Bianca Dragusanu este insarcinata? Cum s-a dat de gol. Bianca Dragusanu a petrecut o vacanta de vis alaturi de fostul ei sot, Victor Slav, la New York (SUA) si Cancun, (Mexic), iar acum pare sa fie pregatita sa dea vestea cea mare. Dupa ce a declarat ca isi doreste sa devina mama, Bianca ar putea trai in curand aceasta fericire. Vedeta s-a intors din vacanta in care s-a relaxat la maximum alaturi de Victor si a dat de inteles ca ar fi insarcinata. Dupa ce zvonurile dadeau ca sigura sarcina Biancai, admiratorii au inceput sa ii scrie vedetei pe retelele de socializare si sa o felicite. Vedeta nu s-a grabit sa nege. Ba din contra, a parut ca est fericita si le-a trimis un pupic celor care i-au scris despre posibila sarcina, scrieLibertatea.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Alina Borcea, primele declaratii despre divort. Dupa multe zvonuri legate de divort, Alina Borcea arunca bomba si spune ca nimic din ce s-a spus nu este adevarat. Aceasta a declarat ca se amuza pe seama acestor speculatii. In urma vestii ca Valentina Pelinel este insarcinata si presupusul tata al copilului ar fi fostul patron de la Dinamo, Cristian Borcea, a izbucnit scandalul in showbiz-ul autohton. Daca pana acum nu a declarat nimic despre un eventual divort, Alina Borcea a lamurit lucrurile si a marturisit ca atat ea, cat si sotul ei vor ramane impreuna. "Nu s-a pus si nu se pune problema niciunui divort. Sunt doar speculatii care ma amuza. Nu am vorbit niciodata cu Cristi despre divort si nici el nu a deschis aceasta discutie", a marturisit Alina Borcea pentru mariusnita.net, anuntaCancan.

Ele sunt femeile care i-au cumintit pe "craii" fotbalului romanesc. Cei mai mari "crai" si petrecareti din fotbalul nostru au inceput sa se cuminteasca. Unii au facut-o deja de multi ani, altii au inceput sa se aseze la casele lor sau sa-si intemeieze familii de mai putin timp. Printre ei se numara, Mutu, Marica, Tamas sau Ropotan. Adrian Mutu. In ziua in care el a implinit 37 de ani, pe 8 ianuarie, cu iubita lui, Sandra, cu care are o relatie de 10 luni. Evenimentul a avut loc pe o plaja din Cuba. Cei doi "insuratei" au sarbatorit si ziua de nastere a proaspetei mirese, care a facut 22 de ani. Adrian Mutu a publicat pe retelele de socializare o fotografie de la ceremonie, multumindu-le tuturor pentru mesajele frumoase transmise. "Ma bucur de aceasta seara alaturi de prieteni si de sotia mea superba", a scris el. Adrian Mutu s-a casatorit pentru prima data in anul 2001, cu Alexandra Dinu. Cei doi, care au impreuna un baietel, Mario, au divortat in 2003. Apoi, fotbalistul s-a insurat cu Consuelo Matos Gomez, impreuna cu care are doua fiice. Cuplul a divortat in 2015, informeazaLibertatea.

La 12 ani de la terminarea serialului "Friends", actorii din distributie au fost din nou impreuna. Celebrarea lui James Burrows, unul dintre regizorii serialului "Friends" le-a oferit ocazia actorilor care au jucat in celebrul serial sa se intalneasca din nou dupa 12 ani. Din pacate, doar 5 din cei 6 prieteni au raspuns prezent: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc si David Schwimmer. Singurul absent a fost Matthew Perry, insa acesta a lipsit motivat, fiind in plina perioada de filmare tocmai la Londra. In fotografia asteptata cu nerabdare de fanii serialului "Friends" si postata pe Instagram apar si actorii din distributia unui alt serial de succes, "The Big Bang Theory". Pe 21 februarie, postul NBC va difuza emisiunea filmata acum, atunci cand vom putea afla ce s-a intamplat, de fapt, in seara marii intalnirii si daca Matthew Perry, interpretul lui Chandler, va avea si el o mica aparitie, scrieViva.ro.

Iuliana Luciu candideaza pentru cea mai cuminte fata din showbiz! Vezi cati barbati au trecut prin patul ei si ce datorii i-au lasat! De-a lungul timpului, asistenta Simonei Gherghe a preferat sa fie discreta in ceea ce priveste viata ei sentimentala. Iuliana Luciu a decis totusi sa spulbere misterul privind trecutul ei amoros, asa ca "s-a spovedit" pe o retea de socializare. "Sunt absolut incantata pentru ca sunt in atentia publicului, doar ca viata mea sentimentala e mult mai putin spectaculoasa decat cred unii", si-a inceput ea confesiunea. Surprinzator, dar bruneta s-a ales cu datorii in urma relatiilor amoroase avute. "Barbatii care au facut parte din viata mea intima se pot numara pe degetele de la o singura mana, chiar daca va vine imposibil sa ma credeti, am avut doar trei relatii toata viata mea. Sunt o femeie libera si fara obligatii si nu ar trebui sa ofer explicatii nimanui. Dar vreau sa fac cateva precizari de bun simt. Ma curteaza barbati cu foarte multi bani inca de la varsta de douazeci de ani. Cu toate acestea, primul meu iubit imi datoreaza inca 20 000 de euro, pe care nu cred ca ii voi mai vedea vreodata. Cand eram cu cel de-al doilea iubit, veneam la munca cu taxiul si nu aveam o problema cu asta. Absolut toate relatiile mele s-au bazat pe sentiment si nu pe bani", a precizat ea. Bruneta sustine ca nu vaneaza barbatii potenti financiar, care i-ar putea oferi cadouri valoroase, precum un ceas, o poseta sau o masina de fite, anuntaLibertatea.