George Clooney, declaratii despre casatoria cu Amal Clooney La premiera filmului "Hail, Caesar!" din Westwood, California, George Clooney si-a laudat sotia, Amal Clooney, in varsta de 37 de ani, pentru modul in care reuseste sa se descurce in lumina reflectoarelor. In timpul unui interviu, starul din "Ocean's Eleven" a fost complimentat pentru cat de bine s-a adaptat sotia sa la viata de celebritate. Acesta a raspuns: "Se descurca foarte bine. Este destul de greu sa faci asta. Pentru mine este distractiv. Nu stiu cat de distractiv este si pentru ea". Actorul a declarat ca sotiei sale ii place sa lucreze si il viziteaza pe platourile de filmare doar atunci cand acesta ii cere. Amal Clooney, avocata pentru drepturile omului, s-a logodit cu actorul in varsta de 54 de ani in aprilie 2014, dupa ce s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun in septembrie 2013, integral pe Elle.

Caru' cu VedeteFoto: Colaj foto

Amanunte nestiute despre intalnirea lui Velea cu fiica Antoniei! "Asupra Mayei, am niste..." Pana la clarificarea in instanta a procesului dintre Antonia si inca sotul ei in acte, Vincenzo Castellano, artista este nevoita sa mearga in Italia pentru a-si vedea fetita. La finalul anului trecut, ea a mers in vizita, pentru prima oara, cu Alex Velea. Cum era de asteptat, intrevederea cu micuta Maya a fost una emotionanta pentru toata lumea. "Sa facem cunostinta, sa ne intelegem, dar totul a decurs exact planului de acasa, daca exista un plan! Totul a fost foarte frumos! De copii, in general, nu ai cum sa nu te atasezi. Cu precadere asupra Mayei am niste sentimente fantastice. Imi place foarte mult copilul acesta!", ne-a povestit entuziasmat Alex Velea despre intalnirea cu fiica Antoniei, scire Libertatea.

La 50 de ani, Cindy Crawford se retrage din modelling Peste cateva saptamani, Cindy Crawford, unul dintre supermodelele anilor 90, va implini 50 de ani, moment in care isi va incheia cariera in modelling. Cindy a facut anuntul in cadrul unui interviu pentru Hemisphere Magazine in care vorbeste despre autobiografia ei, "Becoming". "Sunt sigura ca voi mai face fotografii in urmatorii 10 ani, insa nu in calitate de model" Am lucrat cu toti acestia fotografi incredibili. De ce as mai avea nevoie in plus? Nu pot continua sa ma reinventez. Nu vreau sa continui sa dovedesc ceva". Recent, Cindy Crawford a pozat alaturi de Naomi Campbell si Claudia Schiffer pentru campania Balmain primavara-vara 2016, iar aceasta ar putea fi ultima ei participare importanta intr-o campanie, informeaza Viva.

Isi lasa nevasta si copiii pe drumuri. Cand a intentat divortul, Bogdan Mara nu s-a gandit decat la amanta Aventura cu Aura, sotia unui afacerist bogat, s-a transformat pentru Mara in iubirea vietii lui. Recent, fotbalistul i-a cerut sotiei, Dana, divortul si pare dispus sa mearga pana in panzele albe alaturi de amanta, fara sa se uite ce lasa in urma. 13 ani de iubire si doi copii doriti, facuti cu sacrificii, s-au topit o data cu picioarele lui Mara cand Aura, o doamna blonda si putin maritata, i-a zambit fotbalistului. Cateva luni mai tarziu, acesta parasea caminul conjugal si se muta intr-un apartament de lux cu femeia care i-a luat mintile. Alte cateva luni mai tarziu, parafa dosarul de divort. Concluzia, Bogdan Mara a ales-o pe Aura si a lasat in urma tot ce a construit cu Dana, scrie Libertatea.

Catherine Zeta-Jones, declaratii despre casnicia cu Michael Douglas si succesul relatiei lor Intr-un interviu acordat recent publicatiei Good Housekeeping, actrita a vorbit despre casnicia cu Michael Douglas, aniversarea a 15 ani de casatorie, dar si momentele dificile prin care au trecut de-a lungul anilor "Am fost doar noi doi, la unul dintre restaurantele noastre preferate razand ca nu ne-am omorat inca " si ca inca suntem in viata. 15 ani reprezinta o lunga perioada de timp.", a povestit actrita. "Este un drum lung si cred ca, in ziua de azi, oamenii se grabesc sa renunte foate repede la casatorie. Trebuie sa dai tot ce ai mai bun si sa nu renunti atunci cand apar primele probleme, deoarece acestea nu vor fi si ultimele", a completat Zeta-Jones. Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas s-au cunoscut prin intermediul lui Danny DeVito la Festivalul de Film de la Deauville in 1998 si s-au casatorit in 2000 in cadrul unei ceremonii extravagante, anunta Elle.