monica Tatoiu, data in judecata dupa ce a vorbit despre Valentina Pelinel: "Voi actiona pe cale legala". Se inteteste "razboiul" dintre Monica Tatoiu si Valentina Pelinel. Dupa ce femeia de afaceri a facut cateva declaratii in care a vorbit despre fosta doamna Boureanu, aceasta din urma are de gand sa o actioneze in judecata,scrie Libertatea.

Incredibil! Fina lui Mircea Eliade, expusa virusului HIV de Charlie Sheen! Charlie Sheen (50 de ani) a socat Hollywood-ul, la sfarsitul anului trecut, cand a dezvaluit intr-o emisiune TV ca este infectat cu HIV si a tinut secretul ani buni. Insa, cele mai afectate au fost, de departe, femeile ce i-au trecut prin pat. Pe lista extrem de lunga de foste iubite si aventuri de noapte se numara insa si Mircea Monroe, nimeni alta decat fina celebrului scriitor roman Mircea Eliade,mentioneaza Libertatea.