Corina ocoleste altarul din superstitie! De 17 ani... nu se viseaza mireasa. Corina si afaceristul Nelu Bud formeaza unul dintre cele mai trainice cupluri din showbiz-ul autohton. De sapte ani cei doi sunt parintii unui baiat, Robin si, surprinzator, nu iau in calcul casatoria. Desi aproape toate fetele viseaza la ziua in care vor imbraca rochia de mireasa, Corina pare exceptia de la regula. "Fiind de la 17 ani impreuna, nu am considerat ca e o prioritate sa facem asta, pur si simplu lucrurile au decurs natural. A venit si Robin inainte sa ne casatorim si atunci nu am mai simtit ca e o prioritate. Nu mi se pare ceva cool sa fii neaparat casatorit si sa te incadrezi in niste canoane impuse de societate", a declarat, pentru Libertatea, Corina.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Interviu Alice Peneaca - Dezvaluiri despre viata alaturi de Bobby Paunescu. Noua senzatie a pictorialelor de moda si a stirilor mondene, subiectul curent al micilor barfe la o cafea si obiectul unor invidii deloc surprinzatoare pare sa traiasca un vis. Alice (24) ne-a povestit in cel fel i-a schimbat viata casatoria cu Bobby Paunescu, cum a fost prima intalnire si cum percepe diferenta de varsta dintre ea si sotul ei. Calatoreste in toata lumea gratie meseriei de model, pozeaza pentru branduri importante, este sotia lui Bobby Paunescu si poate bea Coca-Cola fara sa isi faca griji pentru silueta. Asta am vazut-o cu ochii mei la sedinta foto, unde a refuzat apa. Dar asta doar pentru ca dormise foarte putin si reusise performanta de a pierde cateva avioane intr-o singura saptamana, potrivit VIVA.ro.

Marius Niculae toarna in el ca-n cisterna! Cand casnicia iti merge, perspectiva obezitatii nu mai pare asa o mare tragedie. Marius Niculae se incapataneaza sa ne demonstreze ca are o relatie foarte buna cu nevasta Cristina, in ciuda celor 15 ani de relatie si-a gurilor rele, care spun ca-s la un pas de divort. Dupa cele doua iesiri la "betivaneala" relatate de Cancan saptamana trecuta, Niculae si nevasta au fost impreuna si la Loft-Susai, unde Marius a fost la fel de jovial si de binedispus ca si in precedentele dati cand si-a insotit consoarta in oras. Daca tot si-a propus sa-l concureze pe fostul coleg Tamas in domeniu, "Sageata" a continuat cu alcoolizarea si la Loft, unde a dat peste cap shot-uri de diverse sortimente pana cand totul i s-a parut foarte amuzant, inclusiv prietenele manechine cu care se intretinea nevasta, dezvaluie Cancan.ro.

Costel Busuioc sustine ca celebritatea a avut un impact negativ asupra familiei sale: "Copiii mei au suferit foarte mult!". Dupa ce ne-a declarat ca a renuntat la o suma uriasa de bani pentru a sta langa copiii lui ca sa-si ajute sotia sa ii creasca, Costel Busuioc sustine ca celebritatea, care a avut asupra sa un impact pozitiv, s- a rasfrant negativ asupra familiei sale, iar cei care au suferit cel mai mult au fost chiar cei mici. "Celebritatea a avut un impact pozitiv pentru mine, dar negativ pentru copii. Atat din cauza zvonurilor care au aparut in presa, dar si faptul ca presa se tinea dupa copii. Ii urmareau paparazzii, au intrat si peste ei in casa", ne-a marturisit Costel cu gustul inca amar al acestor amintiri, potrivit Libertatea.ro.

Ce au purtat vedetele la SAG Awards 2016. A trecut inca o seara de gala la Hollywood, unde a avut loc decernarea premiilor oferite de Sindicatul Actorilor Americani (Screen Actors Guld). Vezi cele mai frumoase tinute de la eveniment. SAG Awards nu este un eveniment de amploarea Oscarurilor, insa acest lucru nu le-a impiedicat pe vedete sa straluceasca si sa aleaga tinute cu adevarat spectaculoase. Rozul a fost o culoare predominanta pe covorul rosu, fiind aleasa de vedete precum Emilia Clarke si Sofia Vergara. Si Saoiruse Ronan a mizat pe aceasta culoare, insa a optat pentru o nuanta ceva mai potolita, scrie Unica.ro.