Revenirea lui Cotabita a reprezentat intr-adevar un miracol, mai ales ca solistul s-a recuperat foarte bine. Din pacate insa, el a ramas cu ceva sechele, dupa ce a 'invins' moartea, sechele pe care a reusit, pana acum, sa le tina secrete. Din cate se pare, artistul isi aminteste amanuntit tot trecutul, dar uita ce a facut cu o zi in urma. 'Am stat de vorba cu el, ne-am amintit de tineretea noastra, detalii de cu mai bine de zece ani in urma, pe care nici eu nu le mai stiam. Stabilisem cu o zi inainte sa ne vedem, si am ramas surprins sa-mi dau seama ca a uitat de intalnirea noastra. Ma bucur insa sa vad ca este sanatos, mult mai calm ca inainte, si cu acelasi simt al umorului si talent de orator', a povestit un apropiat al artistului, scrie Libertatea.ro.

Vedetele zileiFoto: Colaj foto

Imaginile-bomba de pe Internet: Delia filmata goala! De-a lungul timpului, Delia s-a remarcat mai mult prin muzica si mai putin prin scandaluri. E adevarat, lansarea piesei "Da, mama", cu mesajul "sunt beata", a generat niscaiva controverse, dar acestea mai mult au ajutat-o decat s-o loveasca. In trecutul ceva mai indepartat se afla insa un lucru un pic "altfel": o inregistrare cu Delia Matache in sanii goi la baie. In principiu, nu e nimic nemaivazut la o femeie: cantareata a fost filmata in sanii goi, in baie, in timp ce se spala in chiuveta. Ea a observat dupa cateva secunde si s-a ascuns dupa usa, cerand un prosop, scrie Click.ro.

Cum i-a intrecut INNA pe Robbie Williams, Madonna sau Kylie Minogue. INNA a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonati, doborand astfel recordul pentru un artist roman. Cantareata are mai multe vizualizari decat Robbie Williams, Madonna sau Kylie Minogue. Dupa ce a primit un premiu de la YouTube pentru cei 1 milion de abonati (in prezent, are peste 1.6 milioane de abonati), a bifat doua videoclipuri cu peste 100 de milioane de vizualizari (In Your Eyes feat. Yandel si Cola Song feat. J Balvin), INNA reuseste sa stabileasca un nou record si aduna 1 miliard de vizite pe propriul canal, scrie EVZ.ro.

Corina merge pe alta reteta de frumusete. A renuntat la creme acum 5 ani. Artista a renuntat la un obiect din rutina de ingrijire, de care femeile ajung sa fie dependente. Corina a inlocuit cremele cu uleiuri si se declara incantata de efecte. In varsta de 36 de ani, vedeta se numara printre putinele femei din showbiz care au ramas naturale. De ani buni, cantareata a adoptat o "reteta" care functioneaza de minune. "Am renuntat de vreo 5 ani la orice crema care contine parabeni, chimicale. De cand nu mai folosesc creme, tenul meu arata mult mai bine. Folosesc uleiuri esentiale sau uleiuri de avocado, jojoba", a declarat, pentru Libertatea, Corina.

Smiley in asemenea ipostaze. Dans erotic cu o blonda la 1 dimineata! Smiley a cantat joi noapte in clubul Tribute din Bucuresti si a fost aplaudat la scena deschisa, insa a avut parte de o surpriza de zile mari. O tanara l-a incantat cu un dans erotic, iar, daca ar fi fost intrebat inainte ce sanse sunt sa aiba loc o astfel de scena, probabil ar fi spus ca foarte mici. Sau ca niciodata! Tanara a inceput sa danseze provocator, spre bucuria barbatilor aflati in Tribute, care se uitau la formele acesteia. Ea avea insa ochi doar pentru Smiley, asa ca a trecut la atac, potrivit Cancan.ro.